شروع جشنواره عیدانه! تخفیفات چند میلیونی از پرآور درخواست کنید (فقط 48 ساعت)

پاستای قرقاول

Rate this post

در این مطلب از سایت پراور قصد داریم، پاستای قرقاول را آموزش دهیم. اگر دوست دارید یک غذای لذیذ و بی نظیر را تجربه کنید در این مطلب با سایت پرآور همراه باشید.

پاستای قرقاول

تعداد  وعده: 4 تا 6 نفر

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت:90 دقیقه

مواد لازم پاستای قرقاول :

  • 1 عدد قرقاول تکه شده به قطعات قابل میل
  • نمک
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 پیمانه پیاز سفید یا زرد خرد شده
  • 1 عدد هویج پوست کنده و خرد شده
  • 1 ساقه کرفس خرد شده
  • 4 حبه سیر له شده
  • 4 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری آویشن تازه
  • 1 قاشق غذاخوری رزماری تازه
  • 4 تا 6 برگ مریم گلی، خرد شده
  • 1قاشق غذاخوری پونه خشک
  • 1 چوب دارچین
  • ⅓ پیمانه سرکه سیب
  • 1-2 قاشق غذاخوری خردل
  • حدود3-5 پیمانه آب
  • 450 گرم اسپاگتی خشک
  • 8-10 عدد خرما بدون هسته و خرد شده
  • ⅓ پیمانه کشمش طلایی( اختیاری)
  • ½ پیمانه بادام زمینی سرخ شده
  • ½ پیمانه جعفری تازه خرد شده، نعنا، رازیانه یا ترکیبی از هر سه

دستور پخت پاستای قرقاول :

1- در یک آون یا قابلمه درب دار ، روغن زیتون را در حرارت متوسط گرم کرده و قطعات قرقاول را قهوه ای کنید. صبور باشید و مطمین شوید همه چیز به خوبی قهوه ای شوند. چرا که در نهایت تفاوت ایجاد خواهد کرد. قرقاول را جدا کرده و کنار بگذارید.

2- هویج، کرفس و پیاز را اضافه کرده و بپزید، تا زمانی که کمی قهوه ای شوند.حدود 6 تا8 دقیقه. در حین پخت سبزیجات رب گوجه فرنگی را با سرکه سیب مخلوط کرده و هم بزنید تا بخوبی ترکیب شوند. به قابلمه اضافه کرده و از یک قاشق چوبی برای جدا کردن خرده های چسبیده به ته ظرف استفاده کنید.

3- قطعات قرقاول را به قابلمه برگردانید. و بعد آویشن، پونه، رزماری، مریم گلی، چوب دارچین، سرکه، خردل و آب کافی برای پوشاندن همه چیز تا حدود 5/2 سانتی متر اضافه کنید. این مخلوط را به دمای جوش رسانده و در حرارت کم بپزید تا زمانی که گوشت قرقاول بخواهد از استخوان جدا شود. این کار حدود 45 دقیقه برای قرقاول تولید شده در قفس و جوان ، و تا 2 ساعت برای یک خروس پیر به طول می انجامد.

4- قرقاول را جدا کرده تمام گوشت را از استخوان ها جدا کنید. و آن را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. چوب دارچین را در بیاورید. به قابلمه نگاه کنید و اگر کمتر از 5/7 سانتی متر مایع در آن باشدآب بیشتری اضافه کرده و بازهم بجوشانید.

5- اسپاگتی را نصف کرده و آن را در یک قابلمه با خرماها تکان دهید. همچنین با بادام زمینی ها و کشمش اگر از آن ها استفاده می کنید. پاستا را در سس بجوشانید تا زمانی که سفت و قابل جویدن شود. هرچه به پایان پخت نزدیک می شود باید پاستا را مکرراً هم بزنید زیرا سس به مرحله ی جوش خواهد رسید. اگر خیلی خشک شد، ¼ پیمانه آب برای رقیق کردن آن اضافه کنید.

6- بعد از آماده شدن پاستا حرارت را خاموش کرده و قرقاول را به قابلمه برگردانید. برگ های تازه را اضافه کرده و برای ترکیب کردن همه ی مواد خوب تکان دهید. کمی روغن زیتون را روی آن ریخته و با آب میوه یا نوشیدنی های دلخواه میل کنید.

پاستای قرقاول
پاستای قرقاول

بیشتر بخوانید: تهیه غذا با گوشت مرغ

شما برای ما از پاستای قرقاول بنویسید

چنانچه دستور پخت متفاوتی از پاستای قرقاول دارید، آن را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. دستور پخت بی نظیر شما می تواند یک غذای بی نظیر را به ما و متقاضیان سایت پراور هدیه دهد.

 کلیه حقوق متعلق به شرکت پرآور صنعت، و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع قانونا پیگرد داشته و شرعا حرام می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سبد خرید0
سبد خرید خالی است
0

پیام آرش کرمانی بنیانگذار گروه صنعتی پرآور

این پیام تقدیم به شما عزیزان دوست داشتنی که احتمالا در سنین 18 تا 35 سال بسر می برید و به نحوی علاقمند به پرورش طیور و یا علاقمند به راه اندازی کسب و کار شخصی خودتان هستید. بنده آرش کرمانی به عنوان مدرس و مشاور هزاران نفر و با سابقه بسیار زیاد در مدیریت بیزینس های موفق ، دو عامل بسیار مهم موفقیت و شکست تمام انسان های امروزی را کشف، و بصورت یک فایل صوتی کوتاه تقدیم شما میکنم. میزان توجه شما به این فایل، آینده و سرنوشت شمارو بصورت تضمینی رقم خواهد زد، پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام فیزیکی و یا یادگیری مهارت جدید،به گفته های این فایل توجه کنید.
0:00 / 0:00
اصلی ترین دلایل موفقیت و شکست