شروع جشنواره عیدانه! تخفیفات چند میلیونی از پرآور درخواست کنید (فقط 48 ساعت)

اهمیت استفاده از اب مقطر در دستگاه جوجه کشی

اهمیت استفاده از آب مقطر در دستگاه جوجه کشی

Rate this post

جوجه کشی یکی از اصلی ترین مراحل در پرورش طیور است که اهمیت بالایی برای پرورش دهندگان دارد. شما برای جوجه کشی می توانید از دو روش سنتی و یا با کمک دستگاه جوجه کشی این کار را انجام دهید. بخش عمده ای از سود پرورش دهندگان نیز در همین مسئله مربوط می شود. اما قبل از آغاز کار لازم است تا اطلاعات کافی را در مورد دستگاه جوجه کشی داشته باشید زیرا در هر کاری امکان بروز مشکل وجود دارد. در این مطلب از وبسایت پراور قصد داریم تا در مورد یکی از مهم ترین مسائل برای کارکرد دستگاه جوجه کشی با شما صحبت کنیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید تا به دلایل اهمیت استفاده از آب مقطر در دستگاه جوجه کشی پی ببرید.

استفاده از آب مقطر در دستگاه جوجه کشی

برای رشد جنینی که در تخم های نطفه دار وجود دارد، باید چند عامل به صورت همزمان وجود داشته باشند تا فرایند رشد به خوبی شکل بگیرد. در جوجه کشی به روش سنتی و بدون دستگاه، تمامی شرایط لازم ائم از رطوبت، اکسیژن، دما و چرخش تخم ها بر عهده پرنده مادر است. اما در جوجه کشی با دستگاه شما باید تنظیمات دستگاه را تنظیم کنید تا این شرایط لازم برای رشد جنین فراهم باشد.

دلیل استفاده از آب مقطر برای تهیه رطوبت دستگاه جوجه کشی است. در میان عوامل ذکر شده، رطوبت نقش بالایی در رشد و تکامل نطفه دارد. شما باید آب مورد نیاز دستگاه را به آن برسانید. اما به نظر شما چرا در بین آب های موجود، باید از آب مقطر استفاده کنیم؟

آب مقطر در دستگاه جوجه کشی
آب مقطر در دستگاه جوجه کشی

بیشتر بخوانید: آموزش ضدعفونی کردن دستگاه جوجه کشی + [ نکات مهم و ضروری ]

چرایی تاکید بر استفاده از آب مقطر در دستگاه جوجه کشی

حال که به اهمیت رطوبت در دستگاه جوجه کشی پی بردید باید بدانید که چرا در بین آب های موجود باید از آب مقطر استفاده کنیم؟ به نظر شما فرق استفاده از آب مقطر با دیگر آب ها در چیست؟ عدم وجود آهک و املاح معدنی در آب مقطر دلیل اصلی اهمیت استفاده از آب مقطر در دستگاه جوجه کشی است.

آهک موجود در آب های معمولی باعث بسته شدن منافذ پوست تخم می شوند. بسته شدن منافذ اجازه نمی دهد تا اکسیژن لازم به جنین درون تخم برسد و از این رو می تواند سبب از بین رفتن جنین درون تخم شود. شما باید برای جلوگیری از این آسیب بزرگ و خسارات زیان آور، به کلی استفاده از آب های معمولی را فراموش کنید. آّب مقطر به خاطر نداشتن آهک و املاح معدنی این مشکلات را برایتان بوجود نمی آورد.

 نقش آب مقطر در دستگاه جوجه کشی

اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید اگر از آب مقطر استفاده نکنید و رطوبت کافی را به تخم ها نرسانید چه خواهد شد؟ می دانید که برای به دنیا آمدن جوجه ها از درون تخم، باید جوجه ها به کمک نوک خود، ضرباتی را به تخم بزنند. استفاده از آب های معمولی باعث می شود تا این پوسته تخم، سفت و سخت شود. البته نباید فراموش کنید که در کمتر مواردی جنین به خوبی رشد می کند زیرا به همان علت که گفته شد معمولا جنین درون تخم دچار خفگی می شود.

شما با استفاده از آب مقطر می توانید میزان استحکام لازم را برای تشکیل پوسته تخم، تهیه کنید. با رساندن صحیح میزان رطوبت به تخم، جوجه ها می توانند به راحتی سر از تخم بیرون بیاورند. در این صورت جوجه ها با چند بار ضربه زدن به تخم اکسیژن مورد نیاز خود را در خارج از تخم تامین می کنند. بنابراین نباید از نقش پر رنگ آب مقطر و رطوبت غافل شوید.

