در این مطلب از سایت پراور سعی داریم شما را با دستور پخت یک غذای بی نظیر به نام قرقاول برشته با قارچ آشنا کنیم. برای اشنایی با این غذای بی نظیر با سایت پراور صنعت تا انتهای این مطلب همراه باشید. مطالعه این مطلب به 4 دقیقه زمان نیاز دارد.
مشخصات قرقاول برشته با قارچ
تعداد وعده : 4 تا 6 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 90 دقیقه
مواد لازم قرقاول برشته با قارچ :
8 تا 12 ران قرقاول
4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
یک عدد پیاز بزرگ با برش نازک از ریشه به بالا
450 تا 900 گرم قارچ تازه
یک قپه کامل سیر، پوست حبه ها کنده شده اما درسته باشد
نصف پیمانه سرکه ی سیب
نمک و فلفل سیاه
آب لیمو یا سرکه
4 قاشق غذاخوری جعفری له شده
دستور پخت قرقاول برشته با قارچ :
1 – درون یک آون (تستر) یا قابلمه بزرگ کره را در حرارت ملایم گرم کرده و ران ها را تا مرز قهوه ای شدن سرخ کنید (آون را تا دمای 160 درجه گرم کنید) .
حتما بخوانید : مارسال قرقاول – غذایی خوش طعم و مقوی
2 – قرقاول را جدا کرده و پیاز و قارچ خرد شده را اضافه کنید. حرارت را تا حد زیاد افزایش داده و هم بزنید. شاید یک قاشق کره دیگر لازم داشته باشید چرا که قارچ روغن زیادی جذب می کند. تا زمانی که پیازها شروع به قهوه ای شدن کنند کار را ادامه دهید. همه چیز را بعد از پخت نمک بزنید.
3 – قابلمه را با سرکه سیب تمیز کنید. حرارت را بالا ببرید. بقایای قهوه ای شده ی ته قابلمه را با قاشق چوبی جدا کنید. سیر و قرقاول را اضافه کنید.
4 – درب قابلمه را گذاشته و در آون به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزید. باید گوشت کمی لطیف شود. درب را برداشته حرارت را تا 200 درجه سانتیگراد تغییر داده و به مدت 15 الی 30 دقیقه دیگر بپزید. در پایان با توجه به سلیقه خود از جعفری ، فلفل سیاه و آب لیمو نیز میتوانید استفاده نمایید.
شما برای ما از قرقاول برشته با قارچ بنویسید
در این مطلب از سایت پراور سما را با یک غذای منحصر به فرئ با نام قرقاول برشته با قارچ آشنا کردیم. چنانچه در تهیه این غذا از تجربیات خاصی برخوردار هستید می توانید از طریق قسمت نظرات آن را با ما به اشتراک بگذارید. همچنین در این قسمت می توانید سوالات خود را از پشتیبانان سایت پراور بپرسید تا انها در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ دهند.