پرورش مرغ بومی + آموزش

پرورش مرغ بومی + آموزش

3.6/5 - (11 امتیاز)

به نام خداوند مهربان، من آرش کرمانی هستم مربی و محقق کسب و کارهای پرورش طیور، امروز قصد دارم در خصوص پرورش مرغ بومی در سه حوزه بسیار مهم محل پرورش، تجهیزات و آموزش با شما صحبت کنم و تجربیاتم در این صنعت رو به شما انتقال بدم. پس با من همراه باشید….

ویدئو آموزش پرورش مرغ بومی

نمایش ویدیو درباره پرورش مرغ بومی

حدودا ۱۵ سال است که در صنعت پرورش طیور فعالیت داریم و در این سال ها تمام تلاش من و تیم پرآور این بوده که به شما بگوییم کسب و کار پرورش مرغ بومی، یک کسب و کار پیش پا افتاده نیست. در این سال ها افراد بسیار زیادی را دیدیم که در این صنعت سرمایه های خود را از دست دادند و همچنین افراد بسیار زیادی را نیز دیدیم که در این مسیر ثروتمند شدند…

اما تفاوت این دو دسته تنها در یک چیز است، آن هم چیزی نیست جز شروع علمی و اصولی…

پرورش دهندگانی که به این اصل مهم پایبند باشند قطعا و قطعا موفق خواهند شد و پرورش دهندگانی که این اصل را جدی نگیرند شکستشان قطعیست…، در ادامه من سعی میکنم در سه حوزه انتخاب محل پرورش، تجهیزات و آموزش این اصل را برای شما بیشتر توضیح دهم.

محل پرورش مرغ بومی یا همان سالن پرورش

انتخاب سالن پرورش مرغ بومی یکی از مهم ترین نکات در شروع اصولی پرورش مرغ بومی است. روی انتخاب سالن حساس باشید تا در آینده کسب و کارتان با مشکل مواجه نشود…

شاید در روستاها دیده باشید که مرغ بومی را در حیاط خانه ها پرورش میدهند…، این کار رایج و امکان پذیر است اما تا زمانی که راندمان تولید مدنظر ما نباشد! در پرورش صنعتی مهم ترین نکته راندمان تولید است و تا زمانی که محل پرورش و سالن پرورش شما اصولی نباشد به راندمان مناسب و حداکثری دست نخواهید یافت.

الزامات یک سالن پرورش مرغ بومی استاندارد

بصورت کلی از نظر اصول حرفه ای سالنی برای پرورش مرغ بومی مناسب است که در آن بتوان روی دما، نور و تهویه بصورت مصنوعی کنترل کامل داشت، بنابراین :

تجهیزات استاندارد در پرورش مرغ بومی

در بحث تجهیزات استاندارد با دو دسته پرورش دهنده مواجه هستیم، اولین دسته پرورش دهندگانی که اعتقادی به تجهیزات ندارند و قصد دارند کسب و کارشان را به شیوه ستنی و بدون تجهیزات شروع کنند که با توجه به هزینه های امروزی شکستشان قطعیست و اگر شما جزو این دسته از پرورش دهندگان هستید توصیه میکنم قبل از اینکه کسب و کار پرورش مرغ بومی را با این شیوه استارت کنید مقاله تخصصی سود پرورش مرغ را مطالعه نمایید تا شاید به مسیر صحیح هدایت شوید.

دسته دوم پرورش دهندگانی که قصد تهیه تجهیزات را دارند اما مدام به فکر قیمت و ارزانی هستند. بگذارید خیالتان را راحت کنم، در کشور عزیزمان ایران هیچ ارزانی بی حکمت نیست…، بنابراین هیچوقت کیفیت را فدای قیمت نکنید.

