بلدرچین بریانی

4.5/5 - (4 امتیاز)

در این مطلب از سایت پراور شما را با بلدرچین بریانی آشنا خواهیم کرد. اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید، در این مطلب با ما همراه باشید. طرز تهیه بلدرچین بریانی می تواند بهترین راه برای فرار از غذاهای تکراری باشد. مطالعه این مطلب به 5 دقیقه زمان نیاز دارد.

مشخصات بلدرچین بریانی

تعداد وعده 2 نفر

زمان آماده سازی: 30 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم بلدرچین بریانی

  • 4/1 پیمانه نمک ید دار
  • 1 لیتر آب
  • 2 عدد برگ مو ( برگ درخت انگور)
  • آب نمک اختیاری

مواد لازم بلدرچین:

  • 4 بلدرچین کامل
  • روغن زیتون یا کره
  • نمک
  • 2 ساقه کرفس (اختیاری)
  • فلفل سیاه
  • برش لیمو (اختیاری)

 

دستور پخت بلدرچین بریانی :

1-اگر بخواهید بلدرچین خود را در آب نمک بخوابانید آب را با نمک ید دار و برگ های مو (برگ درخت انگور ) بجوشانید. بعد حرارت را خاموش کرده و بگذارید سرد شود. بلدرچین را در این آب نمک به مدت 2 تا 6 ساعت بخوابانید.

2-آون را تا 360 درجه سانتیگراد گرم کنید. یا اگر آنقدر داغ نشده تا هرجا که آون شما گرم می شود آن را داغ کنید. برای بیشتر آون ها این کار کمی زمان می برد حدود 30 دقیقه. در این بین بلدرچین را از یخچال درآورده و خشک کنید. با کره یا روغن زیتون و نمک بپوشانید.( با کره، بلدرچین رنگ قهوه ای تری به خود می گیرد) بگذارید در دمای اتاق مدتی بماند.

(بلدرچین فریز شده را باید برای حفظ سلامت گوشت در دمای داخل یخچال از انجماد خارج نمایید )

3- بعد از داغ شدن آون، یک تابه سرخ کن کوچک پیدا کرده و بلدرچین را در آن قرار دهید. با تکه های کرفس آن ها را در حالت مناسب نگه دارید. سعی کنید به هم تماس نداشته باشند تا پخت سریع تر انجام شود.

4- بلدرچین را در آون به مدت 10 تا 18 دقیقه بریان کنید. در 10 دقیقه بلدرچین  آب دار و رنگ پریده می شود. و در 18 دقیقه کاملا پخته قهوه ای تر شده اما به مرز خشک شدن می رسد. انتخاب با شماست.

بلدرچین بریانی
بلدرچین بریانی

بیشتر بخوانید: تجهیزات مورد نیاز برای پرورش بلدرچین

5- بعد از درآوردن بلدرچین از آون، روی تخته خرد کن قرار داده و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند. قبل از میل کردن روی آن آب لیمو هم بریزید و میل بفرمایید.

مواد لازم مارنیاد بلدرچین:

  • 12 عدد بلدرچین کامل پوست کنده
  • 2 فنجان روغن زیتون طبیعی
  • 1/4 فنجان سرکه ی سیب
  • 1/4 فنجان سس خردل
  • 15 حبه سیر قطعه قطعه شده

 

طرز تهیه مارنیاد بلدرچین :

پرنده ها را 24 ساعت در آب نمک بخوابانید. آب را هر هشت ساعت عوض کنید. اجزای خورشت مارنیاد را در یک کاسه شیشه ای بخوبی هم زده و پرنده ها را اضافه کنید. به مدت 12 تا 24 ساعت صبر کنید. باربیکیو را گرم کرده و یا ذغال آماده کنید. پرنده ها را به مدت 15 دقیقه خشک کنید. خورشت را برای چرب کردن گوشت نگه دارید. تا زمانی که عصاره ها پاک شود کباب کنید. 2 تا 3 بار بچرخانید. معمولاً 8-10 دقیقه برای بلدرچین و کمی بیشتر برای کبک. پرنده ها باید از قسمت سینه شروع به قهوه ای شدن کنند. زیاد بر روی حرارت نگه ندارید!

یک سالاد، ظرف برنج و یک لیوان دوغ وعده ای لذیذ به شما خواهد داد. نوش جان!

بلدرچین بریانی
بلدرچین بریانی

بیشتر بخوانید: انواع دستگاه جوجه کشی بلدرچین

شما برای ما از بلدرچین بریانی بنویسید

در این مطلب از سایت پراور به آموزش پخت بلدرچین بریانی پرداختیم. شما می توانید در انتهای این مطلب و در بخش نظرات، نظرهای خود درباره بلدرچین بریانی را با ما به اشتراک بگذارید. همچنین می توانید تمامی سوالات خود را برای ما به اشتراک بگذارید تا پشتیبانان ما در کمترین زمان نسبت به پاسخ سوالاتتان اقدام کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سبد خرید0
سبد خرید خالی است
0

پیام آرش کرمانی بنیانگذار گروه صنعتی پرآور

این پیام تقدیم به شما عزیزان دوست داشتنی که احتمالا در سنین 18 تا 35 سال بسر می برید و به نحوی علاقمند به پرورش طیور و یا علاقمند به راه اندازی کسب و کار شخصی خودتان هستید. بنده آرش کرمانی به عنوان مدرس و مشاور هزاران نفر و با سابقه بسیار زیاد در مدیریت بیزینس های موفق ، دو عامل بسیار مهم موفقیت و شکست تمام انسان های امروزی را کشف، و بصورت یک فایل صوتی کوتاه تقدیم شما میکنم. میزان توجه شما به این فایل، آینده و سرنوشت شمارو بصورت تضمینی رقم خواهد زد، پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام فیزیکی و یا یادگیری مهارت جدید،به گفته های این فایل توجه کنید.
0:00 / 0:00
اصلی ترین دلایل موفقیت و شکست