طرز تهیه بلدرچین سوخاری

دستور پخت بلدرچین سوخاری

دستورالعمل بلدرچین سوخاری در این محتوا از شیوه قدیمی تهیه بلدرچین سوخاری که مربوط به قاره آمریکا می باشد، الهام گرفته است. چرا که مردم این منطقه همواره بلدرچین را به عنوان قوت غالب استفاده می کنند و آنها قدمت بیشتری در پخت و مصرف گوشت بلدرچین دارند. بنابراین بلدرچین های سوخاری شده در این مناطق فوق العاده خوش طعم و خوش رنگ و نگار هستند. همچنین از مزه متفاوتی برخوردار هستند. پس اگر می خواهید طرز تهیه بلدرچین سوخاری (How to prepare fried quail) را به صورت اصیل بیاموزید با این محتوا از مجموعه « پرآور » همراه شوید. در ضمن خواندن این محتوا به پنج دقیقه زمان نیاز دارد.

مواد لازم برای تهیه بلدرچین سوخاری

  • بلدرچین؛ 3 عدد ( قطعه قطعه شده)
  • دوغ؛ یک فنجان
  • نمک دریایی خوب و یا نمک معمولی؛ یک قاشق چایخوری
  • آرد گندم الک شده؛ یک فنجان
  • نشاسته ذرت؛ یک فنجان
  • آرد برنج سفید؛ یک فنجان
  • زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و پودر پاپریکا شیرین؛ به مقدار لازم
  • شیر؛ یک لیوان بهتر است در دمای اتاق باشد.
  • کره؛ صد گرم
  • روغن؛ به اندازه کافی

مدت زمان لازم برای آماده کردن بلدرچین سوخاری 45 دقیقه است و مواد اولیه مذکور برای 2 نفر کافی است.

طرز تهیه بلدرچین سوخاری
طرز تهیه بلدرچین سوخاری

قدم اول طرز تهیه بلدرچین سوخاری؛ به بلدرچین ها استراحت دهید و آنها را مزه دار کنید

دوغ و نمک را در یک کاسه ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید، بلدرچین ها را به آن اضافه کرده و زیر و رو کنید تا کاملا به مواد آغشته شوند. اکنون روی مواد را بپوشانید و حداقل 2 ساعت یا حداکثر 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کند. این گونه هم بوی زهم بلدرچین ها گرفته می شود و هم مزه دار می شوند.

طرز تهیه بلدرچین سوخاری
طرز تهیه بلدرچین سوخاری

بیشتر بخوانید: خوراک بلدرچین

مواد اصلی بلدرچین سوخاری را آماده کنید

در یک ظرف گود یک فنجان آرد گندم، یک فنجان آرد برنج ، یک فنجان نشاسته ذرت را به همراه زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و پودر پاپریکا شیرین (هر کدام به مقدار لازم) با یکدیگر مخلوط کنید. اکنون مواد اصلی بلدرچین سوخاری آماده است. یک فنجان از مواد مذکور را برای درست کردن سس آن کنار بگذارید و بقیه را داخل یک ظرف بریزید. حالا بلدرچین هایی را که در یخچال کاملا استراحت کرده اند و مزه دار شده اند بیرون آورید.
آنها را از دوغ و نمک برداشته و داخل ظرف مواد اصلی بلدرچین سوخاری بریزید. بلدرچین ها را زیر رو کنید و دقت کنید آرد یا همان مواد ترکیبی تمام نقاط بلدرچین را پوشش داده باشد. حالا اجازه دهید بلدرچین ها یک ساعت در مواد مذکور باقی بمانند. بهتر است روی ظرف بلدرچین های آغشته به مواد اصلی را با سلفون بپوشانید. بعد از یک ساعت قطعات بلدرچین را بیرون آورده و داخل دیس و یا یک ظرف تمیز قرار دهید. پیش از اینکه بلدرچین ها را به ظرف تمیز انتقال دهید، آنها را تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود. این کار را با تمام قطعات بلدرچین انجام دهید.

