روش های پخت بلدرچین

روش های پخت بلدرچین با طعم و مزه ای متفاوت + [ دستور پخت ]

3.2/5 - (35 امتیاز)

گوشت بلدرچین یکی از بهترین گزینه ها برای درست کردن یک غذای مفید و سالم است. کسانی که دوست ندارند از گوشت قرمز و یا گوشت سفید در انواع خورشت و غذاها مورد استفاده قرار دهند می توانند از گوشت بلدرچین به دلیل خواص بسیار بی نظیری که دارد استفاده کنند. بسیاری از افراد به دلیل اینکه نمی توانند با گوشت بلدرچین به تهیه غذا بپردازند از انتخاب آن منصرف می شوند. در این مطلب از سایت پرآور به کمک این عزیزان آمده ایم تا بتوانند با روش های پخت بلدرچین با طعم و مزه متفاوت آشنا شوند و غذای بی نظیر را به خود و اطرافیان هدیه دهند.

با گوشت این پرنده می توان غذاهای بسیار بی نظیری تهیه کرد. از جمله این غذا می‌توان به کباب بلدرچین، خورشت بلدرچین، خوراک بلدرچین و بلدرچین شکم پر اشاره کرد. چنانچه شما هم دوست دارید با انواع دستور پخت بلدرچین با طعم و مزه متفاوت را تجربه کنید در این مطلب با سایت پرآور همراه باشید. پرآور به طور کامل غذاهایی که می توانید با استفاده از گوشت بلدرچین تهیه کنید را به شما آموزش خواهد داد. مطالعه این مطلب به ۷ دقیقه زمان نیاز دارد.

مزایای گوشت بلدرچین

قبل از این که به سراغ پخت گوشت بلدرچین برویم، با مزایای این گوشت بی نظیر آشنا شوید. تقویت و استحکام استخوان ها، ترمیم بافت های بدن، مقابله با کم خونی، تقویت سیستم ایمنی، رفع مشکلات تنفسی، سلامت مغز و بهبود حافظه از جمله مزایایی است که شما با میل کردن گوشت بی نظیر بلدرچین می توانید از انها بهره مند شوید.

خوراک خوشمزه بلدرچین

با گوشت بلدرچین غذاهای لذیذ و متفاوتی می توان طبخ نمود، از جمله :

  1. خوراک بلدرچین
  2. بلدرچین بصورت کباب شده
  3. خورشت بلدرچین
پخت بلدرچین - خوراک بلدرچین
پخت بلدرچین – خوراک بلدرچین
حتما بخوانید : قرقاول دودی غذایی بسیار لذیذ

مواد لازم جهت مصرف 2 نفر

  • بلدرچین : 3 عدد
  • پیاز : 2 عدد
  • آب لیمو ترش : یک فنجان
  • روغن زیتون : یک سوم فنجان
  • زعفران دم کرده : یک چهارم فنجان
  • کره برای سرخ کردن : به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
  • هویج، سیب زمینی، آلو و زرشک : به میزان دلخواه

طرز تهیه و پخت خوراک بلدرچین :

1- در ابتدا بلدرچین ها را تمیز نمایید و آن ها را بشویید بعد از آن درون آب نمک بگذارید و داخل یخچال قرار دهید. سپس یک عدد پیاز بزرگ را رنده کرده و آب لیموی ترش، روغن زیتون، زعفران، کره و فلفل را به آن اضافه نمایید.

2- سپس بلدرچین ها را از آب نمک بیرون آورده، درون پیاز و دیگر مواد بخوابانید و بگذارید به مدت 3 تا 4 ساعت درون یخچال بماند تا مزه خاص خود را بگیرد، در این مرحله بلدرچین ها را از مواد خارج کرده و با کره در ماهی تابه سرخ میکنیم.

3- ظرف دیگری را انتخاب کنید یک عدد پیاز متوسط را نگینی خرد کرده، سرخ می کنیم سپس رب گوجه فرنگی و مقداری زردچوبه و نمک و فلفل به آن اضافه کرده تفت می دهیم و به مقدار لازم به آن آب اضافه می کنیم.

4- در آخرین مرحله ، بلدرچین های سرخ شده را در  سس آماده شده می گذاریم تا زمانی که غلیظ شود و کاملا پخته گردند.

حال می توانید سیب زمینی سرخ کرده، آلو و هویج را به خوراک اضافه کرده تا همراه با بلدرچین ها پخته گردند و طعم لذیذی را به خوراک بدهند. این خوراک را همراه با نان سرو نمایید.

