طرز تهیه بلدرچین با رب انار

طرز تهیه بلدرچین با رب انار

2/5 - (3 امتیاز)

گوشت بلدرچین حاوی منابع مفید غذایی مثل؛ اسید فولیک، کلسیم، پروتئین، انواع ویتامین، آهن، فسفر، روی و غیره است. بنابراین گنجاندن این منبع غذایی مفید در برنامه غذایی افراد خالی از لطف نیست. با کمک گوشت بلدرچین غذاهای مختلف همچون؛ ته چین بلدرچین، خوراک بلدرچین، بلدرچین سوخاری و غیره پخته می شود. هرکدام از این غذاها طعمی بی نظیر و خواصی مختص به خود را دارند. با این وجود ما در این محتوا از مجموعه « پرآور » قصد داریم به طرز تهیه بلدرچین با رب انار (How to prepare quail with pomegranate paste) به بپردازیم، پس چنانچه مشتاق کسب اطلاعات در این زمینه هستید ۵ دقیقه از زمان خود را به خواندن این محتوا اختصاص دهید.

مواد لازم برای تهیه بلدرچین با رب انار

  • بلدرچین متوسط؛ 3 عدد
  • رب انار؛ سه قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط؛ 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی؛ ۳ قاشق غذاخوری
  • انار دان شده؛ نصف پیمانه
  • شکر؛ ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و پودر دارچین؛ به مقدار لازم
  • کره؛ ۱۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده؛ یک قاشق غذا خوری

کاربر گرامی زمان لازم برای پخت این غذا یک ساعت است. همچنین مواد غذایی مذکور برای 3 نفر کافی است.

طرز تهیه بلدرچین با رب انار
طرز تهیه بلدرچین با رب انار

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت بلدرچین

مرحله اول؛ طرز تهیه بلدرچین با رب انار خوش طعم

ابتدا بلدرچین های سالم را پاک کنید و محتویات درون شکم آن را خالی کرده و کاملا بشویید، پس از آبکش کردن اجازه دهید که آب آنها کاملا گرفته شود. اکنون یک عدد پیاز را در یک ظرف گود رنده کنید و به آنها ادویه های لازم همچون؛ فلفل، زردچوبه، پودر دارچین، نمک و یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید. بلدرچین ها را داخل مواد ریخته و خوب با دست ورز بدهید مواد مذکور را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید به مدت دو ساعت در یخچال باقی بمانند تا طعم دار شوند.

مرحله دوم؛ طرز تهیه بلدرچین با رب انار در کوتاهترین زمان

پس از گذشت دو ساعت بلدرچین ها را از یخچال بیرون می آوریم و آنها را از سایر مواد جدا می کنیم. سپس داخل یک ماهیتابه مناسب بلدرچین ها را همراه با کره کاملا سرخ می کنیم و اجازه می‌دهیم که پشت و روی بلدرچین ها طلایی و سرخ شوند. حالا آنها را از داخل کره بیرون آورده و کنار می گذاریم. پس از آن یک عدد پیاز متوسط را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و در داخل همان کره تفت می دهیم پس از آنکه پیازها مقداری سبک شدند، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به پیازها اضافه کنیم. حالا نوبت اضافه کردن انار دان شده و رب انار است. نزدیک به 2 دقیقه مواد مذکور را با حرارت کم تفت می دهیم.
نصف پیاز داغ ها و اناردان های طعم دار شده را جدا می کنیم و در یک ظرف جداگانه قرار می دهیم.

طرز تهیه بلدرچین با رب انار
طرز تهیه بلدرچین با رب انار

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بلدرچین لای پلو

مرحله دوم؛ طرز تهیه بلدرچین با رب انار

به پیاز داغ داخل قابلمه و انار دان شده 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و مقداری آنها را با حرارت ملایم تفت می دهیم. پس از آنکه رب گوجه فرنگی سرخ شد و یا به اصطلاح رنگ باز کرد، 2 لیوان آب به مواد اضافه می کنیم و بلدرچین های سرخ شده را داخل آن قرار می دهیم. درب قابلمه را میگذاریم و اجازه می دهیم که بلدرچین ها به مدت 30 دقیقه مغز پخت شوند و آب آن به غلظت کافی برسد.

مرحله سوم؛ طرز تهیه بلدرچین با رب انار و طعم ملس

در این مرحله نصف پیاز داغ ها و انار دان هایی را که در ابتدا جدا کردیم با 2 قاشق چای خوری شکر مخلوط می کنیم و به بلدرچین ها اضافه می کنیم. مواد را خوب هم میزنیم تا همه غذا طعم دار شود سپس درب قابلمه را میگذاریم و اجازه می دهیم کل مواد با یکدیگر ده دقیقه بپزند. پس از ده دقیقه شعله اجاق گاز را خاموش کنید. اکنون بلدرچین با رب انار خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان کنید!

سرو بلدرچین با رب انار

بلدرچین با رب انار را داخل ظرف مورد نظر خود بریزید و به همراه برنج سرو کنید. بلدرچین با رب انار را می توانید همراه با انواع سالاد فصل، سالاد سزار، سالاد سبزیجات، ماست چاشته و نعنا سرو کنید.

طرز تهیه بلدرچین با رب انار
طرز تهیه بلدرچین با رب انار

بیشتر بخوانید: خوراک بلدرچین

ترفندهای دستور پخت بلدرچین با رب انار

اگر ذائقه شما طعم ترش را می پسندد نیازی به اضافه کردن شکر و دارچین نیست.
رب اناری که برای پخت بلدرچین با رب انار، استفاده می شود باید کاملا غلیظ باشد.
می توانید به جای کره از روغن مایع استفاده کنید.
اغلب اوقات بلدرچین با رب انار را با برنج زعفرانی مصرف می کنند. می توانید برنج را به صورت کته و یا پلو استفاده کنید.

نظرات خود را با ما درباره طرز تهیه بلدرچین با رب انار به اشتراک بگذارید

مخاطب گرامی شما در این محتوا از مجموعه پرآور با طرز تهیه بلدرچین با رب انار آشنا شدید. همچنین ترفندهای مختلف برای خوش طعم کردن این غذای اصیل و ایرانی را آموختید. اکنون نوبت شماست که به ما بگویید دستور تهیه بلدرچین با رب انار شما چگونه است؟! شما برای بهتر شدن طعم این غذا چه ترفندهایی را به کار می برید. می توانید کلیه نظرات، عقاید و پیشنهادات خود را در قسمت درج نظرات برای ما بنویسید و آن را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سبد خرید0
سبد خرید خالی است
0

پیام آرش کرمانی بنیانگذار گروه صنعتی پرآور

این پیام تقدیم به شما عزیزان دوست داشتنی که احتمالا در سنین 18 تا 35 سال بسر می برید و به نحوی علاقمند به پرورش طیور و یا علاقمند به راه اندازی کسب و کار شخصی خودتان هستید. بنده آرش کرمانی به عنوان مدرس و مشاور هزاران نفر و با سابقه بسیار زیاد در مدیریت بیزینس های موفق ، دو عامل بسیار مهم موفقیت و شکست تمام انسان های امروزی را کشف، و بصورت یک فایل صوتی کوتاه تقدیم شما میکنم. میزان توجه شما به این فایل، آینده و سرنوشت شمارو بصورت تضمینی رقم خواهد زد، پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام فیزیکی و یا یادگیری مهارت جدید،به گفته های این فایل توجه کنید.
0:00 / 0:00
اصلی ترین دلایل موفقیت و شکست