ما از شروع فعالیتمون در زمینه تولید تجهیزات نگهداری طیور از جمله قفس های صنعتی و خانگی و سیستم های مکانیزه آب و دون همیشه تلاش میکنیم روز به روز کیفیت کارامون بالاتر بره.
تو این چند سال خیلی ها کنارمون بودن و هستن، با خریداشون و انتقاداشون کاری کردن که تو بازار هدف حرفی واسه گفتن داشته باشیم و از کار و تکنولوژی عقب نمونیم.

کبک کبابی با سالاد گوجه فرنگی

کبک کبابی

طرز تهیه کبک کبابی با سالاد گوجه فرنگی

تعداد وعده: چهار نفر

زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم:

سالاد گوجه فرنگی:

  • ۹۰۰ گرم گوجه فرنگی تازه، بدون دانه و خرد شده

  • ۱ عدد خیار خرد شده به قطعات بزرگ تر از گوجه فرنگی

  • ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده

  • ۱ حبه سیر بزرگ با برش نازک

  • حدود ۳/۱ پیمانه برگ ریحان خرد شده

  • روغن زیتون حدود ۳ قاشق غذا خوری

  • آب لیموی تازه

  • نمک و فلفل سیاه

کبک:

  • ۴ تا ۸ پرنده کوچک، کبک چوکار

  • روغن زیتون برای آغشته کردن

  • آب لیموی تازه

دستور پخت:

۱-ابتدا کبک ها را از یخچال در بیاورید. روی تخته خرد کن قرار داده تا به دمای اتاق برسد و در این حین سالاد گوجه فرنگی را درست کنید.

۲- سالاد را با افزودن تمام مواد لازم بجز ریحان به یک کاسه ی بزرگ درست کنید. هم بزنید تا مخلوط شود. ریحان را تا انتهای کار اضافه نکنید چرا که اگر زیاد بماند تیره می شود. درست قبل از میل کردن ریحان را اضافه کنید.

۳- پرنده ها را آماده پخت کنید در حالیکه سالاد گوجه فرنگی جا می افتد. آماده ی پخت کردن یعنی ستون فقرات پرنده ها را بریده و آن ها را صاف کنید تا بتوانید سریع تر کباب کنید. بعد از صاف کردن پرنده ها، آن ها را با روغن زیتون آغشته کرده و خوب نمک بزنید.

۴- اجاق کباب را داغ کرده و مطمئن شوید میله ها تمیز باشند. درست قبل از پخت پرنده ها یک حوله کاغذی را در روغن سبزیجات آغشته کنید. میله های اجاق را تمیز کنید. کبک ها را روی اجاق به روی سینه قرار دهید. بگذارید پرنده حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد. این مدت زمان گوشت سینه را آب دار تر می کند.

 

 

کبک کبابی 1

۵- کبک ها را چرخانده و آن ها را دوباره بپزید حدود ۲ تا ۳ دقیقه. اگر هنوز کبک ها پخته نشده بودند چند دقیقه دیگر هم بپزید . پس از کباب شدن بگذارید پرنده ها حدود ۵ دقیقه قبل از میل کردن با سالاد گوجه فرنگی روی تخته خرد کن قرار دهید.

 

 

 

مطالب مرتبط :

بلدرچین-بریانی-(1)

بلدرچین بریانی

طرز تهیه بلدرچین بریانی تعداد وعده ۲ نفر زمان آماده...

پاستای-قرقاول-یونانی1

پاستای قرقاول

پاستای قرقاول تعداد  وعده: ۴ تا ۶ نفر زمان آماده...

سوپ-نودل--قرقاول2

سوپ نودل قرقاول

سوپ نودل  قرقاول تعداد وعده: ۶ تا ۸ نفر زمان...

error: Content is protected !!