طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین

طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین

3.9/5 - (34 امتیاز)

گوشت بلدرچین از جمله مواد غذایی با ارزشی است که از مقدار زیادی پروتئین، کلسیم، ویتامین و درصد کمی چربی برخوردار می باشد. علاوه بر ارزش غذایی بالایی که گوشت بلدرچین دارد. از خواص درمانی نیز برخوردار است. از این ماده غذایی ارزشمند برای درمان بسیاری از بیماری ها مثل ضعف اعصاب، بی‌خوابی‌، بازیابی قوای جوانی و غیره استفاده می کنند. این گوشت خوش طعم را می ‌توان در انواع غذاهای مختلف مورد استفاده قرار داد. یکی از این غذاها زرشک پلو با بلدرچین است. زرشک پلو از جمله غذاهای ایرانی اصیل است که به روش‌ های مختلف طبخ می‌ شود. به همین جهت ما در این محتوا از مجموعه « پرآور » قصد داریم، به طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین (Barberry pilaf with quail) بپردازیم و یک روش از پخت آن را که طعم و رنگ بی نظیری دارد، در اختیار شما قرار دهیم.

پس چنانچه مشتاق کسب اطلاعات در این زمینه هستید و می ‌خواهید طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین مجلسی و خوش طعم را بیاموزید، پنج دقیقه از زمان خود را به خواندن این محتوا اختصاص دهید.

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با بلدرچین

  • بلدرچین متوسط؛ 3 عدد
  • کره؛ ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی؛ ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک، زردچوبه، فلفل قرمز؛ به اندازه کافی
  • پیاز؛ ۲ عدد متوسط
  • سیب زمینی؛ 2 عدد متوسط
  • برنج؛ سه پیمانه
  • زرشک؛ یک پیمانه
  • زعفران دم کرده؛ دو قاشق غذا خوری
  • خلال پسته؛ نصف پیمانه
  • چوب دارچین؛ دوشاخه (الزامی در استفاده از چوب دارچین نیست.)

کاربر گرامی این مقدار مواد غذایی برای 3 نفر کافی است. و زمان لازم برای پخت زرشک پلو با بلدرچین یک ساعت است.

طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین
طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بلدرچین لای پلو

مرحله اول؛ طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین

بلدرچین ها را می توانید به قطعات مختلف تقسیم کنید و یا به صورت درسته آن را طبخ نمایید. این کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. بلدرچین ها را در یک قابلمه گود بریزید، دو لیوان آب بر روی آنها ریخته و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید که ۵ دقیقه همراه با قطعه های چوب دارچین بجوشد. بعد از ۵ دقیقه بلدرچین ها را آبکش کنید و چوب‌های دارچین را دور بیندازید. استفاده از چوب های دارچین برای گرفتن بوی زهم بلدرچین ها می باشد. همچنین می توانید برای گرفتن بوی بلدرچین ها به جای چوب دارچین از یک پیاز متوسط استفاده کنید. برای این کار پیاز را از وسط نصف کرده و اجازه دهید که همراه بلدرچین ها بجوشند پس از آبکش کردن پیاز ها را دور بیندازید.

مرحله دوم؛ طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین

یک عدد پیاز متوسط را به صورت نگینی خرد کرده و در در کره تفت دهید پس از اینکه پیاز ها کاملا سبک شدند، بلدرچین ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید، رنگ آنها مقداری طلایی شود. اکنون ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید پس از دو دقیقه پشت و رو کردن بلدرچین ها ادویه ها را به آن اضافه کنید. سپس دو لیوان آب بر روی بلدرچین ها بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه خوب مغز پخت شوند.

مرحله سوم؛ طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین

اکنون نوبت پخت برنج مخصوص زرشک پلو با بلدرچین است. یک قابلمه گود را بر روی اجاق قرار دهید 6 لیوان آب و مقداری نمک را داخل آن بریزید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید آب شروع به جوشیدن کند.
زرشک ها را بشویید سپس آنها را در مقدار کمی آب بخیسانید. همچنین خلال پسته ها را با مقدار کمی گلاب مخلوط کرده و اجازه دهید نرم شده و عطر گلاب را بگیرند.

طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین
طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بلدرچین با رب انار

ترفند پخت برنج زرشک پلو با بلدرچین

بهتر است برنج خود را چند ساعت قبل از پخت با مقداری نمک و آب سرد بخیسانید البته این امر به نوع برنج و طرز پختی که شما قصد انتخاب آن را دارید بستگی دارد. برخی ترجیح می دهند، برنج را به صورت کته بپزند که در این صورت نیازی به خیساندن آن نیست و برخی برای اینکه زرشک پلو با بلدرچین آنها شکل و ظاهر بهتری داشته باشد و به صورت مجلسی تر نمایان شود. آن را به صورت پلویی درست می کنند. برای اینکه برنج شما سفید تر و خوش طعم تر شود، می‌ توانید یک قاشق غذا خوری آبلیمو را 5 دقیقه قبل از آبکش کردن به برنج اضافه کنید.

