ما از شروع فعالیتمون در زمینه تولید تجهیزات نگهداری طیور از جمله قفس های صنعتی و خانگی و سیستم های مکانیزه آب و دون همیشه تلاش میکنیم روز به روز کیفیت کارامون بالاتر بره.
تو این چند سال خیلی ها کنارمون بودن و هستن، با خریداشون و انتقاداشون کاری کردن که تو بازار هدف حرفی واسه گفتن داشته باشیم و از کار و تکنولوژی عقب نمونیم.

کبک پخته شده در نمک

پخت کبک با نمک

طرز تهیه کبک پخته شده در نمک

تعداد وعده: ۲ نفر

مواد لازم:

  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • ۲ عدد کبک

  • ۲ بوته رزماری یا مریم گلی تازه

  • ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک شده

  • ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

  • ۲ قاشق چایخوری پاپریکا

  • ۹۰۰ گرم نمک

دستور پخت:

۱-پرنده ها را از یخچال درآورده و بگذارید ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بمانند.

۲-روغن زیتون را در یک تابه سرخ کن بزرگ با حرارت متوسط گرم کنید. کبک ها را خشک کرده اطراف آن را قهوه ای کنید. بعد از خوب قهوه ای شدن در تابه، پرنده ها را درآورده و بگذارید ۱۰ دقیقه یا بیشتر سرد شوند.

۳-رزماری را داخل حفره ی پرنده قرار داده و آویش، پاپریکا و فلفل را روی آن بپاشید.

۴- آون را تا ۴۰۰ درجه گرم کنید.

۵- یک ظرف پیدا کنید که هر دو پرنده را در خود جای دهد. یک لایه نمک را در کف ظرف قرار داده و کبک ها را در آن قرار دهید. کبک ها را در نمک دفن کنید. در پایان نمک ها را تمیز خواهید کرد. کبکها باید حداقل۵/۱ سانتی متر با نمک پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

۷- کبک ها را از آون درآورده و بگذارید ۵ دقیقه سرد شوند. همه نمک ها را حذف کنید، می توانید از یک قلم مویی یا انگشتان خودتان استفاده کنید. حال می توانید با نوشیدنی دلخواهتان میل کنید.

 

 

 

مطالب مرتبط :

بلدرچین-بریانی-(1)

بلدرچین بریانی

طرز تهیه بلدرچین بریانی تعداد وعده ۲ نفر زمان آماده...

سوپ-نودل--قرقاول2

سوپ نودل قرقاول

سوپ نودل  قرقاول تعداد وعده: ۶ تا ۸ نفر زمان...

کباب کبک

کباب شور کبک

طرز تهیه کباب شور کبک   تعداد وعده : دو...

error: Content is protected !!