با تهیه و دستور پخت خوراک بلدرچین در کنار خانواده محترم از این غذای خوشمزه و لذیذ، لذت ببرید.

خوراک بلدرچین شکم پر

چنانچه می خواهید غذایی لذیذ با میزان درصد پروتئین بالا را تجربه کنید، همراه ما شوید تا دستور پخت این غذای خوشمزه را با استفاده از گوشت بلدرچین به شما آموزش دهیم.

پخت بلدرچین - خوراک بلدرچین
پخت بلدرچین – خوراک بلدرچین
بیشتر بخوانید: غذا با گوشت بوقلمون

مواد لازم خوراک بلدرچین شکم پر:

بلدرچین : 100 گرم

پیاز خام خلال شده : 3 عدد

آب لیمو ترش : 2.5 فنجان

زعفران : به میزان لازم

روغن زیتون : نصف فنجان

کرفس خرد شده : به میزان لازم

فلفل و نمک : به میزان لازم

طرز تهیه خوراک بلدرچین شکم پر

برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا بلدرچین را بعد از تمیز کردن، 2 یا 3 لیوان آب و دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ ساق کرفس و چند ساق جعفری به آن اضافه میکنیم تا نیم پز شود و آب غذا به خوردش برود.

طرز تهیه سس خوراک بلدرچین

مقداری روغن زیتون با کره آب کرده و همراه آن آب لیمو، نمک،  فلفل را نیز اضافه می کنیم، سپس بلدرچین را در سس می خوابانیم.

مواد آماده را مانند جوجه کباب به سیخ می کشیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم، باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد و  آن را مرتب به سس کره با آب لیمو آغشته کنید تا کاملا کباب پخته و برشته شود.

در انتها می توانید آن را تزئین و سرو کنید. این خوراک خوشمزه را با رب انار هم می توانید طعم دار کنید که  طعمش شبیه به جوجه ترش می شود.

امیدوارم از طبخ این غذای ساده اما مقوی و خوشمزه لذت ببرید و حتما آن را امتحان کنید …

بلدرچین با برنج ( غذای بین المللی )

بلدرچین با برنج، غذای لذیذی است که طرفداران زیادی دارد و به عنوان یکی از غذای های بین المللی شناخته می شود، برای پخت این غذا با تهیه مواد لازم کار خود را شروع نمایید و از هنر آشپزی لذت ببرید.

پخت بلدرچین با برنج
پخت بلدرچین با برنج
حتما بخوانید : کوفته قلقلی با تخم بلدرچین

مواد لازم بلدرچین با برنج:

بلدرچین : 2 عدد 

برنج : ۱۰۰ گرم

کره : ۵۰ گرم

آب : ۲ لیوان

پیاز داغ : ۲ قاشق غذاخوری

خلال پسته : کمی

آرد : کمی

روغن : کمی

نمک و فلفل و ادویه دلخواه : به میزان لازم

قالب پیاله ای کوچک : ۱ عدد

طرز تهیه بلدرچین با برنج:

1- در آغاز بلدرچین را تمیز کنید و با پودر زنجفیل، نمک، فلفل آغشته کرده و در تابه سرخ نمایید، آرد و کره و پیاز داغ را داخل تابه بریزید ۲ لیوان آب اضافه کنید.

2- بعد از جوشیدن این سس با بلدرچین ها، تابه را از روی گاز بردارید و برنج را بپزید در  پیاله ای، آب روغن و زعفران به قطر ۲ سانت بریزید بعد برنج پخته شده را روی آن اضافه کنید و کمی فشار دهید.

3- سپس قالب پیاله ای را در بشقاب سرو برگردانید و کنارش برای هر نفر ۱ بلدرچین سرخ شده که به سس آغشته شده سرو کنید و با سبزیجات رنگی تزیین نمایید.

خورشت بلدرچین :

مواد لازم :

 كره : 50 گرم

بلدرچین : 4 عدد

پیاز رنده‌ كرده : 1 عدد

سیر له ‌كرده : 1 حبه

گشنیز، جعفری و برگ سیر خرد كرده : 1 پیمانه

برگه‌ی زردآلوی خرد كرده : 50 گرم

آلوبخارا : 100 گرم

آب : حدود 2 پیمانه

رب انار : 3 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل : به میزان لازم

گردوی خرد كرده برای تزئین : به میزان لازم

 گشنیز خرد كرده برای تزئین : به میزان لازم

طرز تهیه خورشت بلدرچین :

1- ابتدا در تابه‌ی مناسبی، نیمی از كره را بریزید و روی اجاق بگذارید، آن ‌گاه بلدرچین را در آن تفت دهید تا رنگ آن طلائی شود.