بنا به تجربه شخصی من در بین هزاران مشاوره ای که داشتم; 80 درصد پرورش دهندگانی که شکست خورده بودند، کیفیت را فدای قیمت کرده بودند در بحث خرید تجهیزات…

فاکتور های ضروری جهت تهیه تجهیزات استاندارد

فاکتور های فوق از ضروری ترین فاکتور ها در تهیه تجهیزات استاندارد هستند. تصور کنید یک هیتر ارزان قیمت جهت تامین گرمایش سالن تهیه کرده اید، اولا در هیتر های ارزان قیمت و فاقد برند معتبر توان گرمایشی درج شده غالبا فیک هستند و ثانیا در حین کار به دلیل ضعیف بودن اجزای هیتر بصورت خودکار خاموش میشوند.

حال تصور کنید نیمه شب هیتر بصورت خودکار خاموش شده و صبح که شما آمده اید مرغ ها دچار استرس دمایی شده اند و راندمان تولیدشان تا مدتی افت میکند. چقدر باید هزینه کنید تا راندمان تولید مجددا بالا بیاید؟ تازه اگر موفق شوید راندمان تولید را مجددا بالا بیاورید. در اکثر مواقع ممکن است کل سرمایه گذاری شما از بین برود. بنابراین بهتر است همان ابتدا یک هیتر با کیفیت و با برند معتبر تهیه نمایید تا درگیر چنین مشکلاتی نشوید.

یا در خصوص قفس مرغ بومی استاندارد نیز همینطور، مطابق محاسبات اگر در اثر استفاده از یک قفس غیر استاندارد در یک دوره 2 الی 3 درصد پرت دان بیشتری داشته باشید از نظر ریالی هزینه آن معادل خرید یک قفس شرکتی برند دار و گارانتی دار است.

تجهیزات مورد نیاز در پرورش مرغ بومی

مزایای استفاده از قفس مرغ بومی استاندارد

پخش ویدیو

توجه به مبحث آموزش پرورش مرغ بومی

همیشه و همیشه اولین توصیه من توجه ویژه به مبحث آموزش بوده است و تا جایی که توان داشته ایم نیز در زمینه تولید محتوای ویدئویی و متنی فعالیت کرده ایم و این فعالیت همچنان نیز ادامه دارد…

پرورش دهنده عزیز لطفا بحث آموزش را جدی بگیرید بارها تاکید کرده ام شما با پرنده زنده سروکار دارید و باید قبل از اینکه مشکلی در سالن پرورشی شما بوجود بیاید راهکارش را بدانید چرا که پس از وقوع مشکل پرنده صبر نمیکند تا شما بروید و آموزش ببینید…!

در سایت آرش کرمانی  تا جایی که توانسته ایم ویدئو های آموزشی رایگان برای شما قرار داده ایم که میتواند به شما در مسیر راه اندازی اصولی کسب و کار پرورش مرغ بومی کمک شایانی نماید. همچنین در صورت خرید قفس از شرکت پرآور میتوانید در حین پرورش از خدمات مشاوره مستقیم با دامپزشک حرفه ای بصورت رایگان استفاده نمایید.

مزایای پرورش مرغ بومی یا محلی

بسیاری از افراد در پی این هستند تا بتوانند با سرمایه‌گذاری اندک کسب و کار خود را شروع کنند. پرورش مرغ بومی در این مواقع یکی از بهترین گزینه هاست. شما با پرورش مرغ بومی می توانید از فضاهای کوچک استفاده کنید و با سرمایه اندک به سوددهی مناسب برسید. در ادامه شما را با مزیت های پرورش مرغ بومی آشنا میکنیم :

۷ گام مهم در راه اندازی پرورش مرغ بومی یا محلی

پس از بررسی این هفت گام ساده می توانید دید خوبی نسبت به راه اندازی پرورش مرغ بومی داشته باشید.

  1. میزان سرمایه گذاری خود را مشخص کنید.
  2. سالن پرورش را فراهم سازید.
  3. قفس و تجهیزات لازم را خریداری نمایید.
  4. سالن یا محل پرورش را ضد عفونی نمایید.
  5. مرغ بالغ یا جوجه برای پرورش خریداری نمایید.
  6. برای فروش تخم مرغ بومی تولیدی را برنامه ریزی نمایید.

