پرورش بلدرچین گوشتی

پرورش بلدرچین گوشتی از جوجه کشی تا کشتار

Rate this post

پرورش بلدرچین گوشتی

پرورش بلدرچین گوشتی یکی از پرطرفدارترین پروژه های تولید در حوزه کشاورزی به شمار می آید.

علت علاقمندی پرورش دهندگان به پرورش بلدرچین گوشتی، سازگاری فراوان این پرنده با شرایط مختلف محیطی است که روند پرورش را برای تولید کنندگان آسان میکند.

در صورتی که هدف از تولید، پرورش بلدرچین گوشتی باشد، دیگر توجه به زمان بلوغ و تخمگذاری آن ها اهمیت چندانی ندارد و تنها آماده سازی مناسب سالن پرورشی و تغذیه و سایر موارد مورد نیاز، میتواند منجر به تولید مناسب و با کیفیت گردد.

نکته مهم دیگری که در پرورش بلدرچین گوشتی دارای اهمیت است بررسی های اقتصادی پروژه های پرورشی است که باید به صرفه و دارای سود مناسب باشد.

بلدرچین-گوشتی
پرورش بلدرچین گوشتی

جوجه کشی، اولین مرحله در پرورش بلدرچین گوشتی

هنگامی که صحبت از پرورش تجاری بلدرچین میشود، استفاده از دستگاه ها و سیستم های جوجه کشی را میتوان به عنوان گزینه ای مناسب انتخاب نمود.

در زمان انتخاب تخم بلدرچین نطفه دار، لازم است تخم هایی که پوسته های محکم تری دارند را انتخاب کنید.

تخم ها نباید دارای ترک و شکستگی بر روی پوسته باشند.

بر اساس اصول پرورش بلدرچین گوشتی در زمان جوجه کشی، تخم ها نباید شسته شوند.

با پیشرفت تکنولوژی، میتوان از روش های نطفه سنجی برای اطمینان از کیفیت تخم های برداشت شده استفاده کرد.

تخم های آماده را درون دستگاه جوجه کشی قرار دهید.

پس از 17 روز، جوجه ها آماده خروج از تخم هستند.

حتما بخوانید : زمان بندی انواع تخم در دستگاه جوجه کشی

جوجه کشی بلدرچین
دستگاه جوجه کشی بلدرچین

آماده سازی فضای نگهداری جوجه ها در پرورش بلدرچین

در زمانی که تخم ها در دستگاه جوجه کشی قرار دارند، آماده سازی فضای نگهداری جوجه ها میتواند صورت بگیرد.

شرایط نگهداری جوجه ها باید به گونه ای باشد که دما و نور مطابق شرایط استاندارد و اصول پرورش بلدرچین گوشتی حفظ شود.

هر گونه تغییرات در این موارد میتواند منجر به بیمار شدن جوجه ها در روزهای ابتدایی انتقال به سالن نگهداری گردد.

مدت زمان نور دهی، در 14 روز اول زندگی، 24 ساعت بوده و دمای مناسب برای نگهداری جوجه ها 37 درجه میباشد.

قراردادن آبخوری و دانخوری به تعداد مناسب، موجب میشود جوجه ها به طور کامل و به خوبی تغذیه شوند.

غذای مناسب جوجه ها در 3 روز اول آب و شکر است.

دمای سالن نیز به تدریج کاهش می یابد تا به 25 درجه برسد. جوجه ها به مدت دو هفته در این فضا نگهداری شده و سپس به سالن پرواری منتقل میشوند.

حتما بخوانید :  شرایط آب و دان بلدرچین

محل نگهداری جوجه بلدرچین
محل نگهداری جوجه بلدرچین

سالن پرواری، سالن اصلی در پرورش بلدرچین

سالن پرواری، محل نگهداری جوجه های 14 روزه تا زمان بلوغ است.

مدت زمان نگهداری در این محل، در حدود 4 هفته است و پس از پایان این دوره، بلدرچین های بالغ، به کشتارگاه منتقل میشوند.

یکی از تفاوت های اصلی نگهداری بلدرچین ها در این سالن، عدم استفاده از نور 24 ساعته است.

بلدرچین هایی که برای پروار شدن نگهداری میشوند، میتوانند شب ها را در تاریکی بگذرانند.

دمای مناسب نگهداری جوجه ها در این زمان، در حدود 21 تا 25 درجه سانتیگراد است.

تامین آب و غذای کافی و با کیفیت را میتوان به عنوان عنصر کلیدی در پرورش موفق و تولید بلدرچین پرواری دانست.

نکته بسیار مهم دیگری که در این بخش باید به آن توجه نمود استفاده از سیستم تهویه مناسب است. تهویه سالن در پرورش بلدرچین گوشتی، باید به صورت کامل و مداوم کار کند.

سالن پرورش بلدرچین گوشتی
سالن پرورش بلدرچین گوشتی

رعایت نکات بهداشتی بر اساس اصول پرورش بلدرچین گوشتی

به منظور موفق شدن در پرورش بلدرچین گوشتی، باید اصول بهداشتی مهمی را مورد توجه قرار دهید.

استفاده از ظروف دانخوری و آبخوری تمیز و همچنین پاکیزه نگه داشتن کف سالن، از اصلی ترین این موارد به شمار می آید.

همان طور که اشاره شد، تهویه سالم، باید به صورت مداوم هوای سالن را تهویه کند.

بررسی مداوم بلدرچین ها و جدا سازی پرنده های بیمار را نباید از یاد برد.

حفظ شرایط محیطی، کمک میکند پرنده ها استرس کمتری را تجربه کرده و در نتیجه مقاومت بیشتری نسبت به بیماری ها داشته باشند.

کیفیت و بهداشت غذای مورد استفاده در پرورش بلدرچین گوشتی، میتواند موجب بهبود کیفیت گوشت و شرایط سلامت بلدرچین ها شود.

حتما بخوانید : برنامه پیشنهادی سازمان در مورد مصرف واکسن های ضروری طیور

نکات بهداشتی در پرورش بلدرچین
نکات بهداشتی در پرورش بلدرچین

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات مرتبط

محصولات

سبد خرید Item Removed. Undo
  • No products in the cart.