تعداد وعده : اختیاری
زمان آماده سازی : 12 ساعت
زمان پخت : 5 ساعت
مواد لازم جهت پخت قرقاول دودی :
2 عدد قرقاول کامل
یک چهارم پیمانه نمک، حدود 65 گرم
یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای
4 پیمانه آب
2 پیمانه شیره افرا، جوشانده به حجم یک فنجان
حتما بخوانید : اسکابلش قرقاول
1-نمک و شکر را در آب حل کنید.هر دو قرقاول را درون یک ظرف درب دار قرار دهید، آن ها را با آب نمک و شکر پوشانده و بگذارید به مدت حداقل 12 ساعت و تا 18 ساعت در یخچال بمانند.
2- قرقاول ها را درآورده و خشک کنید. روی یک تخته زیر فن یا پنکه به مدت 1 تا 3 ساعت قرار دهید و بگذارید خشک شوند، همچنین می توانید قرقاول ها را درون یک ظرف درب باز به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید. این روند خشک کردن مرحله ی مهمی است، اگر صرف نظر کنید دود بخوبی به قرقاول نمی چسبد.
3- قرقاول ها را روی چوب دلخواهتان به مدت حداقل 3 ساعت و تا 5 ساعت دودی کنید. دودی نسبتا ملایم و گرم، بین 100 تا 120 درجه سانتی گراد نیاز دارید. بگذارید قرقاول ها قبل از آغشته شدن به شیره افرا به مدت 1 ساعت دودی شوند. سپس قرقال ها را با شیره افرا به مدت 30 دقیقه آغشته کنید.
4- قرقاول ها را در یک مکان خنک قرار داده و با شیره افرا یک بار دیگر چرب کرده و سپس میل بفرمایید.
حتما بخوانید : چند منوی غذایی با گوشت کبک
در پایان قابل ذکر است که شرکت پرآور فقط در زمینه ساخت تجهیزات نگهداری طیور فعالیت میکند، و اینگونه از مقاله ها برای رفع ابهامات بازدید کنندگان و مشتریان محترم تهیه و تنظیم شده است.
کلیه حقوق متعلق به شرکت پرآور صنعت، و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع قانونا پیگرد داشته و شرعا حرام می باشد.