۱) هدف گذاری و پیش بینی سرمایه مورد نیاز برای پرورش مرغ بومی یا محلی

برای اینکه بتوانید با دید باز پرورش مرغ بومی یا محلی را آغاز نمایید و بدون مشکل به ادامه فعالیت بپردازید و سود خوبی هم کسب نمایید، باید میزان سرمایه مورد نیاز را برآورد کرده تا بدون مشکل به فعالیت ادامه بدهید، مقدار سرمایه مورد نیاز بستگی به این دارد که شما با چه تعدادی این کسب و کار را شروع میکنید.

۲) آماده سازی محل پرورش مرغ بومی یا محلی

به چه میزان فضا برای پرورش مرغ بومی نیاز دارید؟ شما میتوانید با توجه به تعداد مرغ هایی که قصد دارید پرورش دهید فضای خود را تعیین کنید. با توجه به اینکه این مورد تخصصی میباشد میتوانید با کارشناسان شرکت پرآور در این خصوص مشورت نمایید.

۳) تهیه وسایل و تجهیزات مربوط به پرورش

یکی از مهم ترین نکات برای پرورش مرغ بومی فراهم ساختن تجهیزات لازم است. سیستم تهویه، سیستم گرمایشی و سرمایشی، قفس استاندارد، سیستم روشنایی و منبع آب از جمله وسایلی است که در پرورش مرغ بومی باید آنها را در اختیار داشته باشید که بالاتر بصورت تخصصی به آنها اشاره کردیم.

 ۴) ضد عفونی کردن سالن پرورش مرغ بومی

ضد عفونی سالن و محل نگهداری مرغ ها هزینه زیادی ندارد ولی دقت زیادی می خواهد. حداقل ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل از ورود مرغ یا جوجه به محل پرورش باید شروع به ضد عفونی سالن کرده و عوامل بیماری زا را به حداقل برسانید. محل پرورش مرغ ها هر چقدر تمیزتر باشد تلفات شما کمتر خواهد شد.

۵) خرید مرغ یا جوجه

اولا توصیه اکید ما این است که تا می توانید مرغ و جوجه را از یک محل تهیه نمایید تا تمام جوجه ها در شرایط یکسانی باشند ثانیا از جای مطمئن خریداری کنید و مطمئن شوید اصول بهداشت را رعایت می کنند و واکسیناسیون را انجام داده اند.

۶) فروش محصولات تولیدی و سود سازی

پس از آنکه مرغ ها به تولید رسیدند می توانید سود و حاصل زحمات خود را برداشت کنید.
استراتژی شما در فروش و اینکه شما تخم مرغ را چگونه بفروشید، آن را به دلال و عمده فروش بفروشید یا مستقیما به سوپرمارکت ها عرضه نمایید میتواند متفاوت باشد و ابتدا باید استراتژی خود را مشخص نمایید.
در این خصوص میتوانید در دوره ویژه فروش و بازاریابی طیور شرکت نمایید.

اهداف پرورش مرغ بومی

پرورش مرغ بومی سوددهی فراوانی را با خود به همراه خواهد داشت. اما میزان این سوددهی با توجه به اهدافی که شما در این زمینه دنبال می‌کنید با یکدیگر متفاوت خواهد بود. ابتدا باید اهداف پرورش مرغ بومی را به بهترین شکل بشناسید و با توجه به نوع نیاز مخاطبین بهترین گزینه را برای پرورش انتخاب کنید. 

پرورش مرغ بومی تخمگذار، پرورش مرغ بومی گوشتی و پرورش مرغ بومی مولد سه هدفی هستند که شما در پرورش مرغ بومی آنها را دنبال خواهید کرد. برای اینکه با این اهداف به طور کامل آشنا شوید در ادامه همراه ما باشید.