بلدرچین را سوخاری کنید

یک ماهیتابه نسوز را بر روی شعله اجاق گاز قرار دهید. مقداری روغن نباتی یا مایع را به داخل آن اضافه کنید. پس از اینکه روغن نباتی مذکور کاملا داغ شد قطعات بلدرچین را داخل آن قرار دهید. بهتر روغن به اندازه ای باشد که قطعات بلدرچین در آن غوطه ور شوند. اجازه دهید قطعات بلدرچین کاملا طلایی و یا قهوه ای روشن شوند. چنانچه حرارت شعله گاز شما ملایم باشد در ظرف شش دقیقه قطعات بلدرچین شما سوخاری می شوند.
اکنون روی یک ظرف نسبتا گود صفحه ای توری قرار داده و آن را نزدیک ماهیتابه قرار دهید. قطعات سوخاری شده بلدرچین را با استفاده از انبر یا کفگیر بر روی صفحه توری بچینید و کمی صبر کنید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

طرز تهیه بلدرچین سوخاری
طرز تهیه بلدرچین سوخاری

بیشتر بخوانید: روش های پخت بلدرچین با طعم و مزه ای متفاوت + [ دستور پخت ]

سس شیر بلدرچین سوخاری

یک ظرف نسوز گود را بر روی اجاق گاز قرار دهید. کره را بر روی حرارت متوسط گرم کنید تا کاملا آب شود یک فنجان باقی مانده از مواد اصلی سوخاری را که در بالا دستور تهیه‌ی آن ذکر شد به کره اضافه می کنیم. با قاشق چوبی مدام هم بزنید ، تا زمانی که به رنگ طلایی روشن درآید، حدود 1 دقیقه این کار را ادامه داده سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید 5 دقیقه خنک شود. حالا یک لیوان شیر را به آرامی با مواد خنک شده مخلوط کنید و دوباره ظرف را بر روی حرارت متوسط بگذارید. به صورت مداوم هم بزنید تا سس کاملا غلیظ شود و جوش بیاید و سپس از روی حرارت برداشته و نمک و فلفل و پودر سیر را به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. اکنون سس شما آماده سرو است.

لطفا توجه کنید در حین پخت سس به صورت مداوم آن را هم بزنید چرا که به سرعت ته می گیرد.

سرو بلدرچین سوخاری

بلدرچین های سوخاری را داخل ظرف مورد نظر خود بچینید. اکنون سس شیر بلدرچین را که طعم آن بی‌نظیر است روی آن بریزد. حالا بلدرچین سوخاری همراه با سس خوشمزه شما آماده تناول کردن می باشد تا گرم است نوش جان کنید و طعم بلدرچین سوخاری اصیل را بچشید.

طرز تهیه بلدرچین سوخاری
طرز تهیه بلدرچین سوخاری

بیشتر بخوانید: بلدرچین بریانی

یادداشت های سرآشپز برای تهیه بلدرچین سوخاری

برخی از افراد بلدرچین سوخاری را همراه با سیب زمینی سرخ شده و سس قرمز مصرف می کنند. این امر کاملا به ذائقه شما بستگی دارد و سلیقه ای است.
برای قطعه قطعه کردن بلدرچین ها آنها را از طول مرکز برش داده و به دو نصف مساوی تقسیم کنید. سپس هر نیمه را از وسط ببرید تا سینه از ران جدا شود. جدا کردن استخوان بال و استخوان ران بلدرچین یک مرحله‌ی کاملا اختیاری است، اگرچه خوردن بلدرچین بدون استخوان لذت بخش تر و راحت تر است.
هنگام تهیه سس شیر بلدرچین سوخاری ، مطمئن شوید که شیر در دمای اتاق قرار دارد. شما می توانید برای متعادل کردن دمای شیر آن را به مدت 20 تا 30 ثانیه در داخل مایکروویو قرار دهید. زیرا اگر شیر خیلی سرد یا خیلی گرم باشد به خوبی با مایه اصلی سس مخلوط نمی شوند و ممکن است در سس شما توده و یا گلوله ایجاد شود. برای اینکه سس صاف و یکدستی داشته باشید حتما این نکته را رعایت کنید.

نظر شما درباره طرز تهیه بلدرچین سوخاری چیست؟!

مخاطب گرامی شما در این محتوا از سایت پرآور با دستور پخت بلدرچین سوخاری به صورت مرحله ای و گام به گام آشنا شدید. همچنین طرز تهیه سس بلدرچین سوخاری را که از طعمی متفاوت برخوردار است، مطالعه نمودید. شما می توانید با توجه به ذائقه ای که دارید بلدرچین سوخاری را با برنج و یا نان مصرف کنید. اما نظر شما چیست؟ اگر در مورد محتوایی که خواندید نظر و یا عقیده ای دارید آن را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید. همچنین اگر ایده ای در زمینه بلدرچین سوخاری دارید خوشحال می شویم آن را برای ما بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات مرتبط

محصولات

سبد خرید Item Removed. Undo
  • No products in the cart.