ته چین بلدرچین

ته چین بلدرچین

Rate this post

پروتئین حیوانی از جمله مواد غذایی ارزشمندی است که لازم است در برنامه غذایی افراد گنجانده شود. پروتئین موجود در گوشت بلدرچین نسبت به سایر پرندگان ۵ الی ۱۰ درصد بیشتر است. همچنین چربی موجود در گوشت بلدرچین در مقایسه با گوشت سایر پرندگان کلسترول کمتری دارد این امر یک مزیت برای برای گوشت بلدرچین محسوب می شود. همچنین این گوشت حاوی مقادیر زیادی ویتامین و اسید فولیک است. به همین جهت از این ماده غذایی ارزشمند برای درمان بیماری ها نیز استفاده می شود. با گوشت بلدرچین می تواند انواع غذاهای خوشمزه مثل خورشت بلدرچین، زرشک پلو با بلدرچین، بلدرچین با رب انار و غیره را که هر کدام طعم بی نظیر مختص به خود را دارند، طبخ کنید. با این حال ما در این محتوا قصد داریم به طرز پخت ته چین بلدرچین بپردازیم پس چنانچه شما نیز مشتاق چشیدن طعم متفاوت و فوق‌العاده ته چین بلدرچین هستید، با این مطلب از مجموعه « پرآور » همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه ته چین بلدرچین

  • بلدرچین متوسط؛ سه عدد
  • برنج؛ ۳ پیمانه
  • زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
  • زرشک؛ نصف پیمانه
  • ماست؛ ۲ پیمانه
  • تخم مرغ؛ ۲ عدد
  • پیاز؛ ۲ عدد متوسط
  • چوب دارچین دو شاخه
  • نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و شکر؛ به مقدار لازم
  • کره؛ ۱۰۰ گرم
  • روغن؛ به اندازه کافی

کاربر گرامی این مقدار مواد غذایی برای یک وعده غذای 5 نفر کافی است. در ضمن مدت زمان لازم برای پخت این غذا یک ساعت و ربع می باشد.

ته چین بلدرچین
ته چین بلدرچین

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت بلدرچین

مرحله اول؛ طرز تهیه ته چین بلدرچین

بلدرچین ها را داخل ظرف گود ریخته و به همراه دو لیوان آب و دوشاخه دارچین بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده و درب آن را ببندید و بعد از ۵ دقیقه بلدرچین ها را آبکش کرده و دارچین ها را دور بیندازید. این کار برای گرفتن بوی زهم گوشت بلدرچین است. همچنین می توانید به جای بلدرچین از یک عدد پیاز متوسط استفاده کنید برای اینکار پیاز را از وسط نصف کنید سپس به گوشت بلدرچین اضافه کنید.

مرحله دوم؛ طرز پخت ته چین بلدرچین

یک عدد پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در داخل قابلمه گود تفت دهید. پس از اینکه پیاز ها سبک شدند بلدرچین ها را اضافه کرده و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید. مواد را خوب زیر و رو کنید و اجازه دهید که با یکدیگر طعم‌دار شوند. سپس دو لیوان آب به آن اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا به مدت ۴۵ دقیقه کاملاً بلدرچین ها مغز پخت شوند.

پس از اینکه بلدرچین ها کاملا مغز پخت شدند و تقریبا کم آب شدند. بلدرچین ها را از روی حرارت بردارید و بعد از اینکه بلدرچین ها سرد شدند، استخوان آنها را جدا کرده و گوشت بلدرچین را ریش ریش کنید و در ظرف جداگانه بریزید. از آنجا که استخوان های بلدرچین نسبت به مرغ کوچک تر هستند، مراقب باشید که هیچگونه استخوانی داخل گوشت ریش شده بلدرچین وجود نداشته باشد.

مرحله سوم؛ طعم دار کردن گوشت ته چین بلدرچین

یک عدد پیاز باقی مانده را به صورت نگینی ریز، خرد کنید و در داخل ماهیتابه همراه با مقداری کره تفت دهید. اکنون گوشت بلدرچین ریش شده را به پیاز اضافه کنید. سپس به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مواد داخل ماهیتابه بیفزایید، آنها را خوب هم زده و اجازه دهید که گوشت بلدرچین مقداری طلایی رنگ شوند. اکنون یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به گوشت بلدرچین اضافه کنید و مقداری زیر و رو کنید تا گوشت ها رنگ بگیرند پس از یک دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.

ته چین بلدرچین
ته چین بلدرچین

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بلدرچین لای پلو

در این مرحله نصف پیمانه زرشک را که حدود 20 دقیقه خیسانده شده اند را به همراه مقدار کمی کره تفت دهید و به آن یک قاشق غذاخوری شکر و مقداری پودر دارچین اضافه کنید. توجه کنید که حتما زرشک ها بر روی حرارت ملایم قرار دهید و فقط به مدت یک الی دو دقیقه تفت دهید. اکنون زرشک های تفت داده شده را به گوشت بلدرچین اضافه کنید و آنها را خوب زیر رو کنید.

مرحله چهارم؛ طرز پخت ته چین بلدرچین

در یک کاسه دو پیمانه ماست را به همراه یک قاشق غذا خوری زعفران دم کرده و دو عدد زرده تخم مرغ کاملا هم بزنید تا مواد حالت مایع به خود بگیرند. توجه داشته باشید که می‌ توانید به جای دو عدد زرده تخم مرغ از ۱۰ عدد تخم بلدرچین استفاده کنید تا خاصیت ته چین بلدرچین شما چند برابر شود.
حالا در یک قابلمه گود ۶ لیوان آب را به همراه مقداری نمک بر روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید. اکنون برنج هایی را که از قبل خیسانده اید به آن اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۸ الی ۱0 دقیقه بپزند سپس یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید پس از یک الی دو دقیقه که برنج ها تقریبا نرم شدند و رنگ گرفتند آنها را آبکش کنید.