پرورش مرغ بومی
پرورش مرغ بومی
 

پرورش مرغ بومی تخمگذار

یکی از اهداف پرورش مرغ بومی، تولید تخم مرغ است. این هدف می‌تواند جزو پر درآمد ترین اهداف پرورش مرغ بومی باشد. در این روش شما باید مرغ بومی بالغ را از منابع معتبر خریداری کنید و سپس شرایطی را فراهم آورید تا بتوانند دوره تخم گذاری خود را به بهترین شکل جهت تولید تخم مرغ پشت سر بگذارند.

در این روش گزینه‌های بسیار زیادی باید مورد توجه قرار گیرد تا پرورش مرغ بومی تخمگذار با سوددهی همراه شود. از جمله این عوامل می توان به نور کافی، دان مناسب، شرایط محیطی و غیره اشاره کرد. توجه داشته باشید که در این روش شما بازاریابی آسانتری را نسبت به دو روشی که در ادامه مطلب به آن اشاره خواهیم کرد پیش رو خواهید داشت.

پرورش مرغ بومی
پرورش مرغ بومی

پرورش مرغ بومی گوشتی

پرورش گله گوشتی مانند گله تخمگذار خواهد بود.  تفاوت این دو گزینه در دوره پرورش و نوع محصول است. دوره پرورش گله تخمگذار بیشتر از پرورش گله گوشتی است. دور پرورش گله گوشتی 40 تا 45 روز است. با استفاده از این روش به راحتی هرچه تمام‌تر می‌توانید در بازه زمانی کوتاهی به سوددهی مناسبی دست پیدا کنید. از آنجایی که گوشت مرغ جز ملزومات سفره‌های خانوار ایرانی است باید تمام مجوزات لازم جهت ارائه محصول به بازار را داشته باشید.

در پرورش گله‌های گوشتی نیز شما باید همانند گله‌های تخمگذار شرایطی را فراهم سازید تا جوجه‌های یک روزه بتوانند به بهترین شکل رشد کنند تا شما بتوانید محصول با کیفیتی را به بازار عرضه کنید.

پرورش مرغ بومی مولد

در این روش از پرورش مرغ بومی شما باید تخم نطفه‌دار و جوجه‌های یک روزه تولید کنید. این روش مانند دو روشی که در قسمت بالا به آن اشاره کردیم از سوددهی مناسبی برخوردار خواهد بود. در کنار سوددهی مناسب به این نکته نیز توجه کنید که پرورش گله مولد ریسک بالاتری را نسبت به دو روش گفته شده یعنی پرورش گله تخمگذار و گوشتی خواهد داشت. 

در این روش شما تخم‌های نطفه دار را با استفاده از دستگاه جوجه کشی به جوجه‌های یک روزه تبدیل می‌کنید. بعد از تولید جوجه‌های یک روزه با عرضه آنها به بازار می‌توانید به سوددهی برسید. به این نکته توجه کنید که شما باید بتوانید در مدت زمان بسیار کوتاهی تخم های نطفه‌دار و جوجه‌های یک روزه را به فروش برسانید.

بهترین گزینه برای شروع پرورش مرغ بومی کدام است؟

توانستیم اهداف پرورش مرغ بومی را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم. حال سوال اینجاست که کدام یک از روش‌های بالا گزینه بهتری برای شروع کسب و کار است. اگر بخواهیم گزینه‌های مورد نظر را از دو جهت سهولت پرورش و سهولت بازاریابی مورد بررسی قرار دهیم، پرورش مرغ بومی تخمگذار در صدر قرار می‌گیرد. به نظر شما کدام یک از گزینه‌هایی که آنها را مورد بررسی قرار دادیم گزینه مناسبی برای شروع است؟

شما برای ما از پرورش مرغ بومی بنویسید

در این مطلب از سایت پراور به تمامی گزینه هایی که می توانست بر پرورش مرغ بومی تاثیرگذار باشد اشاره کردیم و آن را به طور کامل مورد بررسی قرار دادیم. چنانچه در این زمینه تجربه دارید آن را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید. نظرات شما می تواند به ما و متقاضیان سایت پراور کمک کند تا در پرورش مرغ بومی گامی صحیح برداریم. در پایان قابل ذکر است که شرکت پرآور فقط در زمینه ساخت تجهیزات نگهداری طیور فعالیت میکند، و اینگونه از مقاله ها برای رفع ابهامات بازدید کنندگان و مشتریان محترم تهیه و تنظیم شده است.

