ما از شروع فعالیتمون در زمینه تولید تجهیزات نگهداری طیور از جمله قفس های صنعتی و خانگی و سیستم های مکانیزه آب و دون همیشه تلاش میکنیم روز به روز کیفیت کارامون بالاتر بره.
تو این چند سال خیلی ها کنارمون بودن و هستن، با خریداشون و انتقاداشون کاری کردن که تو بازار هدف حرفی واسه گفتن داشته باشیم و از کار و تکنولوژی عقب نمونیم.

بلدرچین بریانی

بلدرچین-بریانی-(1)

طرز تهیه بلدرچین بریانی

تعداد وعده ۲ نفر

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم:

آب نمک اختیاری

  • ۴/۱ پیمانه نمک ید دار

  • ۱ لیتر آب

  • ۲ عدد برگ مو ( برگ درخت انگور)

بلدرچین:

  • ۴ بلدرچین کامل

  • روغن زیتون یا کره

  • نمک

  • ۲ ساقه کرفس (اختیاری)

  • فلفل سیاه

  • برش لیمو (اختیاری)

 

دستور پخت:

۱-اگر بخواهید بلدرچین خود را در آب نمک بخوابانید آب را با نمک ید دار و برگ های مو (برگ درخت انگور ) بجوشانید. بعد حرارت را خاموش کرده و بگذارید سرد شود. بلدرچین را در این آب نمک به مدت ۲ تا ۶ ساعت بخوابانید.

۲-آون را تا ۳۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یا اگر آنقدر داغ نشده تا هرجا که آون شما گرم می شود آن را داغ کنید. برای بیشتر آون ها این کار کمی زمان می برد حدود ۳۰ دقیقه. در این بین بلدرچین را از یخچال درآورده و خشک کنید. با کره یا روغن زیتون و نمک بپوشانید.( با کره، بلدرچین رنگ قهوه ای تری به خود می گیرد) بگذارید در دمای اتاق مدتی بماند.

(بلدرچین فریز شده را باید برای حفظ سلامت گوشت در دمای داخل یخچال از انجماد خارج نمایید )

۳- بعد از داغ شدن آون، یک تابه سرخ کن کوچک پیدا کرده و بلدرچین را در آن قرار دهید. با تکه های کرفس آن ها را در حالت مناسب نگه دارید. سعی کنید به هم تماس نداشته باشند تا پخت سریع تر انجام شود.

۴- بلدرچین را در آون به مدت ۱۰ تا ۱۸ دقیقه بریان کنید. در ۱۰ دقیقه بلدرچین  آب دار و رنگ پریده می شود. و در ۱۸ دقیقه کاملا پخته قهوه ای تر شده اما به مرز خشک شدن می رسد. انتخاب با شماست.

۵- بعد از درآوردن بلدرچین از آون، روی تخته خرد کن قرار داده و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند. قبل از میل کردن روی آن آب لیمو هم بریزید و میل بفرمایید.بلدرچین بریانی (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 

مارنیاد بلدرچین :

مواد لازم:

۱۲ عدد بلدرچین کامل پوست کنده

  • ۲ فنجان روغن زیتون طبیعی

  • ۱/۴ فنجان سرکه ی سیب

  • ۱/۴ فنجان سس خردل

  • ۱۵ حبه سیر قطعه قطعه شده

 

طرز تهیه :

پرنده ها را ۲۴ ساعت در آب نمک بخوابانید. آب را هر هشت ساعت عوض کنید. اجزای خورشت مارنیاد را در یک کاسه شیشه ای بخوبی هم زده و پرنده ها را اضافه کنید. به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت صبر کنید. باربیکیو را گرم کرده و یا ذغال آماده کنید. پرنده ها را به مدت ۱۵ دقیقه خشک کنید. خورشت را برای چرب کردن گوشت نگه دارید. تا زمانی که عصاره ها پاک شود کباب کنید. ۲ تا ۳ بار بچرخانید. معمولاً ۸-۱۰ دقیقه برای بلدرچین و کمی بیشتر برای کبک. پرنده ها باید از قسمت سینه شروع به قهوه ای شدن کنند. زیاد بر روی حرارت نگه ندارید!

یک سالاد، ظرف برنج و یک لیوان دوغ وعده ای لذیذ به شما خواهد داد. نوش جان!مارنیاد بلدرچین

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 

مطالب مرتبط :

کوفته-قلقلی--با-تخم-بلدرچین-1

کوفته قلقلی با تخم بلدرچین

طرز تهیه کوفته قلقلی تند پرشده با تخم بلدرچین تعداد...

کباب کبک

کباب شور کبک

طرز تهیه کباب شور کبک   تعداد وعده : دو...

asian-style-roasted-quail-11

غذا با گوشت بلدرچین

پخت سوسیس بلدرچین سینه بلدرچین: ۳۰عدد کامل نان تست: ۲ تا...

error: Content is protected !!