تعداد وعده : 6 تا 4 نفر
زمان آماده سازی : 10 دقیقه
زمان پخت : 3 ساعت
مواد لازم جهت تهیه خوراک بال اردک یا قرقاول :
- 1350 تا 1800 گرم بال اردک یا قرقاول
- 1 لیتر آب گوشت اردک یا مرغ
- نمک
- نصف پیمانه خردل زرد رنگ
- 2 قاشق غذاخوری آب
- 3 قاشق غذاخوری عسل
- 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
- سس سرکه ای
- فلفل هندی و فلفل سیاه برای مزه
دستور پخت :
1 – بال ها و آب گوشت را در یک قابلمه بزرگ درب دار بریزید بصورتی که بال ها کاملا درون آب شناور باشند، سپس حرارت دهید تا زمانی که آب به جوش آمده و تمام بال ها نرم شوند، بصورتی که بتوانید گوشت را از استخوان جدا کنید. معمولاً حدود 2 الی 3 ساعت زمان نیاز دارد.
حتما بخوانید : مارسال قرقاول – غذایی خوش طعم و مقوی
2- در این حین سس را با ترکیب کردن تمام مواد اولیه دیگر در یک قابلمه کوچک بجوشانید. گاز را خاموش کرده و آن ها را با اضافه کردن نمک بیشتر، عسل، خردل یا فلفل سیاه طعم دار کنید.
3- زمانیکه بال ها آماده شد آن ها را در یک کاسه قرار داده و سس را اضافه کنید. آون را تا 220 درجه گرم کنید. بال ها روی ورق پخت و پز قرار داده طوری که با هم تماس نداشته باشند و تا زمانی که شروع به قهوه ای شدن کردند بپزید. حدود 15 دقیقه. بال ها را برعکس کرده و این کار را تکرار کنید. با سس باقیمانده آغشته کرده و میل بفرمایید.
در پایان قابل ذکر است که شرکت پرآور فقط در زمینه ساخت تجهیزات نگهداری طیور فعالیت میکند، و اینگونه از مقاله ها برای رفع ابهامات بازدید کنندگان و مشتریان محترم تهیه و تنظیم شده است.
کلیه حقوق متعلق به شرکت پرآور صنعت، و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع قانونا پیگرد داشته و شرعا حرام می باشد.