ما از شروع فعالیتمون در زمینه تولید تجهیزات نگهداری طیور از جمله قفس های صنعتی و خانگی و سیستم های مکانیزه آب و دون همیشه تلاش میکنیم روز به روز کیفیت کارامون بالاتر بره.
تو این چند سال خیلی ها کنارمون بودن و هستن، با خریداشون و انتقاداشون کاری کردن که تو بازار هدف حرفی واسه گفتن داشته باشیم و از کار و تکنولوژی عقب نمونیم.

غذا با گوشت بلدرچین

asian-style-roasted-quail-11

پخت سوسیس بلدرچین

سینه بلدرچین: ۳۰عدد کامل

نان تست: ۲ تا ۳ عدد

خامه: ۲۰۰ گرم ( اگر مایل بودید کم چرب باشه ، میتونید از ماست چکیده هم استفاده کنید)

سفیده تخم بلدرچین: ۸ عدد

نمک ، فلفل: به مقدار لازم

سیر: ۲ حبه کوچک

شیر: چندقاشق غذاخوری

ادویه گوشت

طرز تهیه:

images

ابتدا گوشه های اضافه و سیاه نان رو میگیرد ، و نانها رو با چند قاشق شیر خوب خیس میکنید ، مقدار شیری که احتیاج دارید فقط برای خیس کردن نانها میباشد.
گوشت سینه بلدرچینها را تکه کرده و همراه با همه مواد نام برده خوب میکس میکنید ، جوری که مثل خمیر بشه
روی سطح صافی یک نایلون سلفون پهن میکنید ، میتونید زیر ۴ طرف سلفون رو خیس کنید تا هنگام کار حرکت نکنه
من خمیر رو داخل یک نایلون معمولی ریختم، شما میتونید از قیف یا هر چیز شبیه استفاده کنید .
سر نایلون رو بریدم ، فقط دقت کنید که به پهنای مثل سوسیس های آماده احتیاج دارد که سر نایلون رو ببرید.
در انتها ۲ طرف رو گره میزنید ، فقط دقت کنید که هوایی بین کارتون نباشه
بعد از لول کردن سوسیس ها اونها رو با کمک نخ یا هر چیز مثل اون به قسمتهای مساوی تقسیم کنید ، به این صورت سوسیس های کوچیک و لقمه ای خواهید داشت.
آب رو جوش بیارید و سوسیس ها رو داخل آب قرار بدید ، مدت زمان کوتاهی احتیاج هست که سوسیس ها آماده شه ، چیزی حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ،بعد از آماده شدن اونها رو از نایلون در بیارید و سرخ کنید و نوش جان کنید.

 

 

 

 

 


 

images (1)

 

پخت کباب بلدرچین

  • گوشت بلدرچین        ۱۲۰۰ گرم

  • آب لیموترش            ۲٫۵ فنجون

  • پیاز خام خلال شده   ۳عدد

  • زعفران                   به مقدار لازم

  • پاپریکا                     به مقدار لازم

  • روغن زیتون             ۰٫۵ فنجون

  • کرفس خرد شده     به مقدار لازم

  • جعفری شاخه ای    به مقدار لازم

  • نمک و فلفل            به مقدار لازم

طرز تهیه:

بلدرچین را بعد از تمیز کردن با ۲ تا ۳ لیوان آب یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ بو یا ساق کرفس و چند ساق جعفری میذاریم نیم پز بشه و آب آن به خوردش بره و بعد با کارد تیز پوست آن را می‌کنیم قطعات سینه و ران را جدا می‌کنیم و استخوان‌های سینه را می‌گیریم و سسی از روغن زیتون یا کره آب کرده و آبلیمو و نمک و فلفل آماده می‌کنیم و قطعات گوشت را در سس می‌خوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ می‌کشیم و روی حرارت ملایم کباب می‌کنیم، باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد و مرتب به آن سس کره و آبلیمو داد تا کاملاً کباب پخته و برشته شود، انواع پرندگان حلال گوشت را به همین طریق می‌توان کباب کرد. نژادهای جوان احتیاج به پختن ندارد و مثل کباب جوجه می‌توانیم آنها را خورد کرده و در سس بخوابانیم و کباب کنیم.


1تخم بلدرچینwww.paravar.ir

تخم بلدرچینwww.paravar.ir

تهیه ترشی تخم بلدرچین

 

  • دو عدد لبو قرمز

  • شکر ۱/۲ فنجان

  • سرکه۱فنجان

  • ادویه معطر ۱/۴ قاشق چایخوری

  • نمک یک قاشق چایخوری

پختن لبو لازم نیست ان را خلال کرده ودر یک شیشه قرار دهید. سرکه و شکر ونمک را به ان اضافه نمایید. تخم بلدر چینها را پخته و پوست انرا جدا نمایید و در شیشه ترشی قرار دهید. سپس شیشه ترشی را در یخچال به مدت سه هفته قرار دهید.


