شروع جشنواره عیدانه! تخفیفات چند میلیونی از پرآور درخواست کنید (فقط 48 ساعت)

مارسالای بوقلمون یا قرقاول

مارسالای بوقلمون یا قرقاول

4/5 - (1 امتیاز)

مارسالای بوقلمون یا قرقاول (Turkey or pheasant marasala) یک غذای بسیار بی نظیر و خوشمزه است که می توانید آن را تجربه کنید. پراور در این مطلب به کمک شما امده است تا این غذای بی نظیر را تجربه کنید. ما قصد داریم در این مطلب به شما نحوه پخت مارسالای بوقلمون یا قرقاول را آموزش بدهیم با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید. مطالعه این مطلب به 4 دقیقه زمان نیاز دارد.

میزان نفرات، زمان آماده سازی و پخت

تعداد وعده: 2 نفر

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم جهت پخت مارسالای بوقلمون یا قرقاول

700 تا 900 گرم سینه ی بوقلمون یا قرقاول پوست کنده

نمک

1 پیمانه آرد

1 قاشق غذاخوری رزماری تازه، خوب خرد شده

2 حبه سیر

900 گرم قارچ تازه خرد شده

2 قاشق غذاخوری کره

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

نصف پیمانه سرکه سفید

نصف پیمانه قطعات گوشتی بوقلمون یا قرقاول

جعفری برای تزیین

دستور پخت مارسالای بوقلمون یا قرقاول

1 – بعد از کوبیدن سینه ی بوقلمون یا قرقاول، گوشت ها را خوب نمک زده و کنار بگذارید تا زمانی که به دمای اتاق برسد، حدود 15 دقیقه.
2- در یک تابه ی بزرگ، کره را گرم کرده و روغن زیتون را با حرارت ملایم داغ کنید. سیر له شده را اضافه کرده و حرارت را کم کنید. در این بین بوقلمون را در آرد آغشته کنید.
3- تا این لحظه سیر باید قهوه ای شده باشد. نگذارید بسوزد! سیر را جدا کرده و قطعات بوقلمون یا قرقاول را اضافه کنید. حرارت را متوسط کرده و به آرامی سرخ کنید. به قطعات ناخونک نزنید، چرا که آرد ها خراب میشوند. بعد از 2 الی 3 دقیقه بسته به میزان ضخامت قطعات گوشت، گوشت ها را بچرخانید و 1 الی 2 دقیقه دیگر سرخ کنید.

4- زمانی که گوشت ها پخته شد، آن ها را در آورده و در حوله ی کاغذی قرار دهید. حرارت را زیاد کرده، قارچ ها را اضافه کنید و تا زمان قهوه ای شدن سرخ کنید (4 الی 5 دقیقه). مارسالا، رزماری و قطعات گوشت را اضافه کنید، اگر قطعات سوخته کف تابه وجود دارد آن ها را با قاشق چوبی جدا کنید. کتلت ها را به تابه برگردانده و بچرخانید تا پوشش یابد. حالا میل بفرمایید.

مارسالای بوقلمون
مارسالای بوقلمون یا قرقاول

حتما بخوانید : دستور پخت قرقاول دودی

شما برای ما از مارسالای بوقلمون یا قرقاول بنویسید

در این مطلب از سایت پراور شما را با یک غذای بی نظیر و خوشمزه یعنی مارسالای بوقلمون یا قرقاول آشنا کردیم. حتما بعد از پخت و چشیدن این غذا تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. برای انتقال تجربیات خود می توانید از طریق قسمت نظرات اقدام نمایید. چنانچه دستور پخت متفاوتی را تجربه می کنید آن را نیز میتوانید از طریق قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سبد خرید0
سبد خرید خالی است
0

پیام آرش کرمانی بنیانگذار گروه صنعتی پرآور

این پیام تقدیم به شما عزیزان دوست داشتنی که احتمالا در سنین 18 تا 35 سال بسر می برید و به نحوی علاقمند به پرورش طیور و یا علاقمند به راه اندازی کسب و کار شخصی خودتان هستید. بنده آرش کرمانی به عنوان مدرس و مشاور هزاران نفر و با سابقه بسیار زیاد در مدیریت بیزینس های موفق ، دو عامل بسیار مهم موفقیت و شکست تمام انسان های امروزی را کشف، و بصورت یک فایل صوتی کوتاه تقدیم شما میکنم. میزان توجه شما به این فایل، آینده و سرنوشت شمارو بصورت تضمینی رقم خواهد زد، پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام فیزیکی و یا یادگیری مهارت جدید،به گفته های این فایل توجه کنید.
0:00 / 0:00
اصلی ترین دلایل موفقیت و شکست