استامبولی کاجون

استامبولی کاجون با جگر کبک، مرغ یا قرقاول

2/5 - (1 امتیاز)

در این مطلب از سایت پراور شما را با یک غذای بی نظیر و خوشمزه یعنی استامبولی کاجون با جگر کبک، مرغ یا قرقاول آشنا خواهیم کرد. این غذای خوشمزه می تواند برای شما لحظات به یادماندنی را ثبت کند. اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید و دوست دارید تنوع را در برنامه غذایی خود ایجاد نمایید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید

مشخصات استامبولی کاجون

تعداد وعده : 4 تا 6 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 20 دقیقه


مواد لازم جهت طبخ استامبولی کاجون

مواد لازم برای طبخ استانبولی کاجون به شرح زیر است:

• 1 و نیم پیمانه برنج دانه بلند
• 3 قاشق غذاخوری روغن
• 0.5 تا 1 پیمانه جگر کبک یا مرغ یا قرقاول (یا سنگدان)
• 200 تا 400 گرم گوشت
• نمک به مقدار لازم
• یک و نیم پیمانه آب گوشت
• 0.5 پیمانه پیاز خرد شده
• 2 عدد ساقه کرفس، خرد شده
• 0.5 پیمانه فلفل سبز خرد شده
• 1 تا 3 عدد چیلی، خرد شده
• 2 عدد سیر، له شده
• 1 تا 2 قاشق غذاخوری سس کاجون (یا هر سس دلخواه دیگر)
• 1 قاشق چایخوری نعنا خشک
• 4 عدد پیاز سبز، خرد شده

استامبولی کاجون
استامبولی کاجون

حتما بخوانید : چند منوی غذایی با گوشت بلدرچین


دستور پخت استامبولی کاجون

1 – برنج را مطابق معمول بپزید. برنج پخته را به تابه اضافه کرده و بگذارید خنک شود. برنج باید حتما سرد باشد. این کار را میتوانید یک روز جلوتر هم انجام دهید.
2 – اگر از سنگدان به جای جگر استفاده میکنید ، لایه ی نقره ای رنگ را جدا کرده و خوب چرخ کنید. جگر را نیز باید خوب چرخ کنید.
3 – روغن را در حرارت ملایم داغ کرده و زمانی که داغ شد سنگدان یا جگر خرد شده و یا ترکیب هر دو را اضافه کنید. بگذارید در روغن آغشته شود. مکرراً هم بزنید چرا که باید از سوختن بیش از حد جلوگیری کنید. اگر سس شما شور نیست، همین حالا به گوشت نمک بزنید.
4 – حدود یک چهارمه پیمانه آبگوشت را به تابه اضافه کرده و برای جدا کردن مواد چسبیده به ته تابه استفاده کنید. پیاز، فلفل ها، کرفس و سیر را اضافه کنید. هم بزنید و 3 تا 5 دقیقه بپزید، تا زمانی که سبزیجات نرم شوند.
5 – سس کاجون یا سس دلخواه خود را به همراه نعنا روی آن بپاشید و بگذارید دوباره کمی به ته تابه بچسبد. بعد از آن بقیه ی آبگوشت و برنج را اضافه کرده و هم بزنید. دوباره کف تابه را جدا کرده و زمانی که مایع تقریبا کاملا بخار شد، در پیاز های سبز ترکیب کنید. وقتی تمام مایع بخار شد این کار را انجام دهید و حالا داغ داغ میل بفرمایید.

شما برای ما از استامبولی کاجون بنویسید

در این مطلب از سایت پراور شما را با استامبولی کاجون آشنا کردیم. استامبولی کاجون با جگر کبک، مرغ یا قرقاول، کدام گزینه انتخاب شماست؟ شما این غذا را چگونه پخت می نمایید؟ چنانچه نظری در این باره دارید، آن را از طریق قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید. نظرات شما می تواند به مخاطبین سایت پراور صنعت کمک کند تا این غذای بی نظیر را به بهترین شکل پخت نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سبد خرید0
سبد خرید خالی است
0

پیام آرش کرمانی بنیانگذار گروه صنعتی پرآور

این پیام تقدیم به شما عزیزان دوست داشتنی که احتمالا در سنین 18 تا 35 سال بسر می برید و به نحوی علاقمند به پرورش طیور و یا علاقمند به راه اندازی کسب و کار شخصی خودتان هستید. بنده آرش کرمانی به عنوان مدرس و مشاور هزاران نفر و با سابقه بسیار زیاد در مدیریت بیزینس های موفق ، دو عامل بسیار مهم موفقیت و شکست تمام انسان های امروزی را کشف، و بصورت یک فایل صوتی کوتاه تقدیم شما میکنم. میزان توجه شما به این فایل، آینده و سرنوشت شمارو بصورت تضمینی رقم خواهد زد، پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام فیزیکی و یا یادگیری مهارت جدید،به گفته های این فایل توجه کنید.
0:00 / 0:00
اصلی ترین دلایل موفقیت و شکست