درباره خواص گوشت بوقلمون چه می دانید؟ بوقلمون، پرنده ای است که بسیاری از افراد و کارآفرینان سال هاست که به پرورش آن مشغول اند. پرنده ای محبوب که از بازار خوبی هم در ایران و جهان برخوردار است. در مقالات گذشته در مورد راه های پرورش بوقلمون مطالبی را بیان کردیم. در این بخش می خواهیم به بررسی خواص گوشت بوقلمون بپردازیم. اینکه گوشت بوقلمون چه خواصی برای چه قشری دارد که بسیاری به پرورش آن مشغول هستند، سوالی است که در ادامه بیشتر و کامل تر به آن پاسخ خواهیم داد. با پراور در این مطلب همراه باشید. مطالعه این مطلب به 5 دقیقه زمان نیاز دارد.

حتما بخوانید : غذا با گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون چه فوایدی دارد؟
بوقلمون اصالتی آمریکایی دارد که در سال های 1500 میلادی توسط عده ای تاجر از ایتالیا وارد کشور ایران شد. این آغاز ماجرای بوقلمون در کشور ایران است. از آن زمان تاکنون کسب و کار پرورش بوقلمون روز به روز پیشرفت کرد و امروزه شاهد اشتغال هزاران نفر از مردم ایران در این کسب و کار هستیم.
دلیل این پیشرفت بیشتر به فواید و خواص گوشت بوقلمون باز میگردد، گوشت بوقلمون نیز از جمله لذیذترین گوشت ها می باشد که در بسیاری از کشورها استفاده می شود.
به دلیل خواص گوشت بوقلمون، امروزه پزشکان هم مصرف آن را به قشر زیادی از مردم توصیه می کنند. گوشت بوقلمون قرن ها قبل توسط بومیان آمریکا مورد استفاده قرار می گرفت و امروزه نیز یکی از غذاهای رایج آمریکاست که در بسیاری از مراسمات از گوشت بوقلمون استفاده می کنند.
اخیرا شاهد این هستیم گوشت بوقلمون در ایران هم محبوب شده و اشخاص مختلفی اقدام به پرورش بوقلمون گوشتی می کنند و در مراسمات مختلفی نیز گوشت بوقلمون سرو می شود.
علت زیاد بودن سود پرورش بوقلمون نیز همین مسئله است. استفاده گسترده از گوشت بوقلمون زمینه ساز سود پرورش انواع مختلف بوقلمون نیز می باشد. از خواص گوشت بوقلمون همین بس که 150 گرم از گوشت بوقلمون تقریبا بیش از نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند. منبع غنی و سرشاری از پتاسیم، روی، پروتئین، ویتامین های مختلف از جمله B1، B6، B3 و B12 می باشد. لیست زیر از جمله خواص گوشت بوقلمون است :
- از سرطان جلوگیری می کند.
- گوشت بوقلمون کلسترول بد خون را کم کرده و کاهش می دهد.
- سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
- از همه مهم تر آرامش و سرحالی ایجاد می کند.
- تمام موارد گفته شده از خواص گوشت بوقلمون هستند. البته بخشی از آن! چرا که خواص گوشت بوقلمون خیلی بیشتر از این است که در یک مقاله به بررسی آنها بپردازیم. اخیرا نیز پزشکان برای گروه های حساس هم مصرف گوشت بوقلمون را توصیه می کنند.

حتما بخوانید : پرورش بوقلمون
خواص گوشت بوقلمون برای کودکان و نوجوانان
گفته می شود که مصرف گوشت بوقلمون برای کودکان و نوجوانان ضروری است. اما دقیقا چرا؟
کودکان و نوجوانان در حال رشد هستند، لذا موادی نیاز است که ضمن افزایش سیستم ایمنی بدن، به رشد و نمو آنها کمک کند. مصرف گوشت بوقلمون، ضمن افزایش سیستم ایمنی کودکان و نوجوانان، باعث عملکرد درست ذهن و یادگیری نیز می شود، همچنین به رشد کودکان کمک شایانی می کند.
خواص گوشت بوقلمون برای سالمندان و مادران باردار
گوشت بوقلمون سرشار از ویتامین B و ویتامین A می باشد. باعث مقابله با کم خونی می شود. سیستم ایمنی بدن را قوی تر می کند و مواد مورد نیاز و پروتئین های مورد نیاز بدن را فراهم می کند.
همین عوامل باعث شده است که این گوشت به سالمندان و مادران باردار هم توصیه شود، از طرفی باعث رشد و باهوشی جنین نیز می گردد. توصیه می شود که قبل از مصرف گوشت بوقلمون و هر گوشت دیگری با پزشک نیز مشورت کنید.
گوشت بوقلمون چه ویتامین هایی دارد؟
همانطور که در بالا هم اشاره شد، گوشت بوقلمون سرشار از ویتامین B و ویتامین A، پتاسیم، روی، پروتئین، ویتامین های مختلف از جمله B1، B6، B3 و B12 می باشد.
هر یک از موارد فوق، برای بخشی از بدن مناسب است. سعی کنید که گوشت بوقلمون را به سبد غذایی خود اضافه کنید. مزایایی که گوشت بوقلمون دارد، شاید کمتر گوشتی داشته باشد.
جالب است بدانید که هر 120 گرم گوشت بوقلمون، دارای 32 گرم پروتئین می باشد.

حتما بخوانید : آموزش جوجه کشی بوقلمون
شما برای ما از خواص گوشت بوقلمون بنویسید
درباره خواص گوشت بوقلمون صحبت کردیم. نکته ای که باید مدنظر قرار دهید این است که تلاش کنید هنگام خرید گوشت بوقلمون، گوشت تازه بخرید و مراقب باشید که گوشت آلوده نباشد یا فاسد نشده باشد. ترجیحا ساندویچ بوقلمون را از رستوران ها خریداری نکنید و تلاش کنید بوقلمون تازه خریداری کرده و در خانه آن را بپزید. گوشت بوقلمون را در دمای پایین و به مدت زیاد بپزید تا کامل پخته شود. چنانچه نظری درباره خواص گوشت بوقلمون و یا مزایای آن دارید می توانید از طریق قسمت نظرات آن را با ما در میان بگذارید. همچنین می توانید از طریق قسمت نظرات سوالات خود درباره خواص گوشت بوقلمون را از پشتیبانان سایت پراور بپرسید تا انها در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ دهند.
سوالات متداول
بوقلمون اصالتی آمریکایی دارد که در سال های 1500 میلادی توسط عده ای تاجر از ایتالیا وارد کشور ایران شد. از خواص گوشت بوقلمون همین بس که 150 گرم از گوشت بوقلمون تقریبا بیش از نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند. منبع غنی و سرشاری از پتاسیم، روی، پروتئین، ویتامین های مختلف از جمله B1، B6، B3 و B12 می باشد. از سرطان جلوگیری می کند. گوشت بوقلمون کلسترول بد خون را کم کرده و کاهش می دهد. سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. از همه مهم تر آرامش و سرحالی ایجاد می کند. بوقلمون چه زمانی وارد ایران شد؟
منایع مهم غذایی در بوقلمون را نام ببرید؟
خواص گوشت بوقلمون چیست؟
3 پاسخ
بوقلمون چند ساله بشه تخم میزاره من یه بوقلمون دا م تو ماه آذر تخم گذاشت
۹ماهه
در پرورش سایر ماکیان(بوقلمون.بلدرچین.شترمرغ و …)به علت ژنتیک وحشی و مقاوم به میکروبها- از آنتی بیوتیک استفاده نمی شود