آب مقطر در دستگاه جوجه کشی
آب مقطر در دستگاه جوجه کشی

بیشتر بخوانید: انواع دستگاه جوجه کشی بلدرچین

بی توجهی به این نکات چه عاقبتی خواهد داشت؟

اما شاید برخی افراد این توصیه ها و اخطار ها را جدی نگیرند و کماکان برای استفاده از آب های معمولی در دستگاه جوجه کشی اصرار بورزند. به نظر شما این دسته رفتار ها چه نتایجی می تواند با خود به همراه داشته باشد؟ در ادامه قصد داریم چند مورد از شایع ترین عواقب بی توجهی به اهمیت استفاده از آب مقطر در دستگاه جوجه کشی را برایتان بیان کنیم.

1- همانطور که گفتیم، آب های معمولی در خود دارای املاح معدنی و آهک هستند. آهک موجود در آب های معمولی می تواند سبب تجمع رسوبات در اجزای مختلف دستگاه شود. سنسور ها برای انجام فعالیت خود نیاز دارند تا فاقد هرگونه آلودگی باشند. آهک موجود در آب های معمولی سبب تجمع رسوبات در سنسور های دستگاه جوجه کشی می شود و اجازه فعالیت صحیح به این بخش را نمی دهد.

2_ نابودی فن دومین نتیجه بی توجهی به اهمیت استفاده از آب مقطر در دستگاه جوجه کشی است. آهک موجود در آب های معمولی باعث رسوب گرفتگی فن می شود. با رسوب گرفتن فن، فشار بر روی پره ها افزایش پیدا خواهد کرد.  این مشکلات و  نتیجه استفاده از آب معمولی باعث مستهلک شدن فن و سیرکولاسیون می شود.

این دو مورد از موارد ذکر شده از مهم ترین و جدی ترین آسیب های نادیده گرفتن اهمیت استفاده از آب مقطر در دستگاه جوجه کشی است که بروز هر کدام آسیب جدی به پیکره کسب و کارتان وارد می کند.

آب مقطر در دستگاه جوجه کشی
آب مقطر در دستگاه جوجه کشی

بیشتر بخوانید: آموزش روش های چرخش تخم در دستگاه جوجه کشی

چاره کار چیست؟

چاره رفع این مشکلات در یک جمله خلاصه می شود؛ استفاده از آب مقطر در دستگاه جوجه کشی. اگر قصد دارید فرایند جوجه کشی به درستی مسیر خود را ادامه دهد . دستگاه های تهیه شده شما از بین نرود، باید استفاده از آب مقطر را در دستور کار قرار دهید. هیچ جایگزین دیگری برای آب مقطر انتخاب نکنید.

دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید

در این مطلب از وبسایت پراور سعی کردیم تا در مورد یکی از مهم ترین مسائل در پرورش یعنی اهمیت استفاده از آب مقطر در دستگاه جوجه کشی با شما صحبت کنیم. همانطور که متوجه شدید استفاده از آب مقطر در دستگاه جوجه کشی اهمیت بالایی در راندمان کاری خواهد داشت پس سعی کنید تنها از آب مقطر برای تامین رطوبت استفاده کنید.

شما می توانید در قسمت نظرات، دیدگاه ها و سوالات خود را با ما به اشتراک بگذارید تا پشتیبانان ما در کمترین زمان نسبت به پاسخ سوالاتتان اقدام کنند. همچنین خوشحال می شویم تا دیدگاه هایتان را در مورد این مطلب ببینیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سبد خرید0
سبد خرید خالی است
0

پیام آرش کرمانی بنیانگذار گروه صنعتی پرآور

این پیام تقدیم به شما عزیزان دوست داشتنی که احتمالا در سنین 18 تا 35 سال بسر می برید و به نحوی علاقمند به پرورش طیور و یا علاقمند به راه اندازی کسب و کار شخصی خودتان هستید. بنده آرش کرمانی به عنوان مدرس و مشاور هزاران نفر و با سابقه بسیار زیاد در مدیریت بیزینس های موفق ، دو عامل بسیار مهم موفقیت و شکست تمام انسان های امروزی را کشف، و بصورت یک فایل صوتی کوتاه تقدیم شما میکنم. میزان توجه شما به این فایل، آینده و سرنوشت شمارو بصورت تضمینی رقم خواهد زد، پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام فیزیکی و یا یادگیری مهارت جدید،به گفته های این فایل توجه کنید.
0:00 / 0:00
اصلی ترین دلایل موفقیت و شکست