شروع جشنواره عیدانه! تخفیفات چند میلیونی از پرآور درخواست کنید (فقط 48 ساعت)

خوراک بلدرچین

خوراک بلدرچین

Rate this post

گوشت بلدرچین حاوی مقادیر زیادی فسفر کلسیم و انواع ویتامین های A، B، C، D و غیره می باشد. همچنین تقریباً نزدیک به یک دهه است که مردم ایران با خواص آن آشنا شده و آن را در برنامه غذایی خود قرار می دهند. هر چند که مصرف گوشت بلدرچین در میان مردم بقیه کشورها بیش از یک قرن است که رواج پیدا کرده است و همواره طرفدارن خاص خود را دارد. گوشت بلدرچین حاوی خواص بیشماری است و آن را برای تقویت استخوان ها، ترمیم بافت های بدن، تقویت سیستم ایمنی، رفع مشکلات تنفسی، رفع کم خونی، سلامت قلب، تامین انرژی بدن و غیره استفاده می کنند. با این گوشت مقوی امکان تهیه انواع غذا ها وجود دارد که در در این میان خوراک بلدرچین بیش از همه مورد توجه و استقبال مردم قرار گرفته است.

به همین دلیل ما در این محتوا از مجموعه « پرآور» قصد داریم به طرز تهیه خوراک بلدرچین بپردازیم. چنانچه مشتاق کسب اطلاعات در این زمینه هستید، ما را تا پایان محتوا و همراهی بفرمایید. در ضمن خواندن این مطلب فقط به سه دقیقه زمان نیاز دارد.

مواد لازم برای تهیه‌ی خوراک بلدرچین

خوراک بلدرچین
خوراک بلدرچین
  • بلدرچین؛ سه عدد متوسط
  • پیاز؛ 3 عدد
  • رب گوجه فرنگی؛ ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ ای؛ یک عدد
  • سیب زمینی؛ ۲ عدد متوسط
  • نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه؛ به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن؛ به مقدار کافی

مخاطب گرامی این مقدار مواد اولیه برای دو نفر است. همچنین مدت زمان لازم برای پختن خوراک بلدرچین ۳۰ دقیقه می باشد. لازم به ذکر است برخی خوراکی بلدرچین را همراه با برنج و برخی همراه با نان مصرف می کنند. بنابراین به هر دو صورت قابل سرو است و این امر کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.

خوراک بلدرچین
خوراک بلدرچین

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بلدرچین رستورانی

طعم دارد کردن گوشت بلدرچین برای تهیه خوراک بلدرچین خوش طعم

از آنجا که گوشت بلدرچین همچون انواع گوشت ها مقداری بوی زهم دارد. بهتر است قبل از پخت، آن را طعم دار کرده و بوی مذکور را از آن بگیرید. برای این کار لازم است چند ساعت قبل از پخت اجازه دهید، گوشت ها به ترتیبی که اکنون بیان می شود استراحت کنند.

مرحله اول؛ استراحت کردن گوشت بلدرچین

۲ عدد از پیاز ها را به صورت ریز خرد کرده و داخل یک ظرف گود بریزید. سپس ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به همراه ادویه های لازم مثل، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به آن اضافه کنید. مواد را با دقت هم بزنید که کاملاً با هم یکدست شوند. اکنون بلدرچین ها را شسته و پس از آن که کاملاً خشک شدند به مواد اضافه کنید ( می توانید بلدرچین ها را با پارچه نخی تمیز، خشک کنید و یا اجازه دهید خودشان خشک شوند) مواد را خوب زیر و رو کنید تا همه‌ی نقاط گوشت به مواد آغشته شود. حالا درب ظرف مورد نظر را را می پوشانیم و اجازه می دهیم که بلدرچین های ما چند ساعت در یخچال استراحت کنند.

برای پوشاندن درب ظرف می توانید از سلفون استفاده کنید. بهتر است بدانید که برخی برای خوش طعم شدن گوشت بلدرچین ترجیح می دهند به مدت ۲۴ ساعت اجازه دهند مواد مذکور در یخچال باقی بمانند. با این وجود چند ساعت زمان نیز، برای این امر کافی است.

