سینه قرقاول با سس جعفری

سینه قرقاول با سس جعفری (غذایی بسیار مقوی)

Rate this post

در این مطلب از سایت پراور قصد داریم شما را با یک غذای لذیذ و بی نظیر آشنا کنیم. اگر دوست دارید از شر غذاهای سنتی و تکراری راحت شوید تا انتهای این مطلب با پراور همراه باشید. ما در این مطلب سینه قرقاول با سس جعفری را آموزش خواهیم داد.

مشخصات سینه قرقاول با سس جعفری

تعداد وعده : 4 نفر
زمان تهیه : 30 دقیقه
زمان پخت : 15 دقیقه


مواد لازم سینه قرقاول با سس جعفری

2 عدد سینه کامل قرقاول یا مرغ
2 قاشق غذاخوری روغن کانولا یا دانه ی انگور
2 قاشق غذاخوری کره
نمک به مقدار لازم
سس جعفری

مواد لازم جهت تهیه ی سس جعفری

2 دسته بزرگ جعفری
1/2 پیمانه پیازچه (پیازچه ی سیر یا سبزیجات)
نمک به مقدار لازم
2 قاشق غذاخوری کره

سینه قرقاول با سس جعفری
سینه قرقاول با سس جعفری

بیشتر بخوانید: گوشت قرقاول و ویژگی های شگفت انگیز آن

دستور پخت سینه قرقاول با سس جعفری

1- سینه قرقاول را از فریزر بیرون آورده و خوب نمک بزنید. بگذارید در دمای اتاق به مدت 30 دقیقه بماند و در این حین سس جعفری را درست کنید.
2- ابتدا جعفری و پیازچه ساطوری شده را با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. خامه را با ماست مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا یکنواخت شوند. جعفری را به مواد افزوده و به آن پودر سیر و سایر ادویه های دلخواه را اضافه کنید. سیر را رنده کرده و به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سس را داخل ظرف درب داری قرار داده و حداقل 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا طعم مواد یکی شود سپس برای سرو آماده کنید.3- برای پخت قرقاول، ابتدا آن را با حوله کاغذی خشک نمایید سپس روغن کانولا یا بذر انگور را در یک تابه ی سرخ کن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. بعد از گرم شدن، سینه قرقاول را در تابه قرار دهید و به مدت دو دقیقه بدون جابجا کردن و با فشار دادن کفگیر روی سینه ها آن را بپزید.
4- بعد از دو دقیقه پخت، کره را اضافه کرده و زمانی که ذوب شد سینه قرقاول را با روغن کره آغشته نمایید. به مدت 8 الی 10 دقیقه در دمای 145 تا 150 درجه فارنهایت این کار را انجام دهید. حالا قرقاول را روی یک تخته ی خرد کن قرار دهید.
5- برای پایان کار، سس را درون یک قابلمه کوچک بریزید و تا زمان بخار کردن گرم کرده و مطمئن شوید که سس نسوزد و فقط چند قل بزند. نمک را اضافه کرده و بعد 2 قاشق غذاخوری کره هم اضافه کنید.
8- سس را در بشقاب ریخته و سینه ی قرقاول را روی آن قرار دهید. همزمان با نان یا سیب زمینی له شده میل کنید.

شما برای ما از سینه قرقاول با سس جعفری بنویسید

در این مطلب از سایت پراور شما را با یک غذای بی نظیر یعنی سینه قرقاول با سس جعفری آشنا کردیم. چنانچه در این زمینه تجربه ای دارید آن را با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سبد خرید0
سبد خرید خالی است
0

پیام آرش کرمانی بنیانگذار گروه صنعتی پرآور

این پیام تقدیم به شما عزیزان دوست داشتنی که احتمالا در سنین 18 تا 35 سال بسر می برید و به نحوی علاقمند به پرورش طیور و یا علاقمند به راه اندازی کسب و کار شخصی خودتان هستید. بنده آرش کرمانی به عنوان مدرس و مشاور هزاران نفر و با سابقه بسیار زیاد در مدیریت بیزینس های موفق ، دو عامل بسیار مهم موفقیت و شکست تمام انسان های امروزی را کشف، و بصورت یک فایل صوتی کوتاه تقدیم شما میکنم. میزان توجه شما به این فایل، آینده و سرنوشت شمارو بصورت تضمینی رقم خواهد زد، پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام فیزیکی و یا یادگیری مهارت جدید،به گفته های این فایل توجه کنید.
0:00 / 0:00
اصلی ترین دلایل موفقیت و شکست