طرز تهیه خورشت بلدرچین

گوشت بلدرچین از ارزش غذایی بالایی برخوردار است که حاوی مقادیر زیادی پروتئین، کلسیم، انواع ویتامین و غیره است. به همین جهت در اغلب کشورهای جهان از گوشت بلدرچین به عنوان ماده اصلی غذاهای مختلف استفاده می ‌کنند. ایرانی ها نیز از این کشورها مستثنا نبوده و با استفاده از گوشت بلدرچین غذاهای متنوعی همچون بلدرچین سوخاری ،خوراک بلدرچین، ته چین بلدرچین، بلدرچین لای پلو و غیره را می پزند. هر کدام از این غذاها طعم منحصر به فرد خود را دارند و از خاصیت مختص به خود برخوردارند. به همین دلیل امروز ما در مجموعه « پرآور » می خواهیم شما را با طرز پخت دو نوع خورشت بلدرچین (Quail stew) آشنا کنیم.

بنابراین چنانچه مشتاق یادگیری، نحوه صحیح طبخ خورشت بلدرچین هستید ما را تا پایان محتوا همراهی بفرمایید. در ضمن خواندن این مطلب از مجموعه پرآور به ۶ دقیقه زمان نیاز دارد.

مواد لازم برای تهیه خورشت بلدرچین

  • بلدرچین متوسط؛ 4 عدد
  • پیاز متوسط؛ ۲ عدد
  • سیب زمینی متوسط؛ 3 عدد
  • آلو خورشتی؛ 8 عدد
  • رب انار؛ ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر پاپریکا شیرین؛ هر کدام به مقدار لازم
  • روغن؛ به مقدار لازم

مواد مذکور برای یک وعده غذای 3 نفره کافی می باشد. همچنین زمان لازم برای پخت این غذا یک ساعت است.

آماده کردن گوشت برای تهیه خورشت بلدرچین

بلدرچین ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید. به عنوان مثال هر بلدرچین را به چهار قسمت تقسیم کنید. از آنجا که بلدرچین ها دارای استخوان ریز تری نسبت به مرغ ها هستند بهتر است که قبل از تهیه خورشت از گوشت بلدرچین، استخوان های آن را جدا کنید. برای این کار ۱ عدد از پیازها را خرد کرده و به همراه روغن کافی، در داخل قابلمه با مقداری ادویه تفت دهید. سپس بلدرچین را به آن اضافه کنید و آنها را زیر و رو کنید تا طعم دار شوند و بوی زهم آنها گرفته شود. سپس یک استکان آب به آن اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و بعد از ۵ دقیقه شعله را خاموش کرده و اجازه دهید که بلدرچین ها کاملاً سرد شوند. اکنون به راحتی استخوان ها را از گوشت بلدرچین جدا کنید و گوشت بلدرچین ها را در یک ظرف جداگانه بریزید.

طرز تهیه خورشت بلدرچین

یک عدد پیاز باقی مانده را نگینی خرد کنید. سپس با روغن کافی به همراه نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر دارچین و مقداری پودر پاپریکای شیرین تفت دهید. اکنون یک قاشق غذا خوری رب انار را به همراه گوشت بلدرچین به پیازهای تفت داده شده، اضافه کنید. سپس بلدرچین ها را زیر و رو کنید تا کاملاً به مواد آغشته شوند. اکنون دو لیوان آب به بلدرچین ها اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید، بر روی حرارت ملایم به مدت 25 دقیقه خوب مغز پخت شوند.

مرحله پایانی خورشت بلدرچین

اکنون نوبت به اضافه کردن آلو خورشتی است. آلو خورشتی ها را به دقت بشویید و پس از آنکه کاملاً خشک شدند به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید که آلو خورشتی ها به مدت ۱۵ دقیقه همراه با سایر مواد خورشت بلدرچین بپزند.