خوراک بلدرچین
خوراک بلدرچین

بیشتر بخوانید: روش های پخت بلدرچین با طعم و مزه ای متفاوت + [ دستور پخت ]

مرحله دوم؛ سرخ کردن بلدرچین ها

پس از گذشت مدت زمان معین، بلدرچین ها را از یخچال بیرون آورده و از مواد مذکور جدا می کنیم. اکنون روغن را داخل یک ماهی تابه نسوز ریخته و اجازه می‌دهیم کاملاً داغ شود. حالا بلدرچین ها را داخل تابه گذاشته و شعله اجاق گاز را کم می کنیم. اجازه می‌ دهیم که بلدرچین ها با حرارت ملایم کاملاً طلایی و سرخ شوند. پس از آن که پشت و روی گوشت بلدرچین کاملا طلایی شدند، آنها را کنار می گذاریم.

خوراک بلدرچین
خوراک بلدرچین

بیشتر بخوانید: غذا با گوشت بلدرچین

طرز تهیه‌ی سس خوش طعم برای خوراک بلدرچین

پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس آنها را در یک قابلمه مناسب با کمک مقداری ادویه مثل، زردچوبه، فلفل و نمک کاملا تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز ها سرخ شدند، دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم. از آنجا که رب گوجه فرنگی به سرعت سیاه می شود، برای خوشرنگ ماندن سس خوراک بلدرچین بهتر است شعله اجاق گاز شما کم باشد. پس از آنکه رب را کاملاً با پیاز و ادویه تفت دادید فلفل دلمه ای را که به صورت نگینی خرد شده اند، به قابلمه اضافه کنید. اکنون دو لیوان آب جوش را به مواد مذکور اضافه کرده و اجازه دهید یک دقیقه بپزد.

پختن بلدرچین ها به همراه سس

در این مرحله بلدرچین ها را به سس در حال جوش اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه بلدرچین ها با حرارت ملایم همراه با سس پخته و طعم بگیرند.

مرحله آخر پختن خوراک بلدرچین

سیب زمینی ها را به صورت خلالی درشت خرد کنید. آنها را در یک ظرف آب جوش ریخته و اجازه دهید، یک دقیقه بپزند ( اینگونه زودتر سرخ شده، بهتر مغز پخت می شوند و روغن کمتری جذب آنها می شود) اکنون سیب زمینی ها را آبکش کرده و چند دقیقه صبر کنید تا آب آنها کاملاً گرفته شود. در یک ماهیتابه مناسب روغن را به اندازه کافی داغ کنید و سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید. مقداری نمک می تواند سیب زمینی های شما را طعم دار کند با حرارت ملایم سیب ‌زمینی ‌ها را سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.

سرو خوراک بلدرچین

در حین پخت بلدرچین ها به آن سر بزنید در صورتی که آب آن کم باشد، می توانید مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از اینکه بلدرچین ها کاملا پخته شدند و سس آن غلیظ شد آماده سرو می ‌شوند. در پایان آن ها را در ظرف مورد نظر خود ریخته و با سیب زمینی های طلایی تزیین کنید. اکنون غذای خوش طعم شما که پر از فسفر، کلسیم و ویتامین می باشد، آماده خوردن است. نوش جان!

شما برای ما از خوراک بلدرچین بگویید

کاربران عزیز شما با طرز پخت خوراک بلدرچین به صورت گام به گام و کاربردی آشنا شدید. همچنین اطلاعات مفیدی در زمینه فواید گوشت بلدرچین کسب کردید. اکنون نوبت شماست که نظرات خود را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید. شما بگویید که خوراک بلدرچین را چگونه می پزید؟! و یا از چه ترفندهایی برای خوش طعم تر شدن آن استفاده می کنید ما در مجموعه پرآور صمیمانه منتظر شنیدن نظرات، عقاید و یا انتقادهای شما هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سبد خرید0
سبد خرید خالی است
0

پیام آرش کرمانی بنیانگذار گروه صنعتی پرآور

این پیام تقدیم به شما عزیزان دوست داشتنی که احتمالا در سنین 18 تا 35 سال بسر می برید و به نحوی علاقمند به پرورش طیور و یا علاقمند به راه اندازی کسب و کار شخصی خودتان هستید. بنده آرش کرمانی به عنوان مدرس و مشاور هزاران نفر و با سابقه بسیار زیاد در مدیریت بیزینس های موفق ، دو عامل بسیار مهم موفقیت و شکست تمام انسان های امروزی را کشف، و بصورت یک فایل صوتی کوتاه تقدیم شما میکنم. میزان توجه شما به این فایل، آینده و سرنوشت شمارو بصورت تضمینی رقم خواهد زد، پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام فیزیکی و یا یادگیری مهارت جدید،به گفته های این فایل توجه کنید.
0:00 / 0:00
اصلی ترین دلایل موفقیت و شکست