گوشت و تخم بلدرچین www.paravar (4)

تهیه خوراک بلدرچین مجلسی

 

  • بلدرچین : ۲ عدد

  • پیاز : یک عدد

  • سیر : یک حبه

  • کره : ۵۰ گرم

  • رزماری و زعفران : به میزان لازم

  • آب لیمو ترش : یک قاشق سوپخوری

  • آب پرتقال : ۱/۲ پیمانه

  • نشاسته ذرت : یک و ۱/۲ قاشق سوپخوری

  • کره : ۲۰ گرم

  • هویج، جعفری، فلفل دلمه‌ای : به میزان لازم

طرز تهیه:

بلدرچین ‌ها را با نمک، فلفل سیاه، سیر له شده و پیاز، فلفل دلمه‌ای، کمی آب لیمو‌ترش، رزماری خرد شده و زعفران دم کرده و مخلوط کنید و زمان دهید تا مزه دار شود.این مخلوط را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

بعد از این مدت کف سینی فر را با پیاز، هویج و کمی فلفل دلمه‌ای بپوشانید. کمی کره ذوب شده را روی بلدرچین ‌ها بریزید و آن‌ها را روی سینی فر قرار دهید.

سینی را به مدت ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد و در این مدت بلدرچین‌ ها را دوبار زیر و رو کنید.

بعد از پخت آن را با سس پرتقال سرو کنید.

طرز تهیه سس پرتقال:

کره را با حرارت ملایم در تابه ذوب کنی سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و بلافاصله آب پرتقال سرد را به مواد اضافه کنید.

مرتب مواد را هم بزنید.

آب لیمو ترش و کمی نمک را اضافه کرده و زمان بدهید تا روی حرارت غلیظ شود.


خورشت بلدرچین www.paravar (16)

خورشت بلدرچین

  • بلدرچین : ۴ عدد

  • برنج : ١/ سوم پیمانه

  • کشمش : ٣ قاشق غذا خوری

  • دارچین و پودر لیمو عمانی : به مقدار لازم

  • پودر تخم گشنیز : به مقدار لازم

  • روغن : به مقدار لازم

  • گوجه فرنگی :  ۵٠٠ گرم

  • پیاز سرخ شده : ۵  قاشق سوپخوری

  • زردچوبه و نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه

بلدرچین هارو تمیز و کاملا بشویید و داخل شکم آن ها رو نمک بزنید.

برنج رو شسته و آبکش کنید.

برنج رو داخل ظرفی بریزید و ٣ قاشق از ۵ قاشق پیاز سرخ شده  رو روی برنج بریزید.

بعد کشمش و پودر دارچین و پودر لیمو عمانی و پودر تخم گشنیز رو هم بریزید.

داخل شکم بلدرچینها رو با  مواد پر و شیکمشان را بدوزید.

بعد هم بلدرچینها رو تو مقدار کمی روغن سرخ کنید.

گوجه فرنگی ها رو رنده کرده و با پیاز سرخ شده و زرد چوبه و نمک مخلوط کنید.

بلدرچینها رو با سسی که درست شده بپزید.

 


 

 

 

 

خورشت کرفس بلدرچین www.paravar (15)

خورشت کرفس بلدرچین

گوشت بلدرچین ۶۰۰ گرم
کرفس یک کیلوگرم
رب گوجه‌ فرنگی دو قاشق سوپخوری
آبغوره سه قاشق سوپخوری
نعنا و جعفری خرد و سرخ‌شده و پیاز خرد شده از هر کدام یک پیمانه
آب قلم سه لیوان
آبلیمو نصف پیمانه
نمک و فلفل و روغن مایع به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:
کرفس را بعد از شستن خرد کرده و با پیاز داغ سرخ کنید.

بعد رب‌گوجه‌ فرنگی و ادویه را به آن اضافه کرده و نعنا و جعفری را ریخته و اجازه بدید با آب قلم به مدت دو ساعت پخته بشه.

بلدرچین‌ها رو داخل روغن سرخ کنید تا طلایی بشن و بعد داخل خورش بریزید، آبلیمو و آبغوره را نیز اضافه کنید.

بعد از حدود ۳۰ دقیقه بلدرچین‌ها پخته و غذا آماده میشود.

 


 

ناردونه با بلدرچین www.paravar (16)

ناردونه با بلدرچین

بلدرچین : ۲ عدد

رب انار ترش : ۲ قاشق چایخوری

دانه انار خشک : ۱ دوم پیمانه

آب : ۱ لیتر

پیاز : ۱ عدد

ادویه دلخواه : ۱ قاشق چایخوری

کره : به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه : 

بلدرچین ها را بعد از تمیز کردن و شستن خشک کنید و سپس با مقداری کره در تابه سرخ کنید.

پیاز را جدا گانه رنده و سرخ کنید.

رب انار را نیز با آب رقیق کنید و آنها را به مواد اولیه اضافه کنید.

مواد را داخل قابلمه تا چند دقیقه جوش آورید،بعد از مدت زمان جوش حرارت را کم کرده و دانه های انار را هم اضافه کنید.

بعد از اینکه سس غذا کاملا غلیظ شد آن را با کته زعفرانی نوش جان کنید.

 

 

مطالب مرتبط :

پرسش های متداول در پرورش بلدرچینwww.paravar.ir

پرسش های متداول در پرورش بلدرچین

هزینه دانه  بلدرچین بسته به قیمت  دلار هر روز بالاتر...

20160328-11031569

نکات مهم فصلی در پرورش سایر ماکیان

مسائل مهمی که در هر فصل و بازه زمانی در...

پاستای-قرقاول-یونانی1

پاستای قرقاول

پاستای قرقاول تعداد  وعده: ۴ تا ۶ نفر زمان آماده...

error: Content is protected !!