خورشت بلدرچین
خورشت بلدرچین

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بلدرچین رستورانی

سیب زمینی مخصوص خورشت بلدرچین

برخی از افراد برای اینکه روغن کمتری مصرف کنند و غذای سالم تری نوش جان کنند، ترجیح می دهند سیب زمینی های خورشت بلدرچین را به صورت پخته تناول کنند. به این معنی که آنها سیب زمینی های خلالی شده را به همراه آلو خورشتی، به خورشت بلدرچین اضافه می‌ کنند تا کاملا پخته شود اما ذائقه برخی دیگر از افراد به گونه ی دیگر است. چرا که آنها دوست دارند سیب زمینی ها را به صورت جداگانه سرخ کرده و در کنار خورشت مصرف کنند.
برای اینکه سیب زمینی ها مغز پخت شوند و روغن کمتری برای سرخ کردن آن ها مصرف شود. بهتر است که آنها را به صورت خلالی خرد کرده سپس به مدت سه دقیقه بر روی حرارت ملایم بجوشانید و آبکش کنید. اکنون در یک ماهیتابه ی نسوز به اندازه کافی روغن بریزید. پس از داغ شدن روغن، سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که کاملا سرخ شده و طلایی رنگ شوند. می توانید از مقداری نمک برای طعم دار کردن سیب زمینی استفاده کنید.

سرو خورشت بلدرچین

اکنون خورشت بلدرچین شما آماده است آن را در ظرف مورد نظر خود ریخته و سیب ‌زمینی‌ ها را کنار خورشت بچینید. لازم است که بدانید خورشت بلدرچین را همراه با برنج مصرف می‌کنند. برنج خورشت بلدرچین می تواند به دو صورت کته ای و یا پلویی پخته و مصرف شود. از آنجا که طبع بلدرچین گرم است بهتر است برنج انواع خورشت بلدرچین را با زرشک که طبعی سرد و خشک دارد، تزئین کنید.

خورشت بلدرچین
خورشت بلدرچین

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بلدرچین لای پلو

طرز تهیه خورشت بلدرچین ساده و سریع

در ادامه طرز تهیه خورشت بلدرچین ساده و سریع را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه خورشت بلدرچین ساده و سریع

بلدرچین؛ 3 عدد متوسط
پیاز؛ ۲ عدد متوسط
سیب زمینی؛ 2 عدد متوسط
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر؛ به مقدار لازم
چوب دارچین؛ دو قطعه
روغن؛ به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی؛ یک قاشق غذا خوری
هویج؛ ۲ عدد متوسط
لپه یک سوم؛ پیمانه

مواد مذکور برای یک وعده غذایی سه نفره کافی است همچنین مدت زمان لازم برای پخت این غذا 45 دقیقه است.

مرحله اول پخت خورشت بلدرچین ساده و سریع؛ گرفتن بوی زهم بلدرچین ها

بلدرچین ها را به همراه دو قطعه چوب دارچین داخل یک ظرف ریخته و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. اکنون درب ظرف را ببندید و اجازه دهید ۵ دقیقه با حرارت متوسط بجوشند. سپس بلدرچین ها را آبکش کنید و قطعه های چوب دارچین را دور بیاندازید.

مرحله دوم؛ تهیه بلدرچین ساده و سریع

دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در یک قابلمه نسوز به همراه نمک و فلفل، زردچوبه، پودر سیر و یک قاشق غذاخوری رب غلیظ تفت دهید. اکنون بلدرچین ها را به مواد مذکور اضافه کرده و به خوبی زیر و رو کنید پس از آن، یک سوم پیمانه لپه را به همراه و دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید. درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند.

مرحله سوم؛ آماده کردن خورشت بلدرچین

پس از آن که بلدرچین ها ۲۰ دقیقه پخته شدند هویج ها را به قطعات متوسط برش دهید و به خورشت بلدرچین اضافه کنید و اجازه دهید که همه مواد با یکدیگر پخته و طعم دار شوند. پس از ۲۰ دقیقه هنگامی که خورشت بلدرچین به غلظت کافی رسید. آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله پایانی طرز پخت خورشت بلدرچین ساده و سریع

2 عدد سیب زمینی متوسط را به صورت خلالی خرد کرده در روغن فراوان سرخ کنید. اکنون نوبت سرو خورشت بلدرچین خوشمزه و خوش طعم است. خورشت را در ظرف مورد نظر خود ریخته و به همراه سیب زمینی ها تزیین کنید.

نظر شما درباره خورشت بلدرچین چیست؟!

مخاطب گرامی شما در این محتوا از سایت پرآور با خاصیت گوشت بلدرچین و طرز پخت دو نوع خورشت بلدرچین خوشمزه آشنا شدید. شما چگونه خورشت بلدرچین ایرانی می پزید؟ ترفند شما برای خوش طعم شدن، این نوع غذا چیست؟! می توانید انتقادها، نظرات و عقاید خود را در قسمت درج نظرات ثبت کنید و آن را با  سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات مرتبط

محصولات

سبد خرید Item Removed. Undo
  • No products in the cart.