سوپ نودل قرقاول

Rate this post

در این مطلب از سایت پراور قصد داریم شما را با یک غذای بی نظیر با گوشت قرقاول آشنا کنیم. طعم بی نظیر سوپ نودل  قرقاول می تواند هوش از سر هر انسانی ببرد. اگر دوست دارید این غذای بی نظیر را تجربه کنید و ان را در خانه به عزیزان خود تقدیم نمایید، در این مطلب با سایت پراور همراه باشید. این مطلب 6 دقیقه از وقت شما را به خود اختصاص می دهد.

مشخصات سوپ نودل  قرقاول

تعداد وعده: 6 تا 8 نفر

زمان آماده سازی: 4 ساعت یا بیشتر اگر آبگوشت را آماده کنید.

زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم آبگوشت قرقاول :

  • 3 عدد قرقاول بدون گوشت سینه
  • مقداری روغن برای پوشیدن لاشه های قرقاول
  • نمک
  • 3 عدد برگ سرخ (Bay)
  • 2 عدد ساقه کرفس خرد شده
  • 4 عدد تره فرنگی یا 1 عدد پیاز خرد شده
  • 2 عدد هویج پوست کنده و بصورت دایره ای خرد شده
  • 1 حبه سیر له شده
  • 1 عدد جوانه رزماری

مواد لازم سوپ نودل  قرقاول :

  • 3 قاشق غذا خوری کره
  • قسمت های سفید تره فرنگی یا 1 عدد کامل خرد شده پیاز
  • 2عدد ساقه ی کرفس خرد شده
  • 2 عدد هویج پوست کنده و بصورت دایره ای خرد شده
  • 1عدد برگ سرخ (Bay)
  • ½ تا 1 پیمانه سرکه سیب
  • نمک و فلفل سیاه
  • 450 گرم نودل تخم مرغ، ماکارونی شکل دار یا دیگر پاستاهای سوپی
  • ¼ پیمانه جعفری خرد شده
سوپ نودل قرقاول
سوپ نودل قرقاول

بیشتر بخوانید: مارسالای بوقلمون یا قرقاول

دستور پخت آبگوشت و سوپ نودل  قرقاول :

1-اول آبگوشت را درست کنید. قرقاول ها را با کمی روغن چرب کرده و خوب نمک بزنید. آن ها را در تابه ی سرخ کردنی قرار داده و در آون به مدت 1 ساعت در دمای 200 درجه سانتیگراد برشته کنید. قرقاول ها را برداشته و در یک قابلمه قرار داده و با آب بپوشانید. حرارت را متوسط تا زیاد قرار بدهید. در تابه کمی آب ریخته و بگذارید  چند دقیقه بماند. هرگونه خرده های قهوه ای کف تابه را با یک قاشق چوبی جدا کرده و آن ها را در قابلمه بریزید. به محض جوش آمدن، حرارت را کم کرده و به مدت دو ساعت بگذارید به آرامی بپزد.

2- قرقاول ها را درآورده و تمام گوشت ها را از پاها، ران، بال ها و لاشه جدا کنید. این ها را در یک ظرف ریخته و استخوان ها را به قابلمه برگردانید.

 2 ساقه کرفس، 2 هویج، حبه سیر له شده ، رزماری و برگ های سرخ را اضافه کنید. قسمت های روشن تر تره فرنگی را از قسمت های تیره جدا کنید. قسمت های سبز تیره را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید. و قسمت های سفید و سبز روشن را برش داده و برای سوپ نگه دارید. اگر از پیاز استفاده میکنید فقط یک پیاز خرد شده در این مرحله اضافه کنید. بگذارید تا مواد به مدت 90 دقیقه دیگر بپزد.

3- هر موقع آماده شدید تا سوپ را آماده کنید می توانید یکی از این دو کار را انجام دهید:

می توانید یک صافی ریز دانه را روی قابلمه که میخواهید سوپ را در آن درست کنید قرار دهید یا می توانید مواد را خودتان خوب صاف کرده و بعد از آن استفاده کنید. برای صاف کردن صحیح مواد، یک تکه حوله کاغذی را در صافی قرار داده و آن را روی یک کاسه بزرگ یا ظرف بزرگ دیگری قرار دهید. مواد را از قابلمه با یک ملاقه برداشته و روی صافی روی کاسه ی بزرگ قرار دهید. این کار به شما آبگوشت زیباتر و تمیز تری می دهد.

4- برای کامل کردن سوپ کره را در یک آون یا ظرف دیگر در حرارت ملایم گرم کنید. قسمت های سفید تره فرنگی ( یا پیاز)، 2 ساقه کرفس پخته و هویج ها را تا زمانی که نرم و شفاف شوند اما قهوه ای رنگ نشوند سرخ کنید. این امر می تواند 5 تا 8 دقیقه طول بکشد. سرکه سیب را اضافه کرده و بگذارید یک تا دو دقیقه بجوشد. و بعد برگ سرخ را اضافه کرده و حدود 4 تا 8 پیمانه از موادی که ساخته اید را اضافه کنید. بگذارید به آرامی بپزد.

5- برای پخت نودل ها، یکی از این دو کار را انجام دهید:آن ها را در سوپ خود بریزید. که خوب است اما آبگوشت را کلوخه ای می کند یا می توانید در یک مقدار آب نمک جوشانده و آن ها را بعد اضافه کنید . من این کار را جدا انجام می دهم. چون آبگوشت صاف و رقیق را ترجیح می دهم.

6- در حین پخت نودل ها گوشت سوا شده ی قرقاول را به سوپ برگردانید. نمک و فلفل را برای مزه اضافه کنید. زمانی که نودل ها آماده شد جعفری را اضافه کرده و میل کنید.

شما برای ما از آبگوشت و نودل با گوشت قرقاول بنویسید

چنانچه با دستور پخت آبگوشت و نودل با گوشت قرقاول آشنایی دارید و آن را تجربه کرده اید، آن را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید. دستور پخت های بی نظیر شما می تواند به مخاطبین سایت پرآور کمک کند تا آبگوشت و نودل با گوشت قرقاول را با طعم های مختلف تجربه نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سبد خرید0
سبد خرید خالی است
0

پیام آرش کرمانی بنیانگذار گروه صنعتی پرآور

این پیام تقدیم به شما عزیزان دوست داشتنی که احتمالا در سنین 18 تا 35 سال بسر می برید و به نحوی علاقمند به پرورش طیور و یا علاقمند به راه اندازی کسب و کار شخصی خودتان هستید. بنده آرش کرمانی به عنوان مدرس و مشاور هزاران نفر و با سابقه بسیار زیاد در مدیریت بیزینس های موفق ، دو عامل بسیار مهم موفقیت و شکست تمام انسان های امروزی را کشف، و بصورت یک فایل صوتی کوتاه تقدیم شما میکنم. میزان توجه شما به این فایل، آینده و سرنوشت شمارو بصورت تضمینی رقم خواهد زد، پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام فیزیکی و یا یادگیری مهارت جدید،به گفته های این فایل توجه کنید.
0:00 / 0:00
اصلی ترین دلایل موفقیت و شکست