طرز تهیه بلدرچین لای پلو

طرز تهیه بلدرچین لای پلو

Rate this post

بلدرچین از جمله گوشت های خوشمزه و پرخاصیت است که در پخت انواع غذاهای ایرانی جایگاه ویژه دارد. همچنین از آنجا که مصرف گوشت بلدرچین خواص بالایی برای درمان انواع بیماری ها دارد همواره مصرف کنندگان و طرفداران خاص خود را دارد. این امر در حالی رخ می دهد که فروش انواع غذاهایی که با کمک بلدرچین پخته می شوند در رستوران ها نسبت به سایر غذاها رونق و رواج بیشتری دارد. به هر حال ما در این محتوا از مجموعه « پرآور » قصد داریم به طرز تهیه بلدرچین لای پلو بپردازیم. غذایی فوق العاده خوشمزه و لذیذ ایرانی! پس چنانچه می خواهید طرز تهیه بلدرچین لای پلو (How to prepare quail pilaf) را به بهترین صورت بیاموزید. پنج دقیقه از زمان خود را به مطالعه ی این محتوا از پرآور اختصاص دهید.

مواد لازم برای تهیه بلدرچین لای پلو‌

  • 4 عدد بلدرچین
  • 4 پیمانه برنج
  • پیاز 2 عدد
  • گردو خرد شده ½ پیمانه
  • نعنا، ترخون و گشنیز خرد شده به اندازه کافی
  • شکر، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به اندازه کافی
  • چوب دارچین دو قطعه متوسط
  • زعفران دم کردم ½ فنجان
  • روغن به مقدار لازم

مخاطب گرامی مقدار مواد ذکر شده برای تهیه ی یک وعده غذای چهار نفرکافی است. همچنین زمان پخت بلدرچین لای پلو، یک الی یک ساعت ربع می باشد.

مرحله اول؛ طرز تهیه بلدرچین لای پلو

بلدرچین ها را داخل قابلمه بریزد سپس ۲ لیوان آب به همراه ۲ قطعه چوب دارچین ( برای گرفتن بوی زهم گوشت بلدرچین استفاده می شود)، مقداری نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه بر روی حرارت ملایم، خوب مغز پخت شوند.

مرحله دوم؛ طرز تهیه بلدرچین لای پلو

۲ عدد پیاز متوسط را کاملا به صورت نگینی خرد کرده و در روغن کافی به همراه مقداری نمک فلفل زردچوبه و دارچین خوب سرخ کنید. پس از اینکه پیاز ها سبک شدند گردوهای خرده شده را به مواد اضافه کنید و به مدت دو دقیقه در حرارت ملایم همه مواد را با یکدیگر تفت دهید.

مرحله سوم؛ طعم دار کردن بلدرچین ها

اکنون که بلدرچین ها کاملاً مغز پخت شده اند آنها را آبکش کرده و به مواد مذکور اضافه کنید. مواد را به خوبی هم زده تا کاملاً با یکدیگر طعم‌دار شوند.

مرحله سوم؛ طرز تهیه بلدرچین لای پلو

حالا نوبت پخت پلو بلدرچین است. برای این کار به مقدار کافی در یک قابلمه گود آب ریخته و اجازه دهید تا به جوش بیاید. سپس به آب در حال جوش، نمک و زعفران دم کرده ( برای خوش رنگ کردن برنج ) را اضافه کنید. اکنون برنج هایی را که از چند ساعت قبل ( حتما بیشتر از دو ساعت باشد) و یا از یک شب قبل خیسانده اید، داخل آب بریزید و اجازه دهید ۵ الی هشت دقیقه بپزند. مدت زمان لازم برای مغز پخت شدن برنج شما متغیر بوده و کاملا به نوع برنج که از آن استفاده می‌کنید بستگی دارد. پس از اینکه برنج ها پخته شدن آنها را آبکش کرده و مقداری آب سرد بر روی آن بریزید تا نمک اضافی آن گرفته شود. اکنون یک قابلمه گود و نسوز را بر روی شعله گاز قرار دهید. مقداری روغن به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید کمی داغ شود حالا ته دیگ مورد نظر خود ( سیب زمینی، نان و یا غیره ) را ته قابلمه قرار دهید.