سوالات متداول

فضای مورد نیاز برای پرورش مرغ بومی چند متر است؟

فضای مناسب از حداقل 12 متر شروع میشود به بالا، این فضا باید سرپوشیده و عایق دما باشد.

برای پرورش مرغ بومی به چه تجهیزاتی نیاز است؟

قفس استاندارد، سیستم تهویه، سیستم گرمایشی و سرمایشی، سیستم روشنایی

مهم ترین نکات در پرورش مرغ بومی چیست؟

انتخاب سالن پرورش مناسب، تجهیزات برند و با کیفیت، آموزش و شروعع اصولی

81 پاسخ

  1. با سلام
    بنده برای پرورش هزار قطعه مرغ بومی در شهرستان قروه کردستان به جهاد کشاورزی که مراجعه کردم برای صدور مجوز مخالفت شدیدی کردن و گفتن بیش از ۱۰۰ فطعه نمیتونید نگه دارید و باید بصورت صنعتی فعالیت کنید که مجوز صادر بشه(اگر بشه)

    ایا واقعا برای هزار قطعهمجوز صادر نمیکنن؟و برای فروش تخم تولیدی دامپزشکی سد راهمون هستش؟

    1. سلام دوستان کسی اقای رضوانی فر از تهران رو میشناسن؟؟بسته های اموزشی صفر تا صد تخم گذاری مرغ محلی ارایه میدن
      وضعت سود دهی و بازر فروش به چه شکله در تولید تخمـ مرغ محلی؟

  2. سلام.من یه فضای ۴۰۰ متری سالن دارم.خواستم ببینم با پرورش گوشتی شروع کنم یا تخمی بعد هزینه راه اندازیش برا ۱۰۰۰ قطعه چقدر میشه؟با تشکر

    1. سلام دوست عزیز، بهتره با پرورش تخمگذار شروع کنید، برای استعلام هزینه ها و مشاوره رایگان لطفا با کارشناسان فروش در ارتباط باشید
      05144417200
      09156500073
      09156500079

    2. باسلام
      بنده با خانواده میخواهیم به یک باغی بریم که که در آن مرغداری و طویله وجود دارد
      بنده چون به مرغ علاقه مند هستم مبخواهم یک مرغداری مرغ تخمگذار راه اندازی کنم مرغداری حدود ۱۵۰۰عدد مرغ جای میدهد
      برای شروع از چه نژادی واز چه تعدادی و چقد سرمایه واز چه دانی استفاده کنم
      ممنون میشم که راهنمایی کنید

      این شماره اتساپ بنده است

  3. با سلام
    بنده قصد پرورش مرغ تخمگذار محلی در قفس رو دارم که میخوام برای شروع از 300 تا مرغ استفاده کنم. مکانی را پیدا کردم بیرون از شهر که اجارش ماهی 350 هستش،میخواستم بدونم با توجه به هزینه اجاره،خرید قفس و همچنین مرغ و دان و مابقی مسایل؛ایا بصرفه هست؟
    درضمن بنده اطلاعی از پرورش مرغ ندارم و خواستم راهنمایی کنید که برای آموزش 0 تا 100 باید به کجا مراجه کنم؟ محل احداث هم استان خوزستان،شهرستان دزفول می باشد

    1. سلام دوست عزیز، بله قطعا به صرفه هست و قراره روز به روز کار رو گسترش بدید تا بتونید درآمد بالاتری کسب کنید. با این دیدگاه علاوه بر بصرفه بودن میتونید روی سود های بسیار بالا نیز حساب کنید چون بازار تخم مرغ محلی بسیار پرتقاضا هستش. همچنین برای آموزش هم میتوانید در دوره هوش پرورش مرغ بومی شرکت کنید. با احترام