2- سپس از روغن خارج كنید و كنار بگذارید، مقداری از كره باقی مانده را در تابه بریزید و پیاز را در آن كمی تفت دهید تا رنگش تغییر كند.

3- سپس سیر، سبزی، برگه‌ی زردآلو و آلوبخارا را به مواد بیفزائید و هم بزنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.

4- اینك بلدرچین را همراه با آب به مواد اضافه کنید، حرارت اجاق را ملایم كنید تا خورشت بپزد و جا بیفتد در اواخر پخت، رب انار ، نمك و فلفل را به خورشت اضافه كنید.

 (اكنون خورشت بلدرچین را در ظرف مناسب بریزید و در صورت دلخواه با گردو و گشنیز تزئین نمایید…)

کباب بلدرچین خوشمزه :

 از کباب های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که به خاطر استفاده از گوشت بلدرچین طعم بسیار لذیذی دارد… اگر از طعم جوجه کباب خسته شده اید و دنبال تنوع هستید، با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب بلدرچین تهیه نمایید.

پخت بلدرچین-کباب بلدرچین
پخت بلدرچین-کباب بلدرچین
بیشتر بخوانید: تهیه غذا با گوشت مرغ

مواد لازم جهت کباب بلدرچین :

گوشت بلدرچین : 1 کیلو گرم

لیمو ترش : 6 عدد

پیاز : 2 عدد

زعفران : 1 قاشق غذا خوری

پاپریکا : 4 قاشق غذا خوری

برگ بو : به میزان لازم

کره : 1 قالب

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه : به میزان لازم

دستور پخت کباب بلدرچین :

1- ابتدا گوشت بلدرچین را به همراه ۳ لیوان آب، ۱ عدد پیاز خرد شده و مقداری برگ بو در یک قابلمه قرار می دهیم تا گوشت بلدرچین نیم پز شود و آب داخل قابلمه تقریبا تبخیر گردد.

2- پس از اینکار پوست گوشت بلدرچین را جدا می کنیم و بلدرچین را به قطعات کوچکتر تبدیل می کنیم تا راحت تر کباب شود.

3- کاسه بزرگ تری انتخاب می کنیم و گوشت بلدرچین را داخلش می ریزیم، سپس روغن زیتون را به همراه آب لیمو ترش، زعفران دم کرده، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.

3- باقیمانده پیاز را هم خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم، مواد را خوب مخلوط می کنیم.

4- سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و برای مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت، طعم دار شود.

5- بعد از یک ساعت، گوشت بلدرچین را به سیخ می کشیم و در یک کاسه کوچک کره را آب کرده و پس از قرار دادن سیخ ها روی حرارت مرتبا روی کباب ها کره می مالیم تا خشک نشوند.

نکته : این کباب را باید با حرارت ملایم آماده کرد.

شما برای ما از روش های پخت بلدرچین بنویسید

در این مطلب از سایت پرآور شما را با روش های پخت بلدرچین با طعم و مزه متفاوت و دستور پخت آنها آشنا کردیم. شما گوشت بلدرچین را به چه روش‌ های دیگری طبخ می نمایید؟ اگر مایلید از طریق قسمت نظرات روش های پخت گوشت بلدرچین خود را با ما در میان بگذارید. روش های شما می تواند به ما یک غذای جدید با طعمی خاص دهد. همچنین از طریق قسمت نظرات می توانید سوالات خود در این باره را از پشتیبانان سایت پراور بپرسید. پشتیبانان سایت پرآور در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ خواهند داد.

سوالات متداول

پخت بلدرچین با چند روش امکان پذیر است؟

گوشت بلدرچین بسیار لذیذ بوده و با روش های کبابی، خورشتی، خوراک شکم پر و سرخ شده قابل طبخ میباشد

مزایای گوشت بلدرچین چیست؟

تقویت و استحکام استخوان ها، ترمیم بافت های بدن، مقابله با کم خونی، تقویت سیستم ایمنی، رفع مشکلات تنفسی، سلامت مغز و بهبود حافظه از جمله مزایایی است که شما با میل کردن گوشت بی نظیر بلدرچین می توانید از انها بهره مند شوید.

