ما از شروع فعالیتمون در زمینه تولید تجهیزات نگهداری طیور از جمله قفس های صنعتی و خانگی و سیستم های مکانیزه آب و دون همیشه تلاش میکنیم روز به روز کیفیت کارامون بالاتر بره.
تو این چند سال خیلی ها کنارمون بودن و هستن، با خریداشون و انتقاداشون کاری کردن که تو بازار هدف حرفی واسه گفتن داشته باشیم و از کار و تکنولوژی عقب نمونیم.

پاستای قرقاول

پاستای-قرقاول-یونانی1

پاستای قرقاول

تعداد  وعده: ۴ تا ۶ نفر

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

زمان پخت:۹۰ دقیقه

مواد لازم:

  • ۱ عدد قرقاول تکه شده به قطعات قابل میل

  • نمک

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • ۱ پیمانه پیاز سفید یا زرد خرد شده

  • ۱ عدد هویج پوست کنده و خرد شده

  • ۱ ساقه کرفس خرد شده

  • ۴ حبه سیر له شده

  • ۴ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

  • ۱ قاشق غذاخوری آویشن تازه

  • ۱ قاشق غذاخوری رزماری تازه

  • ۴ تا ۶ برگ مریم گلی، خرد شده

  • ۱قاشق غذاخوری پونه خشک

  • ۱ چوب دارچین

  • ⅓ پیمانه سرکه سیب

  • ۱-۲ قاشق غذاخوری خردل

  • حدود۳-۵ پیمانه آب

  • ۴۵۰ گرم اسپاگتی خشک

  • ۸-۱۰ عدد خرما بدون هسته و خرد شده

  • ⅓ پیمانه کشمش طلایی( اختیاری)

  • ½ پیمانه بادام زمینی سرخ شده

  • ½ پیمانه جعفری تازه خرد شده، نعنا، رازیانه یا ترکیبی از هر سه

دستور پخت:

۱- در یک آون یا قابلمه درب دار ، روغن زیتون را در حرارت متوسط گرم کرده و قطعات قرقاول را قهوه ای کنید. صبور باشید و مطمین شوید همه چیز به خوبی قهوه ای شوند. چرا که در نهایت تفاوت ایجاد خواهد کرد. قرقاول را جدا کرده و کنار بگذارید.

۲- هویج، کرفس و پیاز را اضافه کرده و بپزید، تا زمانی که کمی قهوه ای شوند.حدود ۶ تا۸ دقیقه. در حین پخت سبزیجات رب گوجه فرنگی را با سرکه سیب مخلوط کرده و هم بزنید تا بخوبی ترکیب شوند. به قابلمه اضافه کرده و از یک قاشق چوبی برای جدا کردن خرده های چسبیده به ته ظرف استفاده کنید.

۳- قطعات قرقاول را به قابلمه برگردانید. و بعد آویشن، پونه، رزماری، مریم گلی، چوب دارچین، سرکه، خردل و آب کافی برای پوشاندن همه چیز تا حدود ۵/۲ سانتی متر اضافه کنید. این مخلوط را به دمای جوش رسانده و در حرارت کم بپزید تا زمانی که گوشت قرقاول بخواهد از استخوان جدا شود. این کار حدود ۴۵ دقیقه برای قرقاول تولید شده در قفس و جوان ، و تا ۲ ساعت برای یک خروس پیر به طول می انجامد.

۴- قرقاول را جدا کرده تمام گوشت را از استخوان ها جدا کنید. و آن را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. چوب دارچین را در بیاورید. به قابلمه نگاه کنید و اگر کمتر از ۵/۷ سانتی متر مایع در آن باشدآب بیشتری اضافه کرده و بازهم بجوشانید.

۵- اسپاگتی را نصف کرده و آن را در یک قابلمه با خرماها تکان دهید. همچنین با بادام زمینی ها و کشمش اگر از آن ها استفاده می کنید. پاستا را در سس بجوشانید تا زمانی که سفت و قابل جویدن شود. هرچه به پایان پخت نزدیک می شود باید پاستا را مکرراً هم بزنید زیرا سس به مرحله ی جوش خواهد رسید. اگر خیلی خشک شد، ¼ پیمانه آب برای رقیق کردن آن اضافه کنید.

۶- بعد از آماده شدن پاستا حرارت را خاموش کرده و قرقاول را به قابلمه برگردانید. برگ های تازه را اضافه کرده و برای ترکیب کردن همه ی مواد خوب تکان دهید. کمی روغن زیتون را روی آن ریخته و با آب میوه یا نوشیدنی های دلخواه میل کنید.

پاستای-قرقاول-یونانی2

 

 

 کلیه حقوق متعلق به شرکت پرآور صنعت، و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع قانونا پیگرد داشته و شرعا حرام می باشد.

مطالب مرتبط :

کبک کبابی

کبک کبابی با سالاد گوجه فرنگی

طرز تهیه کبک کبابی با سالاد گوجه فرنگی تعداد وعده: چهار...

بلدرچین-بریانی-(1)

بلدرچین بریانی

طرز تهیه بلدرچین بریانی تعداد وعده ۲ نفر زمان آماده...

پخت کبک با نمک

کبک پخته شده در نمک

طرز تهیه کبک پخته شده در نمک تعداد وعده: ۲ نفر...

error: Content is protected !!