  4. سلام
    میزان مصرف خوراکی جوجه یه روزه تا تخمگذاری یا وزن گیری چقدر هست؟
    ارتفاع و ابعاد قفس سه طبقه مرغ چقدر هست؟ چرا قیمت توی یایت نیست؟

  5. سلام الان ور ترکیه تخم مرغ مرغی که راه رفته است ، ترجمه تحت الفظی ، ترجیح می دهن یا همان پرورش نیمه باز ، و برای اماکن هک از چادرهای انتی باکتریال مخصوصی استفاده می کنند می خواستم نظر کارشناسی شما را هم در این مورذ بدونم ..

  6. سلام و وقت بخیر
    زمینی داریم به مساحت 500 متر ( 15 متر عرص و 33 متر طول)
    میخواستیم مرغ بومی تخم گذار اصلاح نژاد شده پرورش بدهیم جهت فروش تخم مرغ بومی.
    با توجه به اینکه حدود 150 میلیون بودجه داریم و میخواهیم سالن راه اندازی کنیم لطقا بفرمایید :
    1 ابعاد سالن را نسبت به ابعاد زمین چند در چند در نظر بگیریم برای حداقل 2000 مرغ ( با توجه به اینکه بتوانیم در فازهای بعدی سالنهای دیگر در این زمین بسازیم و برای همین هدف تجهیز کنیم با بودجه ببشتر)

    2- لطفا هزینه تجهیزات کامل ( از جمله قفس ، سیستم گرمایش/سرمایش، نوردهی، آبرسانی و دانخوری…) را بفرمایید

    3- هزینه خرید 2000 مرغ بومی اصلاح نژاد شده 2-3 ماهه با راندمان بالا را بفرمایید.

    4- هزینه جیره غذایی این تعداد مرغ برای یک دوره تخم گذاری از ابتدا تا انتها را بفرمایید.

    5- در صورت وجود هزینه های دیگر که بنده مرقوم نکردم ، لطفا دقیق بفرمایید.

    با سپاس از شما و مطالب خوب و دقیقی که در اختیار ما قرار داده اید

  7. سلام جایی خونده بوندم که پرورش مرغ بومی در قفس برای مرغ ایجاد مشکل خواهد کرد و برای پرورش در قفس بهتره از مرغ صنعتی یا تزئینی استفاده بشه ، این مطلب صحیحه ایا ؟ ممنون

    1. سلام دوست عزیز
      به طور کلی پرورش به روش سنتی یا در بستر، یک روش منسوخ شده هست. برای افزایش راندمان تولید، باید از قفس استفاده بشه. قفس ها برای تموم نژاد ها مناسب هستن و مشکلی به وجود نمیاد.
      با احترام

  8. به نظرتون مرغ بومی تخم گذار بهتره یا مرغ صنعتی تخم گذار(مرغ سفید)؟
    مرغ صنعتی تخمش راحت تر به فروش میره ولی اون یکیو کم میخرن؟!
    اگه بخواهیم جوجه بخریم ۱ روزه بهتره یا یکم بزرگتر و از کجا تهیه کنیم؟ قیمتشون چند در میاد؟
    و برا جلو گیری از بیماری ها چه واکسن هایی باید استفاده کنیم؟

    1. سلام دوست عزیز
      هر دو نژاد مرغ راندمان تخمگذاری خوبی دارند. اما مرغ صنعتی یا مرغ سفید به دلیل قیمت پایین تر، بازار بهتری داره و راحت تر به فروش میرسه. اگر تجربه ی پرورش ندارید به هیچ عنوان از جوجه یکروزه شروع نکنید. بهتره از مرغ بالغ شروع کنید. میتونید از پرنده فروشی های معتبر تهیه کنید. قیمت جوجه یکروزه رو نداریم در حال حاضر. برای آگاهی از بیماری ها و واکسن های مورد نیاز مرغ مقاله ی واکسن مرغ رو لطفا مطالعه بفرمایید.
      با احترام