طرز تهیه بلدرچین لای پلو
طرز تهیه بلدرچین لای پلو

بیشتر بخوانید: خوراک بلدرچین

مرحله پایانی پخت بلدرچین لای پلو خوشمزه

در این مرحله یک لایه برنج را بر روی ته دیگ ریخته سپس سبزی های معطر خرد شده را به آن اضافه کنید تا برنج خوش طعم شده و عطر فوق‌العاده بگیرد اکنون مقداری از گوشت و مواد سرخ شده را بر روی سبزی های معطر بچینید سپس دوباره یک لایه برنج اضافه کرده و همین کار را به ترتیب ادامه دهید تا مواد شما تمام شود. سعی کنید لایه پایانی غذای شما برنج باشد. در پایان اجازه دهید به مدت یک ربع ساعت پلو بلدرچین لذیذ شما دم بکشد.

سرو بلدرچین لای پلو

اکنون بلدرچین لای پلو مجلسی شما آماده سرو است آن را در ظرف مورد نظر خود ریخته و ته دیگ ها را اطراف آن بچینید. از آنجا که طبع گوشت بلدرچین گرم است. می توانید در کنار آن از انواع سالاد شیرازی و یا چاشته ماست خیار استفاده کنید.

طرز تهیه بلدرچین لای پلو
طرز تهیه بلدرچین لای پلو

بیشتر بخوانید: دستور پخت بلدرچین سوخاری

طرز تهیه بلدرچین لای پلو با زرشک

طبع گوشت بلدرچین گرم است بنابراین برخی از افراد ترجیح می‌دهند که آن را همراه با زرشک که طبعی سرد و خشک دارد تهیه کنند طرز تهیه این نوع پلو بلدرچین بسیار خوشمزه بوده و طرفداران زیادی دارد. در تهیه این نوع غذا تمامی مراحل مذکور به ترتیبی که ذکر شد طی می شود با این تفاوت که در بلدرچین پلو همراه با زرشک، گردو و سبزی های معطر حذف می شود و به جای آنها از یک دوم پیمانه زرشک خیسانده شده به همراه یک قاشق مرباخوری شکر( برای ترش و شیرین کردن زرشک) استفاده می شود. زرشک و شکر را پس از تفت دادن پیاز و ادویه به مواد مذکور اضافه می کنیم و بقیه مراحل را به همان ترتیبی که ذکر شد ادامه می دهیم.

پخت بلدرچین لای کته

مخاطب گرامی لازم به ذکر است که برخی از افراد ترجیح می دهند بلدرچین لای پلو را همراه با برنج کته ای بپزند که در این صورت نیازی به خیساندن برنج ها نیست. برای پخت بلدرچین لای کته پس از اینکه آب برنج کته ای شما کاملا گرفته شد آن را از روی حرارت بردارید و در یک قابلمه نسوز ته دیگ مورد نظر خود را قرار دهید، نصف کته ها را داخل قابلمه ریخته بلدرچین های طعم دار شده را اضافه کنید و سپس بقیه کته های باقی مانده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم دم بکشد.

شما برای ما از طرز تهیه بلدرچین لای پلو بگویید

کاربر عزیز شما در این مطلب از سایت پراور با دو نوع از طرز پخت بلدرچین لای پلو آشنا شدید. یکی بلدرچین لای پلو همراه با سبزیجات معطر و دیگری بلدرچین لای پلو همراه با زرشک. همچنین با نحوه صحیح سرو این غذای خوشمزه ایرانی آشنا شدید. اکنون نوبت شما است که به ما بگویید ترفند شما برای خوشمزه کردن این غذای بی نظیر ایرانی چیست؟! اصلا شما چگونه بلدرچین لای  پلو را می پزید؟! شما می توانید نظرات، سلایق و یا حتی انتقادهای خود را در قسمت درج نظرات نوشته و با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سبد خرید0
سبد خرید خالی است
0

پیام آرش کرمانی بنیانگذار گروه صنعتی پرآور

این پیام تقدیم به شما عزیزان دوست داشتنی که احتمالا در سنین 18 تا 35 سال بسر می برید و به نحوی علاقمند به پرورش طیور و یا علاقمند به راه اندازی کسب و کار شخصی خودتان هستید. بنده آرش کرمانی به عنوان مدرس و مشاور هزاران نفر و با سابقه بسیار زیاد در مدیریت بیزینس های موفق ، دو عامل بسیار مهم موفقیت و شکست تمام انسان های امروزی را کشف، و بصورت یک فایل صوتی کوتاه تقدیم شما میکنم. میزان توجه شما به این فایل، آینده و سرنوشت شمارو بصورت تضمینی رقم خواهد زد، پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام فیزیکی و یا یادگیری مهارت جدید،به گفته های این فایل توجه کنید.
0:00 / 0:00
اصلی ترین دلایل موفقیت و شکست