( کاربر گرامی زمان پخت برنج شما به نوع برنجی که طبخ می کنید بستگی دارد به عنوان مثال زمان طبخ برنج ایرانی کوتاهتر از سایر برنج ها است.)

اکنون برنج نرم شده را با ترکیب ماست و زرده تخم مرغ کاملا هم بزنید، برای خوشمزه تر شدن ته چین بلدرچین، لازم است که همه برنج شما به مواد مذکور آغشته شود.

مرحله پایانی طبخ ته چین بلدرچین

در یک قابلمه به مقدار کافی روغن بریزید، سپس مقداری از برنج ها را داخل قابلمه ریخته و با ته قاشق یا کفگیر به کف قابلمه فشار دهید. اکنون ۱ لایه‌ از گوشت بلدرچین و زرشک را را بر روی برنج ها بریزید سپس لایه‌ی بعدی برنج اضافه کنید، این کار را به ترتیب ادامه دهید تا زمانی که مواد شما کاملا تمام می شود بهتر است به هنگام ریختن هر لایه از مواد آن را با ته قاشق یا کفگیر خود به کف قابلمه فشار دهید تا مواد منسجم شوند و ته چین بلدرچین خوشمزه شما، مجلسی تر و خوش ظاهرتر شود. در پایان درب قابلمه را گذاشته و آن را بر روی حرارت کم قرار دهید و اجازه دهید ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم بکشد و ته دیگ آن طلایی شود.

نحوه سرو ته چین بلدرچین

پس از اینکه ته چین بلدرچین خوش طعم شما دم کشید و اجاق را خاموش کنید و اجازه دهید که چند دقیقه قابلمه سرد شود. سپس آن را در یک دیس گرد که هم سایز قابلمه است برگردانید. می توانید ته چین بلدرچین را با مقداری زرشک خلال بادام و خلال پسته دورچین کنید. همچنین بد نیست بدانید که بلدرچین را معمولا همراه با سبزیجات و انواع سالاد به ویژه سالاد شیرازی سرو می کنند.

ترفندهای پخت ته چین بلدرچین خوشمزه و خوش بو!

ته چین بلدرچین
ته چین بلدرچین

بیشتر بخوانید: دستور پخت بلدرچین سوخاری

  • برخی از نکات کوچک وجود دارند که موجب می شوند بلدرچین ها خوش طعم تر و خوش رنگ و لعاب تر شوند. تعدادی از این ترفند ها به شرح زیر است.
  • قابلمه ای که از آن برای پخت ته چین استفاده می کنید حتما نسوز و نچسب باشد. تا راحت‌تر برگردانده شود و فرم بلدرچین به هم نریزد.
  • از ماست خامه ای به جای ماست معمولی استفاده کنید به ته چین بلدرچین شما طعم بی نظیری می دهد.
  • قبل از دم کردن بلدرچین مقداری پودر دارچین به آن اضافه کنید، بوی ته چین بلدرچین را بی نظیر می کند.
  • برای اینکه ته چین شما به کف قابلمه نچسبد، حتما از روغن مایع به اندازه کافی استفاده کنید.
  • برای اینکه ته چین شما راحت تر برگردانده شود بعد از سرد شدن قابلمه چند بار آن را در مسیر افقی تکان دهید.
  • اگر احساس کردید ته چین بشما به کف قابلمه چسبیده است ته قابلمه را به مدت 30 ثانیه در آب سرد قرار دهید.

نظر شما درباره ته چین بلدرچین چیست؟

مخاطب گرامی شما در این محتوا از سایت پرآور با طرز تهیه ته چین بلدرچین و نحوه سرو آن به طور کامل آشنا شدید همچنین ترفند‌هایی لازم برای خوش طعم تر شدن این غذای اصیل و پر طرفدار را مطالعه کردید. چنانچه عقیده نظر و یا انتقاد خاصی دارید می توانید آن را در قسمت درج نظرات بنویسید و آن را با ما و سایر کاربران مجموعه پرآور به اشتراک بگذارید. همچنین می توانید دستور پخت ته چین بلدرچین را همانگونه که خود می پسندید با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سبد خرید0
سبد خرید خالی است
0

پیام آرش کرمانی بنیانگذار گروه صنعتی پرآور

این پیام تقدیم به شما عزیزان دوست داشتنی که احتمالا در سنین 18 تا 35 سال بسر می برید و به نحوی علاقمند به پرورش طیور و یا علاقمند به راه اندازی کسب و کار شخصی خودتان هستید. بنده آرش کرمانی به عنوان مدرس و مشاور هزاران نفر و با سابقه بسیار زیاد در مدیریت بیزینس های موفق ، دو عامل بسیار مهم موفقیت و شکست تمام انسان های امروزی را کشف، و بصورت یک فایل صوتی کوتاه تقدیم شما میکنم. میزان توجه شما به این فایل، آینده و سرنوشت شمارو بصورت تضمینی رقم خواهد زد، پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام فیزیکی و یا یادگیری مهارت جدید،به گفته های این فایل توجه کنید.
0:00 / 0:00
اصلی ترین دلایل موفقیت و شکست