ما از شروع فعالیتمون در زمینه تولید تجهیزات نگهداری طیور از جمله قفس های صنعتی و خانگی و سیستم های مکانیزه آب و دون همیشه تلاش میکنیم روز به روز کیفیت کارامون بالاتر بره.
تو این چند سال خیلی ها کنارمون بودن و هستن، با خریداشون و انتقاداشون کاری کردن که تو بازار هدف حرفی واسه گفتن داشته باشیم و از کار و تکنولوژی عقب نمونیم.

سوپ نودل قرقاول

سوپ-نودل--قرقاول2

سوپ نودل  قرقاول

تعداد وعده: ۶ تا ۸ نفر

زمان آماده سازی: ۴ ساعت یا بیشتر اگر آبگوشت را آماده کنید.

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم:

آبگوشت:

  • ۳ عدد قرقاول بدون گوشت سینه

  • مقداری روغن برای پوشیدن لاشه های قرقاول

  • نمک

  • ۳ عدد برگ سرخ (Bay)

  • ۲ عدد ساقه کرفس خرد شده

  • ۴ عدد تره فرنگی یا ۱ عدد پیاز خرد شده

  • ۲ عدد هویج پوست کنده و بصورت دایره ای خرد شده

  • ۱ حبه سیر له شده

  • ۱ عدد جوانه رزماری

سوپ:

  • ۳ قاشق غذا خوری کره

  • قسمت های سفید تره فرنگی یا ۱ عدد کامل خرد شده پیاز

  • ۲عدد ساقه ی کرفس خرد شده

  • ۲ عدد هویج پوست کنده و بصورت دایره ای خرد شده

  • ۱عدد برگ سرخ (Bay)

  • ½ تا ۱ پیمانه سرکه سیب

  • نمک و فلفل سیاه

  • ۴۵۰ گرم نودل تخم مرغ، ماکارونی شکل دار یا دیگر پاستاهای سوپی

  • ¼ پیمانه جعفری خرد شده

دستور پخت:

۱-اول آبگوشت را درست کنید. قرقاول ها را با کمی روغن چرب کرده و خوب نمک بزنید. آن ها را در تابه ی سرخ کردنی قرار داده و در آون به مدت ۱ ساعت در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برشته کنید. قرقاول ها را برداشته و در یک قابلمه قرار داده و با آب بپوشانید. حرارت را متوسط تا زیاد قرار بدهید. در تابه کمی آب ریخته و بگذارید  چند دقیقه بماند. هرگونه خرده های قهوه ای کف تابه را با یک قاشق چوبی جدا کرده و آن ها را در قابله بریزید. به محض جوش آمدن، حرارت را کم کرده و به مدت دو ساعت بگذارید به آرامی بپزد.

۲- قرقاول ها را درآورده و تمام گوشت ها را از پاها، ران، بال ها و لاشه جدا کنید. این ها را در یک ظرف ریخته و استخوان ها را به قابلمه برگردانید.

 ۲ ساقه کرفس، ۲ هویج، حبه سیر له شده ، رزماری و برگ های سرخ را اضافه کنید. قسمت های روشن تر تره فرنگی را از قسمت های تیره جدا کنید. قسمت های سبز تیره را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید. و قسمت های سفید و سبز روشن را برش داده و برای سوپ نگه دارید. اگر از پیاز استفاده میکنید فقط یک پیاز خرد شده در این مرحله اضافه کنید. بگذارید تا مواد به مدت ۹۰ دقیقه دیگر بپزد.

۳- هر موقع آماده شدید تا سوپ را آماده کنید می توانید یکی ازین دو کار را انجام دهید:

می توانید یک صافی ریز دانه را روی قابلمه که میخواهید سوپ را در آن درست کنید قرار دهید یا می توانید مواد را خودتان خوب صاف کرده و بعد از آن استفاده کنید. برای صاف کردن صحیح مواد، یک تکه حوله کاغذی را در صافی قرار داده و آن را روی یک کاسه بزرگ یا ظرف بزرگ دیگری قرار دهید. مواد را از قابلمه با یک ملاقه برداشته و روی صافی روی کاسه ی بزرگ قرار دهید. این کار به شما آبگوشت زیباتر و تمیز تری می دهد.

۴- برای کامل کردن سوپ کره را در یک آون یا ظرف دیگر در حرارت ملایم گرم کنید. قسمت های سفید تره فرنگی ( یا پیاز)، ۲ ساقه کرفس پخته و هویج ها را تا زمانی که نرم و شفاف شوند اما قهوه ای رنگ نشوند سرخ کنید. این امر می تواند ۵ تا ۸ دقیقه طول بکشد. سرکه سیب را اضافه کرده و بگذارید یک تا دو دقیقه بجوشد. و بعد برگ سرخ را اضافه کرده و حدود ۴ تا ۸ پیمانه از موادی که ساخته اید را اضافه کنید. بگذارید به آرامی بپزد.

۵- برای پخت نودل ها، یکی از این دو کار را انجام دهید:آن ها را در سوپ خود بریزید. که خوب است اما آبگوشت را کلوخه ای می کند یا می توانید در یک مقدار آب نمک جوشانده و آن ها را بعد اضافه کنید . من این کار را جدا انجام می دهم. چون آبگوشت صاف و رقیق را ترجیح می دهم.

۶- در حین پخت نودل ها گوشت سوا شده ی قرقاول را به سوپ برگردانید. نمک و فلفل را برای مزه اضافه کنید. زمانی که نودل ها آماده شد جعفری را اضافه کرده و میل کنید.

سوپ-نودل--قرقاول1

 کلیه حقوق متعلق به شرکت پرآور صنعت و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع از نظر قانونی و شرعی حرام می باشد.

مطالب مرتبط :

گوشت-کبک

چند منوی غذایی با گوشت کبک

پات استیکر: ۴ عدد کبک چوکار– قطعه قطعه شده برای...

کباب کبک

کباب شور کبک

طرز تهیه کباب شور کبک   تعداد وعده : دو...

بلدرچین-بریانی-(1)

بلدرچین بریانی

طرز تهیه بلدرچین بریانی تعداد وعده ۲ نفر زمان آماده...

error: Content is protected !!