در این مطلب از سایت پراور قصد داریم شما را با یک غذای خوشمزه و بی نظیر آشنا کنیم. اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید ما به شما اسکابلش کبک یا قرقاول را پیشنهاد می دهیم.
مشخصات اسکابلش کبک یا قرقاول
تعداد وعده 4 تا 6 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 3 ساعت
مواد لازم اسکابلش کبک یا قرقاول:
2 قرقاول یا 4 کبک
یک سوم پیمانه روغن زیتون
پوست یک عدد لیمو، قسمت سفید رنگ حذف شود.
1 پیاز بزرگ، برش یافته بصورت هلالی
2 هویج بزرگ، پوست کنده و برش یافته بصورت دایره ای
5 حبه سیر خرد شده
نصف پیمانه سرکه سیب
3 پیمانه سرکه
1 قاشق چایخوری آویشن خشک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 شاخه رزماری
2 بوته میخک کامل
نصف قاشق چایخوری زعفران
نمک
دستور پخت اسکابلش کبک یا قرقاول :
1-گوشت کبک یا قرقاول را به قطعات قابل خوردن برش داده، مقداری نمک بزنید و کنار بگذارید. روغن زیتون را داغ کرده و پوست لیمو را در روغن بپزید تا قهوه ای شود، این پوست لیمو طعم دیگری به اسکابلش می دهد.
2-گوشت ها را بپزید، دو انتخاب دارید ; یا می توانید در روغن زیتونی که با لیمو طعم دار کردید گوشت ها را سرخ کنید و یا روی یک شعله آتش آن ها را کباب کنید. مورد اول را در زمستان و حالت دوم را در تابستان به شما عزیزان پیشنهاد میدهیم.
3- پیازها و هویج ها را در روغن زیتونی که طعم دار کرده اید تا مرز قهوه شدن تفت دهید. قارچ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
4- مقداری آب درون قابلمه بریزید; سرکه سیب، سرکه، تمام سبزیجات، و ادویه ها را اضافه کرده و به دمای جوش برسانید. گوشت ها را درون قابلمه بریزید و در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید. درب قابلمه را گذاشته و به مدت 90 دقیقه به آرامی بجوشانید، بعد از پخت غذا را در دمای محیط کمی خنک کرده و با نوشیدنی دلخواهتان میل بفرمایید.
حتما بخوانید : چند منوی غذایی با گوشت کبک
شما برای ما اسکابلش کبک یا قرقاول بنویسید
در این مطلب از سایت پراور شما را با یک غذای خوشمزه و بی نظیر یعنی اسکابلش کبک یا قرقاول آشنا کردیم چنانچه نظری در این باره دارید، ما را با آن از طریق قسمت نظرات آشنا کنید.
سوالات متداول
قرقاول یا کبک، روغن زیتون، سیر ، لیمو دستور پخت اسکابلش کبک یا قرقاول را در این مطلب از سایت پراور بخوانید اسکابلش کبک یا قرقاول یک غذای بی نظیر است مواد لازم برای اسکابلش کبک یا قرقاول
دستور پخت اسکابلش کبک یا قرقاول
آیا اسکابلش کبک یا قرقاول خوشمزه است؟