ما از شروع فعالیتمون در زمینه تولید تجهیزات نگهداری طیور از جمله قفس های صنعتی و خانگی و سیستم های مکانیزه آب و دون همیشه تلاش میکنیم روز به روز کیفیت کارامون بالاتر بره.
تو این چند سال خیلی ها کنارمون بودن و هستن، با خریداشون و انتقاداشون کاری کردن که تو بازار هدف حرفی واسه گفتن داشته باشیم و از کار و تکنولوژی عقب نمونیم.

چند منوی غذایی با گوشت کبک

گوشت-کبک

پات استیکر:

  • ۴ عدد کبک چوکار– قطعه قطعه شده

  • برای هر نفر ۴ عدد قارچ

  • ۱ قاشق چایخوری سیر تازه

  • ۱ قاشق چایخوری زنجبیل

  • ۱ قاشق چایخوری روغن کنجد

  • نمک ید دار و فلفل تازه برای مزه

تمام مواد را با هم مخلوط کنید،یک فویل را با آب بشویید، کبک ها را  در مرکز فویل قرار داده و آن را به شکل نصف هلال ماه تا بزنید. در یک تابه نچسب با مقداری روغن گیاهی داغ کرده و یا به مدت ۴ تا ۶ دقیقه در دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد بپزید .

سس پات استیکر:

  • ۱ فنجان سس سیر چیلی

  • ۱/۴ فنجان سس لوبیا

  • ۱/۸ فنجان سرکه

  • ۱/۸ فنجان سس ماهی

  • ۱/۸ فنجان گشنیز خرد شده

  • فنجان زنجبیل خرد شده

مواد را با هم مخلوط کرده و روی پات استیکر بریزید.

 





 

 

خوراک کبک

گوشت کبک1

تعداد وعده : ۴ نفر

زمان آماده سازی : یک ساعت

زمان پخت : ۲۵ دقیقه

مواد لازم :

برای کبک :

  • ۴ عدد کبک

  • ۴-۵ قاشق غذاخوری کره

  • نمک

سس گیلاس :

  • ۲/۱ پیمانه آب کبک

  • ۲/۱ پیمانه شیره یا شربت گیلاس

  • ۳/۱ پیمانه سرکه مالت

  • نمک برای مزه

اسپاتزل :

  • ۲ پیمانه آرد گندم

  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ

  • ۲/۱ پیمانه شیر تازه

  • ۱ قاشق چای خوری نمک

  • ۳ قاشق غذاخوری کره

  • ۱۲۰ گرم گوشت قرمز نرم (از هرنوعی)

  • ۱ پیمانه پیاز تکه شده

  • ۱ قاشق غذاخوری مریم گلی خرد شده

  • ۴/۱ پیمانه زغال اخته ی خشک شده

  • نمک و سرکه مالت برای مزه

دستور پخت :

  1. با بیرون آوردن کبک ها از یخچال و آویزان کردن آنها از یک طناب شروع کنید بگذارید در دمای اتاق بماند و شروع به آماده کردن اسپاتزل کنید.

  2. آرد ، تخم مرغ ها ، شیر و نمک را در یک حالت خمیری نیمه روان چسبنده مخلوط کنید، نباید به حالتی برسد که بتوانید آن را ورز بدهید. اگر خیلی سفت شد ، کمی شیر اضافه کنید. خمیر را بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند.

  3. یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید. نمک بزنید تا زمانیکه طعم دریا بدهد. یک کاسه ی بزرگ آب یخ آماده داشته باشید. بعد از مدتی استراحت دادن به اسپاتزل، از یک کفگیر خوراک پزی با حفره های بزرگ برای انداختن اسپاتزل درون آب جوش استفاده کنید. بعد از روی آب ماندن چند تکه کوفته، کف اسپاتزل را گرفته و آن را در آب یخ بیندازید. بعد از آماده شدن همه، آب یخ را خشک کرده و اسپاتزل را روی یک تخته آشپزی بخوابانید. با کمی روغن برای جلوگیری از چسبیدن به همدیگر آغشته کنید.

  4. اون را تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد حین آماده کردن اسپاتزل گرم کنید. بعد از داغ شدن اون، کره را روی کل کبک ها بمالید و خوب نمک بزنید. روی یک تابه ی عایق اون به روی سینه بخوابانید طوریکه به همدیگر تماس نداشته باشند و به مدت ۲۲-۲۸ دقیقه برشته کنید. از یک دماسنج برای سنجش روند پخت استفاده کنید. در قسمت ران دما باید ۶۵ تا ۷۰ درجه سانتیگراد باشد.

  5. حین برشته کردن پرنده ها ، سس گیلاس را درست کنید. آب کبک را بجوشانید و بعد بقیه مواد را اضافه کنید. دوباره بجوشانید تا زمانیکه سس پشت قاشق را بپوشاند. نمک آن را بچشید و گرم نگه دارید.

  6. بعد از برشته شدن کبک ها از تابه داغ درآورده و بگذارید روی تخته خرد کن بماند. تمام کره آب شده را در ظرف ریخته و روی آنها طعم بدهید و با فویل بپوشانید.

  7. برای اتمام کار اسپاتزل، کره را در حرارت ملایم گرم کرده و گوشت قرمز و پیازها رو به مدت ۳-۴ دقیقه سرخ کنید. اسپاتزل، مریم گلی و زغال اخته ها را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند تا زمانی اسپاتزل گرم شود حرارت بدهید، حدود ۲-۳ دقیقه بیشتر. نمک و سرکه مالت را برای مزه اضافه کنید.

  8. برای میل کردن، کمی اسپاتزل را در هر ظرف قرار بدهید. کبک ها را برش داده و گوشت را روی اسپاتزل قرار دهید. کمی سس زغال اخته را اطراف ظرف بریزید و همراه با نوشیدنی دلخواه میل بفرمایید.

 

مطالب مرتبط :

سوپ-نودل--قرقاول2

سوپ نودل قرقاول

سوپ نودل  قرقاول تعداد وعده: ۶ تا ۸ نفر زمان...

asian-style-roasted-quail-11

غذا با گوشت بلدرچین

پخت سوسیس بلدرچین سینه بلدرچین: ۳۰عدد کامل نان تست: ۲ تا...

کباب کبک

کباب شور کبک

طرز تهیه کباب شور کبک   تعداد وعده : دو...

error: Content is protected !!