  9. با سلام و خسته نباشید خدمت تموم پرسنل پرآور
    قرض از مزاحمت میخواستم بدونم که هزینه ی قفس واسه 9000 مرغ بومی چقدر میشه و اینکه درون یه سوله ی به ابعاد زمین فوتسال میشه نگهداری کرد ازشون؟

    1. سلام دوست عزیز
      متشکرم. جهت استعلام قیمت ها و کسب اطلاعات بیشتر، لطفا با واحد فروش تماس بگیرید.
      با احترام

  10. یکی از دوستان دامپزشک فرمودند بدلیل این که مرغ بومی وزن می گیره و کف قفس باعث جراحت و مشکلاتی برای مرغ بومی میشه بهتره در بستر نگهداری بشه فرمایش ایشون رو تایید می فرمایید؟

    1. سلام دوست عزیز
      خیر. به طور کلی سیستم بستر یه روش منسوخ شده هست. ما سال هاست که داریم سالن های زیادی رو برای پرورش مرغ تجهیز میکنیم و تا حالا مشکلی پیش نیومده.
      با احترام

  11. سلام
    بعضی از مشاورین مخالف پرورش مرغ بومی در قفس هستند ولی شما میگید که اتفاقا بهتر هستش
    میشه بیشتر توضیح بدید ، یعنی با توجه به تحرک کمتر مشکلی پیش نمیاد؟

    1. سلام دوست عزیز
      تو پرورش صنعتی هدف همینه که تحرک مرغ کم بشه و انرژیش ذخیره بشه و برای مرغ گوشتی، این انرژی صرف وزن گیری و برای مرغ تخمگذار صرف تخمگذاری بشه.
      با احترام

  12. سلام خسته نباشید
    عرض به خدمت کنم که اولا اگه1000تامرغ بومی داشته باشه چندتاقفس وچندمترجامیخواد.
    دومادرپرورش مرغ های بومی بایدخروس داشته باشدیا

    1. سلام دوست عزیز
      برای 1000 سر مرغ به حدود 80 متر فضا و 45 تا قفس 3 طبقه مرغ نیاز دارید. اگر هدف از پرورش، تولید تخم خوراکی باشه نیاز به خروس نیست. اما اگر هدف تولید تخم نطفه داره باید مرغ ها با خروس نگهداری بشن.
      با احترام

    1. سلام دوست عزیز
      دانی که استفاده میکنید مرغوب نیست و پروتئین و ویتامین های مورد نیاز مرغ تأمین نمیشه. از دان مرغوب و با کیفیت استفاده کنید.
      با احترام

    1. سلام دوست عزیز
      با توجه به فضایی که دارید باید 52 تا قفس 3 طبقه مرغ دوطرفه تهیه کنید که این تعداد قفس، 3120 سر مرغ ظرفیت داره و باید برای پرنده و تجهیزات به طور کلی حدود 100 میلیون تومن هزینه کنید.
      با احترام

    1. سلام دوست عزیز
      جهت اطلاع از نحوه ی ارسال و پرداخت هزینه، لطفاً با واحد فروش با شماره 05144417200 تماس بگیرید.
      با احترام

  13. سلام آیا پرورش 500 عدد مرغ بومی تخم گذار در قفس صرفه اقتصادی داره و چقدر میتونه درآمد داشته باشه؟
    در ضمن باید سالنش هم اجاره باشه که یک میلیون ماهانه هست.
    و چقدر سرمایه لازم داره.