خوشمزه ترین دستور پخت بلدرچین کدام روش است؟

کبابی و خوراک بلدرچین

51 پاسخ

    1. سلام دوست عزیز
      ممنون از اینکه تجرببیاتتون رو با ما درمیون میزارید.
      بررسی بفرمایید، سوالی بود در خدمتتون هستیم

  1. با سلام من امروز گوشت بلدرچین رو با پیاز و زعفرون و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه ولیموترش تازه مزه دار کردم بعد از ۵ ساعت گذاشتم تو فر و نزدیک به دو ساعت تو فر گذاشتم خیلی عالی شد.البته با حرارت کم گذاشتم کاملا بریانی شده بود .جای همگی خالی

  2. سلام مادر همسر من بلدرچین را طعم دار میکند و کاملا میپزد سپس انها گوشت بلدرچین را از استخواهنا جدا میکند و با پیاز داغ و فلفل و زردجوبه سیر و ادویه و زرشک تفت میدهد و با برنج پخته شده مخلوط میکند . خیلی خوشمزه میشه . اب بلدرچین را هم میتوانی هنگام پخت برنج به ان اضافه کنی و اضافه ی انرا بسته بندی کرده هنگام پخت خورشتهای دیگر به انها اضافه کنید بسیار مقوی است .

    1. سلام خسته نباشید
      بلدر چین را باچی طعم دار می‌کنند که داخل برنج مزه بدی به خودش نگیرد وبرنج را هم خراب نکند؟

  3. سلام خسته نباشید میشه کتاب درست کرد چون دین آن درحالت نرمال توی یش دستی ودراوردناستخوانهای کوچک جوراجور است ممنون از راهنمایی شما

  4. سلام. دستورپخت‌ها عالی هستند دوست عزیز. پیشنهاد می‌کنم ترکیب نامأنوس «پخته گردند» را با فعل درست و متداول «بپزند» جایگزین کنید. با سپاس

    1. مثلا به جای غذا پخت بگیم غذا پزیده شد؟؟ به نظر شما جمله اول صریح تر و زیبا تر نیست؟؟ بنظر من بعضی از کلمات افعال و جملات در زبان ما باید سلیس و روان باشه و از هرگونه تعصب به دور مثل اینکه به جای پیتزا بگیم کش لقمه؟؟یا به تلویزیون یا TVبگیم جعبه تماشا به سینما بگیم تماشاخانه!!!بیاید راحت زندگی کنیم راحت حرف بزنیم البته من بدور از غرض و با احترام کامل نظرم رو عرض میکنم دوست عزیز

  5. سلام خسته نباشید نمیدونم خورش بلدر چینو با رب انار بپزم یا رب گوجه به نظر شما با کدوم بهتر میشه ممنون میشم کمکم کنید😍😊

  6. سلام.دستورات شما عالی وپرفایده بود ولی من بلدر چین گرفتم از این بسته بندی ها هنوز پاک نکردم.چطوری باید پاک کنم و بشورم.بار اولم هست خریدم.لطفا راهنمایی کنید از دیزوز خریدم همینطوری گذاشتم تویخچال .لطفا راهنمایی کنید چطور بشورم.ممنون از دستورای بسیار خوشمزتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سبد خرید0
سبد خرید خالی است
0

پیام آرش کرمانی بنیانگذار گروه صنعتی پرآور

این پیام تقدیم به شما عزیزان دوست داشتنی که احتمالا در سنین 18 تا 35 سال بسر می برید و به نحوی علاقمند به پرورش طیور و یا علاقمند به راه اندازی کسب و کار شخصی خودتان هستید. بنده آرش کرمانی به عنوان مدرس و مشاور هزاران نفر و با سابقه بسیار زیاد در مدیریت بیزینس های موفق ، دو عامل بسیار مهم موفقیت و شکست تمام انسان های امروزی را کشف، و بصورت یک فایل صوتی کوتاه تقدیم شما میکنم. میزان توجه شما به این فایل، آینده و سرنوشت شمارو بصورت تضمینی رقم خواهد زد، پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام فیزیکی و یا یادگیری مهارت جدید،به گفته های این فایل توجه کنید.
0:00 / 0:00
اصلی ترین دلایل موفقیت و شکست