مرحله چهارم؛ طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین مجلسی

برنج را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید ۸ الی ۱۲ دقیقه بجوشد. در حین جوش خوردن بهتر است یک الی دو بار برنج را زیر و رو کنید. زمانی که برای جوشیدن برنج ها اختصاص می دهید، با نوع برنجی که از آن استفاده می کنید رابطه مستقیم دارد. برنج های ایرانی معمولا به زمان کمتری برای پخت نیاز دارند. پس از آنکه برنج ها مقداری نرم شدن آنها را آبکش کنید هنگام آبکش کردن، مقداری آب سرد بر روی آنها بریزید تا نمک ‌های اضافه آن گرفته شود. اکنون مقداری روغن داخل قابلمه ای بریزید که قصد دارید برنج ها را داخل آن دم کنید.

قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید روغن مقداری گرم شود ( این کار باعث می شود که ته دیگ به کف قابلمه نچسبد) اکنون ته دیگ های مورد نظر خود را ( نان، سیب زمینی و یا…) را در کف قابلمه چیده و برنج ها را به آن اضافه کنید. اگر برنج شما هنوز مقداری سفت بود، یک ششم پیمانه آب به برنج اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 15 الی 20 دقیقه برنج شما دم بکشد.

طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین
طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین

بیشتر بخوانید: دستور پخت بلدرچین سوخاری

سرخ کردن سیب زمینی‌ های زرشک پلو با بلدرچین

اکنون به سراغ سیب زمینی ها بروید. دو عدد سیب زمینی متوسط را به صورت خلالی خرد کنید و آنها را در روغن فراوان سرخ نمایید. بهتر است روغن کاملا داغ شود، سپس سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید تا به کف ظرف شما نچسبند. به هنگام سرخ کردن با مقدار کمی نمک سیب زمینی ها را خوش طعم کنید.
برای اینکه سیب زمینی های شما ترد و خوشمزه تر باشند بهتر است آنها را به صورت خلالی خرد کنید و در محلول آب و نمک بریزید، سپس آن را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید که سیب زمینی ها به مدت ۲ ساعت در یخچال باقی بمانند. در نهایت آنها را با آب سرد، آبکش کنید تا نمک اضافه آنها گرفته شود و اجازه دهید آب سیب زمینی ها کاملا خشک شود و در پایان آنها را در روغن فراوان سرخ کنید.

مرحله پنجم؛ طرز پخت زرشک پلو با بلدرچین خوش طعم

اکنون به سراغ بلدرچین ها بروید چنانچه کامل مغز پخت شده و به غلظت کافی رسیده باشد. زیر اجاق را خاموش کنید، بلدرچین شما آماده سرو است.

طرز سرو زرشک پلو با بلدرچین

زرشکی را که از قبل خیسانده اید آبکش کنید آن را در مقداری کره به همراه خلال پسته ها تفت دهید. برنج را در دیس موردنظر خود ریخته و با خلال پسته و زرشک تزیین کنید. همچنین بلدرچین هایی را که اکنون به غلظت کافی رسیده اند داخل ظرف گود ریخته و با سیب زمینی های سرخ شده تزیین کنید.

از آنجا که بلدرچین طبع گرمی دارد می توانید آن را با سالاد شیرازی، ماست چاشته و دوغ مصرف کنید. چرا که این مواد طبع سردی دارند و مصرف آنها با بلدرچین موجب می شود طبع غذایی که میل می کنید، متعادل شود.

شما برای ما از طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین بگویید

مخاطب گرامی شما در این مطلب از سایت پراور با طرز تهیه زرشک پلو با بلدرچین آشنا شدید همچنین نکات و ترفندهای لازم برای خوش طعم کردن این غذای اصیل ایرانی را آموختید اکنون نوبت شماست که به ما بگویید زرشک پلو با بلدرچین را چگونه می پزید؟! و یا چه اصولی برای خوشمزه تر کردن آن دارید. لطفا نظرات خود را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید. همچنین اگر انتقاد و یا پیشنهادی دارید ما در مجموعه‌ی پرآور پذیرایی آن خواهیم بود.

3 پاسخ

  1. با سلام من بلدر چین رو ابتدا با آب نارنج کمی می پزم وبعد آبکش می کنم وبعد داخل ماهیتابه رژیمی می ذارم و داخل شکمش مقداری رب انار با کشمش و الو می ذارم و اونا می دوزم با مقدار کمی کره و حرارت کم وبعد طرف دیگه رو هم برمی گردونم مزه ای فوق العاده داره و رژیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سبد خرید0
سبد خرید خالی است
0

پیام آرش کرمانی بنیانگذار گروه صنعتی پرآور

این پیام تقدیم به شما عزیزان دوست داشتنی که احتمالا در سنین 18 تا 35 سال بسر می برید و به نحوی علاقمند به پرورش طیور و یا علاقمند به راه اندازی کسب و کار شخصی خودتان هستید. بنده آرش کرمانی به عنوان مدرس و مشاور هزاران نفر و با سابقه بسیار زیاد در مدیریت بیزینس های موفق ، دو عامل بسیار مهم موفقیت و شکست تمام انسان های امروزی را کشف، و بصورت یک فایل صوتی کوتاه تقدیم شما میکنم. میزان توجه شما به این فایل، آینده و سرنوشت شمارو بصورت تضمینی رقم خواهد زد، پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام فیزیکی و یا یادگیری مهارت جدید،به گفته های این فایل توجه کنید.
0:00 / 0:00
اصلی ترین دلایل موفقیت و شکست