      1. سلام انباری من 2متروهفتاد در هفت متره .میتونم یه قفس یک طرفه ویه قفس دوطرفه قراربدم یا هردو باید یکطرفه باشه؟؟مرسی

  14. با سلام

    لطفا بفرمایید بهترین نوع مرغ تخم گذار که دارای بازدهی خوبی باشدبرای نگهداری در محیطهای خانگی داخل قفس ، چه مرغ و نژادی هست و معمولا از کجا میشود تهیه کرد با تشکر

      1. درپرورش بدرچین فرمودین هزینه هرتخم بلدرچین 100تومان هست میخواستم بدانم هزینه تولیدهرتخم مرغ چقدرمیشود

  15. لطفا قیمت قفس هاتون رو هم بفرمایید قفس های چند طبقه رو استعلام زدید اگه مشکل نوسانات بازاره حداقل حدود قیمت رو بفرمایید

    1. سلام چون قیمت ها به پارامتر های مختلفی بستگی داره برای استعلام قیمت باید با واحد فروش در ارتباط باشید :
      09128470498
      05144417200
      با احترام

  16. سلام خسته نباشید ممنون که با صراحت تمام جواب میدید.
    خواستم بدونم مرغ بومی هم امکان این رو داره که در همین قفس هایی که میفرمایید نگهداری بشن و در فضای آزاد برده نشوند یا حتما باید از قفس هم بیرون برده بشن؟

    1. سلام دوست عزیز، بله مرغ بومی هم قفس های مخصوصی دارند که میتوانند درون آن ها قرار بگیرند و نیازی به بیرون آوردن آن ها نیست. با احترام

  17. سلام خسته نباشید . من نهایتا میتوانم ۱۵۰ متر مربع مکان برای پرورش مرغ بومی تخم گذار فراهم کنم . 1میشه بفرمایید چند تا مرغ میتوان در این مکان نگا داشت در بستر ؟؟ 2 . هزینه ی لازم برای ایجاد این مقدار تقریبا چقدر است

    1. سلام روز بخیر
      پرورش در بستر شیوه ای قدیمی و منسوخ شده است به چند دلیل :
      1) پرورش تعداد کمی مرغ در یک فضا بعلت اشغال فضای زیاد توسط مرغ ها در بستر
      2) افزایش بیماری ها و تلفات بسیار زیاد
      3) ریخت و پاش دان که یکی از اصلی ترین موارد در پرورش میباشد
      4) بوی بد و گاز آمونیاک ناشی از فضولات
      5) مرطوب بودن بستر ه علت ریختن فضولات و ابتلای مرغ ها به بیماری پا و…
      توصیه میکنم به هیچ وجه کار خود را با این شیوه شروع نکنید تا سرمایه خود را از دست ندهید، پیشنهاد ما استفاده از قفس های طبقاتی است. با احترام

      1. سلام دوست عزیز بنده تعدادی جوجه مرغ محلی به تعداد ۵۰ عدد خریدم و سنشون نزدیک دوماه هستن خواستم بدونم که من الان سیستم اب دان خوری دستی دارم و مکانی که تعین شده براشون یک انبار سوله مانند ۱۰در ۵ متریه بعدش اینکه دیوار دورشون کلا یک در یک جای پنجرس بازه خواستم بدونم مشکلی نیست اگه اب و دانشون رو سر موقع بدی چون دستی هستش و شبا برق و لامپ نداشته باشند مشکلی نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سبد خرید0
سبد خرید خالی است
0

پیام آرش کرمانی بنیانگذار گروه صنعتی پرآور

این پیام تقدیم به شما عزیزان دوست داشتنی که احتمالا در سنین 18 تا 35 سال بسر می برید و به نحوی علاقمند به پرورش طیور و یا علاقمند به راه اندازی کسب و کار شخصی خودتان هستید. بنده آرش کرمانی به عنوان مدرس و مشاور هزاران نفر و با سابقه بسیار زیاد در مدیریت بیزینس های موفق ، دو عامل بسیار مهم موفقیت و شکست تمام انسان های امروزی را کشف، و بصورت یک فایل صوتی کوتاه تقدیم شما میکنم. میزان توجه شما به این فایل، آینده و سرنوشت شمارو بصورت تضمینی رقم خواهد زد، پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام فیزیکی و یا یادگیری مهارت جدید،به گفته های این فایل توجه کنید.
0:00 / 0:00
اصلی ترین دلایل موفقیت و شکست